- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
-
maszturbalin
csendes tag
válasz
Dassler #3481 üzenetére
Végülis ma megvettem a Yamahát. Sajna nincs még hozzá csak 2db frontom de nagyon bejön bár nem értek még hozzá meg egy csomó beállítás még nem tiszta de majd remélem jobban kiismerem a masinát.
Viszont a hangfalválasztásnál asszem majd megint bekérdezek.
Addig is minden jót. -
csizzah
aktív tag
válasz
Dassler #2971 üzenetére
A QED Silver (XT) elég jó kábel hírében áll, nem tudom mennyi különbséget fogsz hallani, de azért egy próbát megér.
Az NHXH FE180/E30 vagy az NHXH FE180/E90 típusokat keresd(ssétek), az egyik 30 perces a másik 90 perces, ez csak a külső szigetelésre vonatkozik a belsejük ugyan az, így érdemesebb a 30 percest venni mert az olcsóbb.
5*1,5 mm-est javaslok, így két méter esetén jut 2x2 ér a frontokhoz, és 1 méter marad a centernek. -
csizzah
aktív tag
válasz
Dassler #2964 üzenetére
Van aki a VDH CS122-őt dobta miatta a sarokba, van aki 5-6 ezer ft/m árú neotech kábelt cserélt erre, sőt egyesek szerint kb 20000ft / m -ig partiban van a gyári kábelekkel.
Személyes tapasztalatom annyi így kb 1 hónap után, miután kicseréltem az Inakustik kábelemet erre, olyan mintha eddíg egy lepedővel lett volna letakarva a hangfal(persze ezt azelőtt nem éreztem), most pedig eltűnt. Nagyságrendekkel jobb magas és közép tartomány, a mély kevesebb, vagy talán egy kicsit megfogottabb, sokkal nyitottabb hangzás, dióhéjban ennyi.
Ja és nekem kb 330ft-ra jött ki egy méter. -
Il Dottore
tag
válasz
Dassler #2945 üzenetére
Csá,
Pénteken meghallgattam a JBL ES100-at párhuzamosan a wh. 9.6 mellett az onkyo 605 (a 606-ot eladták) és a H/K avr 255-t.
Hát gyerekek: döbbenetes a különbség!!!
A JBL mellett a Wh. egy nagy rakás sz@rnak tünt: mindkettőt "sting" zenével és a "jégkorszakkal" hallgattuk. A jbl mellet az volt az érzésem, hogy a wh össze fog dölni, értkelhető hangot alig adot ki magából...
A jbl erőteljes, dinamikus, "színes" hangot produkált. Hangsúlyozom, semmilyen beállítás nem volt eszközölve egyik esetben sem.Ezzel a dolog el is dölt. Marad a H/K 255+ A jBL ES100+ES150 sub+ES25c center.
Még annyiban kérem a tanácsotokat, hogy milyen kábnelben érdemes gondolkozni???
Köszi a segítségeteket.
-
nofi
addikt
válasz
Dassler #2935 üzenetére
Igen, tény hogy 50e ből nem váltom meg a világot (és a Bang & Olufsen rendszeremhez még gyűjtenem kell csöppet
), de ez nekem úgy jött, hogy 30-35 körül nézegettem 2.1-es rendszereket géphez. Őszintén szólva nem nagyon bízok azokban, mert a minőség is váltakozó és engem ezek a THX minősítések sem győztek meg arról, hogy ne egy saját rendszert rakjak össze. Úgy gondoltam, hogy ennyi pénzből talán lehet valamit okoskodni, meghát mégiscsak géphez lesz (eleve mp3 -makról van szó, szóval fölösleges erre több százezres rendszereket rákötni, csak rosszul lennék a végeredménytől milyen silány a hangzása a felvételeknek).
Bár ha szerinted fölösleges ennyiért összehozni valami belépő szintűt és inkább elégedjek meg a multimédiás aktív csodákkal akkor lehet nem próbálkozok. Fogalmam sincs sajnos az árakról, megbízható márkákról. Szégyellem de nem foglalkoztam eddig ilyesmivel. Nem vagyok zenész, se hangmérnök, eddig szólt valami és eddig ez volt a lényeg, ezen szeretnék változtatni -
válasz
Dassler #2930 üzenetére
Hmm... lehet, hogy igazad van, bár nekem nem egyértelmű, hogy idei, a kézikönyve 2007-es dátumozású.
Viszont csak arra képes, amire az Onkyo 505 / 506, tehát átengedi csak magán a HDMI jelet, leszedni a hangot nem képes ("HDMI™ Switching"), árulkodó az is, hogy nem támogatja sem a DTS-HD-t, sem a Dolby TruHD tömörítést, sőt, a PCM is csak optikain / koaxon jöhet - ergo nem képes egy BR / HD DVD filmről leszedni a hangot HDMI-n...
Amúgy nekem is nagyon szimpatikus a H/K, mint gyártó, pl. ők az egyedüliek, akik reálisak a teljesítményadatoknál (ha azt írják, hogy 7x50 Watt, akkor az tényleg annyi, a többi gyártó 7x130Watt adata csak annyit jelent, hogy ha egyenként kell meghajtani, akkor mindegyik csatornára képes 130Wattot kinyomni...), csak éppen a minőségért extra felárat kérnek, amit nem mindenki tud megfizetni... (én sem
)
-
NoName?!
csendes tag
válasz
Dassler #2867 üzenetére
Hello! Látom eléggé benne vagy a témában
A trance zenéhez visszatérve, ugyanis én csak azt hallgatok. Most egy JBL E90, Denon pma 500AE párosom van.
Szeretnék majd erősítőben feljebb lépni, Te mit ajánlanál, modjuk úgy max 120K-ig? Én Denon vagy Cambridge Audióra gondoltam.. Csak pl a denon pma 700 és 1500 között elég nagy űr van -
törölt tag
válasz
Dassler #2849 üzenetére
Hát igen általában nem viszik túlzásba a háttérhangokat, főleg a magyar szinkronos szokott más lenni,
viszont én all stereo módot szoktam használni, ha már van olyanom.
Ennek ellenére nálam csak mezei réz kábelek vannak.
Nincsenek hdmi csatik, én majd optikai-t fogok használni csak lusta vagyok meg szenilis,de egyszer csak megveszem.
-
-
Termi16
őstag
válasz
Dassler #2822 üzenetére
Az a baj a szobámmal, hogy mind a négy sarok foglalt
Ráadásul a ''jobb alsó'' sarokban van az ágyam feji rész, ezért a bal felsőbe van befordítva a tv. A jobb felsőben ülök most a gépasztalnál, így látom a tv-t is
Namost a nagy hangfalak nem fognak ideférni, csak ha átrendezem.
Valszeg akkor a logitech lesz, még annyit kérdeznék, hogy a sony dav-dz110-hez (vagy bármilyen ehhez hasonló házimozi kombóhoz) hasolítva vajon milyen lehet? Remélem azért nem lesz ennél bénább.
-
Termi16
őstag
válasz
Dassler #2820 üzenetére
A szobám 20 nm2-es. Nem kicsi, de azért nem is olyan nagy
Az eddigi sony cucc pont elég volt.
Vennék én normálisabb hancuccot, csak az a baj, hogy a nagy hangfalakat nem nagyon tudnám hova tenni (elég speciálisan van berendezve a szobám, gyakorlatilag minden sarok foglalt, ezért csak kisebb hangfalak férnek el, amiket felteszek szekrényre, polcra vagy ilyesmi)Persze ha ezen múlik, akkor megoldható is lenne akár.
De akkor a dvd-lejátszó mivolta teljesen lényegtelen? (10-20k között láttam sony-t, samsungot, panát meg lg-t is, persze semmi nagy kunszt de olcsó
)
Illetve most nagyon mérges lettem az egész cirkusz miatt és arra lyukadtam ki, hogy mi lenne, ha a géphez vennék egy logitech z-5500-at és kész? Esetleg Neked, vagy valakinek nincs azzal tapasztalata, hogy pl az említett 50-60k körüli szettekkel összehasolítva mit tud?
-
detroitrw
addikt
válasz
Dassler #2790 üzenetére
jaja ez így van
bár amiket előző hsz-be linkeltél az már az a kategória amit otthon kell kipróbálni mert a helység akusztikája is elég sokat ronthat ...ja és ajánlom mindenkinek hogyha kinézett valamilyen cuccot és meg akarja venni érdemes elötte a hivatalos magyarországi forgalmazót meglátogtni ott valszeg olcsóbb lesz /persze ha nincs leakciózva/
-
detroitrw
addikt
válasz
Dassler #2750 üzenetére
na igen az se lesz egy könnyű választás de direktebb a visszajelzés /persze erősítőtől is függ .../, szal nem 1 álmatlan éjszakám lesz ...
most is "találtam" egy erősítőt amit elég jónak tartanak JungSon
szal ... félek hiába lesz tele a papírom ha mindegyik cucc külön boltba lesz
s 300 rókát nem szeretnék elpocsékolni
ezt nem lehet időbe elkezdeni -
varzo
tag
válasz
Dassler #2734 üzenetére
Áram ellátás az van, de vezeték nélküliről már lemondtam félek, hogy akadna a wifi routeremmel.
Most odáig jutottam, hogy Yamaha RXV-363 erősítő és Yamaha NS-125 5.0 Házimozi Hangsugárzó Szett + Yamaha YST-SW012 mélysugárzó ez így kb 120-125k plusz kábelezés. Szerinted ez így jó? Nekem igazából hangerőre nincsen szükségem, nem is szeretek hangosan filmet nézni vagy zenét hallgatni.
Más a tvm kimenetei (pár hsz.-al feljebb) eléggé korlátozottak. a hang így 5.1-ben fog szólni htpcről meg xboxról kép/hang 1hdmi-n? -
varzo
tag
válasz
Dassler #2731 üzenetére
Köszi a segítséget mindkettőtötknek. Nincs annyira kötve a 100k csak nem szeretnék többet rákölteni de ez mindig így indul...
Ez a Yamaha erősítő jónak néz ki!
Az lenne még a kérdésem nem tudom valakinek van-e tapasztalata, olyan hátsóhangszórókat vennék amik wirelessek, (frissen felújított lakás nem igazán szeretnék kábelrengeteget) de olvastam, hogy ezek akadhatnak wifivel, vezetéknélküli bill-el ezek igazak vagy rémhírek? -
hbruce000
tag
válasz
Dassler #2712 üzenetére
Már csa az a kérdés milyen az a hangzás ami a Te ízlésvilágoddal passzol
!
Ennyire nagy lenne a különbség a hangzásban, h lehet kedvenc ill kevésbé kedvenc?
Igazából még nem hallgattam ilyen szetteket, de nem gondoltam volna, h márkánként érezhetően eltérő a megjelenített hang. Tehát marad a régi jól bevált hallgatós módszer!
Még annyit h esetleg viszonyítás képpen milyenek lehetnek az egyes típusok álltal képviselt hangzásvilágok? Pusztán szubjektív tapasztalatok alapján!
Esetleg tudnátok javasolni olyan üzletet (lehet priv ben is) , ahhol szakszerűen és készségesen állnak egy laikushoz, ill meghallgathatóak az adott típusok?
Én nézetm egy üzletet, esetleg van valakinek tapasztalata? -
gandras
tag
válasz
Dassler #2584 üzenetére
Oppá véletlenül elírtam HK 147-et akartam írni, mert szerintem elég 16 m2 re, nekem kimeneti csati van egy optikai és egy HDMI, akkor most melyikkel vigyem majd át a hangot
,ez a HK is jó? Bocs ha hülyeséget kérdezek, de 7 éve használok egydobozos rendszert (sony dav-s300) és nem igen értek az erősítőkhöz, remélem azért hangminőségben nagy előrelépés lesz és szépen fog szolni
-
canniball
nagyúr
válasz
Dassler #2560 üzenetére
"Sztem ezen kívül nem sokat, mivel ezen 1-1-ben kitolja a jelet az erősítőnek."
Én is azt hittem, de sajna ez nem mindig van így: [link].
Volt már róla szó ebben a topikban (valami szabványról/tulajdonságról), de hiába keresem nem találom..."Viszont ha a film alapból nem vmiylen 5.1 hangformátumú..."
Az nem érdekes, a lényeg az hogy amilyen a forrás olyan menjen ki digitálison (ha stereo akkor stereo, ha 5.1 akkor 5.1 stb.). -
szacsee
nagyúr
válasz
Dassler #2562 üzenetére
Akkor maradok az 5.1-nél, mivel a mendegyik helyiség inkább négyzet alakú.
Viszont milyen erősítő jöhet szóba kb 80-90K-s árkategóriában max?
Gondolom ennyiért már lehet ütős 5.1-est kapni (jó nem 300K minőség és teljesítmény).
A 7db videoton hangfalat csak azért hoztam fel, hogy pl a pio tudta-e volna ezt produkálni egy modern hangfalszettel (ua. a teljesítményt).
Megyek sasolom az 5.1-es cuccokat. -
Laraxior
titán
válasz
Dassler #2542 üzenetére
Tényleg van beépített erősítő az LG DVd lejátszóban... egyébként a hangfalak ilyen bedugósak,nincsen semmifélecsatija. Csak a csupasz drót
Hát...én azt hitem egyszerűbb a dolog. Mert ha a hangfalakat rákötöm a gépre házimozi nélkül, (tennék a végére jack dugót) akkor az nagyon hangosan nem fog szólni
-
Laraxior
titán
válasz
Dassler #2535 üzenetére
igazából olyat szeretnék hogy a mostani 5.1es hangfalaimat rá tudjam kötni a gépre.Mert az LG-n csak 5.1kimenet van,de bemenet csak aux,ami ugye csak két hangszórót tud.
szal valami olyan kütyü kellene,hogy legyen rajta 5.1 ki és bemenet. Más nem is kellene
Nem tudom érthető-e,nem értek a témához,nem tudok magyarázni
Valami ilyesmit szeretnék a mostani helyett ( a mostanit nem rajzolom le.Annyi hogy a szgép a házimozinál az auxba megy be...de az ugye csak egy csatorna....)
-
AthlonXP
őstag
válasz
Dassler #2501 üzenetére
Na vazze! Mindenki szidja ezt a márkát, de eggyik haveromnak van egy régi Kenwood HM erősítője ( tök alap cucc, semmi extra... ) és mégis olyan szépen és dinamikusan szól...
Mindenesetre várom a további véleményeket, de akkor valszeg egy Yamaha vagy Pioneer lesz. 2 hét múlva veszem, má alig várom...
Persze keresgéleg még addig.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Dassler #2487 üzenetére
Hát igen, van abban vmi amit mondassz. Sajna pénzem csak ennyi van van rá ( illetve több is lenne, csak az a gépre kell, mert teljes csere lesz és az fontosabb számomra...
). Ami a helyet illeti, egy padlásszobás házban lakunk, én a felső szinten vagyon és egy kb 13-15 nm-es szoba az enyém. Nekem elég, viszont ekkora helyre sztem nem érdemes egy profi, akár 7.1-es rendszert venni ( nameg arra tényleg nem is futná... ). A teljesítménye meg nekem elég lenne, mert a helyből adódóan nem szoktam um "bömböltetni" a rendszert... szal nem kell egy csatornánként több 100 wattos cucc, mert úgy sem használnám ki.
Amúgy írtam emílt a Media Markt-ba ( reklám helye...) és a következő típusok vannak ebben a kategóriában.:
SYSTEM FIDELITY HT-R405 41.990 HUF
YAMAHA RXV 361 B 44.990 HUF
ONKYO TX-SR 304 SR 49.990 HUF
PIONEER VSX 417 S 49.990 HUF
SONY STR-DG 510S 49.990 HUFNamost ebből szerinted ( vagy a többiek szerint ) melyik lenne a jobb? Fentebb már írtam, hogy főleg mire kéne...
-
AthlonXP
őstag
válasz
Dassler #2485 üzenetére
Akkor ezek szerint mindegy. Úgy vagyok vele, hogy ennek is van olyan jó hangja mint bármelyik DVD-s házimozinak ilyen 20-50 ezres árkategóriában ( legalábbis remélem ). Ha pedig igen, akkor nekem az az erősítő bőven elég lenne. Ahogy láttam az adatain ez egy kb 6x 85w-os cucc, csatlakozók szempontjából meg tökéletes volna, mert van rajta minden ami nekem kell. Amúgy ahogy néztem itt a neten, még tetszik is, bár ez szubjektív...
Ami azt illeti nem akartam én külön házimozi erősítőt venni, hanem ilyen "komplett" rendszereket, mint pl ez a Genius 5.1 Theatre szett is csak azon nincs kompozit bemenet
. A DVD-men meg nincs kihozva egyenként az 5.1, a sima stereo kimenetet meg hiába kötöm rá az 5.1-es szettre, abból sose lesz olyan térhatás, mintha az eredeti 5.1-et kötném rá, így semmi értelme nem volna cuccnak. Pedig akárkitől kérdeztem a Geniust, mindenki dícsérte, de nekem emiatt sajna nem jó. Az a baj, hogy az itteni boltokban meg nincs nagy választék az 5.1-es szettekből, mert mindenki a DVD-s szetteket veszi
. ( Rendelni persze bármilyet lehetne, csakhát nem vagyok otthon ebben a témában így nem tudok típust vagy mást mondani, azt látnom kell, hogy el tudjam dönteni, hogy kell-e. ) Nekem meg az ugye nem kell, mert a DVD-met most vettem pár hete és nagyon meg vagyok elégedve vele.
-
nyunyu
félisten
válasz
Dassler #2449 üzenetére
Viszont PC-ről nem tudom, mennyire lesz használható az 5.1, ha digit kimeneten küldöd át, de gondolom Audigy-nél ez normálisan meg van oldva.
Audigy(1/2/4) digit kimenete NEM tud ropteben 5.1-et kodolni!
Magyarul csak filmeknel fog 5.1-ben szolni, jatekoknal csak sztereo.
Van egyaltalan olyan X-Fi, amin megy a Dolby Digital kodolas? En nem emlekszem ilyenre...
-
-
Radaconte
csendes tag
válasz
Dassler #2447 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Ez a DVD lejátszó szerintem pont nem csatlakoztatható a géphez 5.1-esen, sikerült kifognom. Csak 2 RCA csatlakozó (tehát ez az AUX) van rajta, semmi egyéb bemenet. Úgyhogy a DVD lejátszót elválasztanám a hangfalaitól (amik igen, valószínűleg az általad említett okból 5 Ohmosak...), szóval a hangfalak Yamaha erősítővel mennének (a Yamaha RX-V361 megfelel?). Ez így összehozható tehát?
-
LaliKa17
csendes tag
válasz
Dassler #2441 üzenetére
Találtam képet a Creative DDTS100-hoz ami úgy mutatja hogy miylen bemenete van. Ez a tudás az én elgondolásom szerint elég lenne a problémámhoz. A jobboldali azCreative DDTS100 back Előlnézet, itt is a jobboldali Creative DDTS100 front
Nem bánnám ha valami hasonló formás kis eszközt kéne venni, nem túl drágán. -
LaliKa17
csendes tag
válasz
Dassler #2441 üzenetére
Igen, azóta már rájöttem hogy az a DIN bemenet.
Az 5.1 bemenetei az a 9 pólusú DIn van amivel a gép van rákötve. De még van egy 5.1-es RCA bemenet tehát 6 RCA megy bele , ez felel az RCA-s 5.1-ért. plusz van 3 darab szeteró RCA bemenet. Amúgy egy Playstation 3-at akarok most venni. abból meg ugye optikai meg HDMI kimenet jön ami 5.1-es. JÖn még belőle av-n keresztül sztereó is de azt nem szeretném, ha már emgvan az 5.1, gondolom ez érthető.
Amit nem akarok az az hogy a playstationból egy optikai kábel a gépbe, ami feldolgozva a jelet a jack-din kábelen keresztül 5.1-be teszi ki.
Ha nincs más megoldás akkor egy erőssítő lesz, de akkor már gondolom ez úgy érné meg hogy a gépet, a playstationt és a tv-t is rákötöm és akkor onnan 1-be megy az 5.1-be és akkor az erőssítőről lehet vezérelni hogy melyik szóljon.
Amennyiben nincs más emgoldás, akkor mivel én ebben nem vagyok járatos, valami jól kinéző lehetőleg nem túl nagy erőssítőt ajánljatok kérlek.
EZért is mondtam a Creative DDTS100 digital decodert mert az tudta volna ezeket, és nagyon jól mutat ha kiteszem a TV mellé vagy valahova. Csak már nem kapható.
Remélem minden kérdésedet megválaszoltamElőre is köszi.
-
Flow
senior tag
válasz
Dassler #2428 üzenetére
Én is erre hajazok. Hát nekem nincs most túl sok pénzem erre, már ennyit is sajnálok rá kiadni, de tudom, ha most gagyikat veszek, akkor később megbán(hat)om. Szerintem elég lesz ez a cucc bőven... Zenére mit mondasz? Mármint hogy zenehallgatásra... ezzel az 5.1 összeállítással nagyon mellényúlhatok?
-
Flow
senior tag
válasz
Dassler #2424 üzenetére
13m^2-es szoba, tetőtéri, tehát valamivel még kisebb a térfogata, mint egy földszintes téglalap alapúnak. zene+filmezés, zenére talán kicsit többet.... tudom tudom, akkor miért 5.1... mert annyira nem vagyok vájtfülű, szerintem a zenei teljesítménye elegendő lesz nekem... már itt pihen egy denon 1306, a heco victa 500 set-et is megrendeltem már 1 hónapja, csak a kamu extreme digitalosok még áprilisra sem ígérik...
A hangforrás: Noti, optikai kimenettel, vagy ha ez lesz a szűk keresztmetszet, akkor lehet beruházok egy pcmcia komolyabb hangkártyára.
-
Kobe
veterán
válasz
Dassler #2400 üzenetére
esetleg még az is különbség hogy a tvnek akkora a felbontása hogy a tömörítés nélküli dvd nem 1, de még jó 2-3 méterről is kockásodik, az élek nem élesek, elkentek a kontúrok...1366x768 as felbontás szemben a dvd 720x500valamennyiével....durván 2xes nagytás.....hiába, ha fel kell nagyítani a képet....ezért kéne minimum egy 720p-s HD forma, ami bár nem extraéles durva minőség, de legalább nézhető rajta blokkosodás nélkül
és ha már bluray, akkor illene hozzá minimum egy dts cucc, az analóg motyóm ugy is emghalt....és erre szánnék oylan 50 et, 60 at....ebből mi lehet a bestbuy ? -
Kobe
veterán
válasz
Dassler #2393 üzenetére
akkor lehet inkább megszereltetem vhogy geniusom, és keresek egy olyan blu rayt-samunak pl van-amin még analóg kiement is leledzik.....igazából ekkora helyen nem nagyon jönnek ki az egetverő hangkülönbségek, pláne akkora hangerőn amekkorán ahsználom, inkább az kellene ogy minimum 5.1, és legyen valami ami a képminőségben illik a 32 colos samu tvmhez, mert a gyári dvdk is elég gázok rajta, szóval a blu ray inkább a képminőség miatt lenne fontos váltás
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Dassler #2390 üzenetére
Szal mélyközepet csúfolják 2,5 utasnak...
Azon gondolkodom, vajon mi lehet az oka, h féláron dobálják a rubicon-okat?
Ennyire nincs rá kereslet, vagy túl sok van raktáron belőle, esetleg így akarják népszerűsíteni??
Körbenéztem neten, majdnem mindenhol akciós a cucc...
Itt vmi bűzlik, ez túl szép, h féláron adják őket. -
Kobe
veterán
válasz
Dassler #2385 üzenetére
tv az megvan
perpill az a szitu hogy próbálm különválasztani a PC-t és a házimozit....18-20 négyzetméterre 5 db böhömnagy hangfal + 2 nemkicsi az asztali pcnek, kicsit sok és felesleges...de sajna ezek az 50 ezres kategóriák lejátszóval nekem sem jönnek be annyira, lejátszóra nincs is akkora szükségem, HDMI van tvn, igazából egy olyan platform kéne amihez nem kell külön erősítőt + külön hangfalszettet venni, mert sem helyem sem pedig ennyi befektetni való pénzem nincs és alkalomadtán nemgond a blu ray lejátszó belehelyezése
az érdekel, hogy nincs valami oylan készlet, ami ilyesmi :
[link]csak a lejátszóval egybeépített erősítő helyett külön erősítő van, dts el mondjuk amire egy blu ray gond nélkül rámegy.....mert akkor le lehetne választani sztem blu rayról a hangot, hiába a hdmi rajta
kicsit bonyi, szóvl ugy gondoltam hogy van egy kisebb hangfalszett, egy kisebb erősítő hozzá, és ehhez rá éehet kötni a blu rayt pluszba, ennyi lenne a kívánság, és hogy olcsó legyen, nem akarom feleslegesen fizetni a wattokat ha ugyis kis helyen kell megoldani
lehet ez esetben optikai csatlakozóban kéne gondolkodni ? -
Teasüti
nagyúr
válasz
Dassler #2371 üzenetére
Mondj jobbat az ns-777-nél max. 90-ért/pár!
Oké, ez hallgatózás alapján megy, de sajna nem naon találok alternatívát...
Ami még ugyanezekkel a paraméterekkel bír (hangszórók milyensége, mérete, mennyisége) az a Dali concept 8, csak az egy icipicit drágább...Yami szub az valóban jó, nekem van egy sw030-as, meg vagyok vele elégedve
(hozzánemértő haverom rácsodálkozott, amikor megvettem még anno, h "te, müxik ez?! én a hangfalakból hallom a mélyet! de naon állat!")
-
-
-
-
WN31RD
addikt
válasz
Dassler #1184 üzenetére
Szerintem a Hifibarlangban árult Quad hangfalakat mindenképpen érdemes meghallgatni, az árkategóriájukban igen jók. Nem különösebben modern kinézetűek, de az igényes zongoralakk bevonatuk miatt nagyon mutatósak (ez a képről sajnos egyáltalán nem jön át).
Van belőlük kisebb, nagyobb, még center meg szub is, szóval teljes 5.1 készletet össze lehet válogatni. -
válasz
Dassler #1184 üzenetére
A H/K 247-es jó kis erősítő, nem rossz választás.
Személy szerint a KEF hangfalakat én nem kedvelem, bár én csak az IQ szériát hallgattam anno, ráadásul kinézetre (legalábbis nekem) nem jön be a "púpos" megoldásuk. Ott vannak a Mission hangfalak, azok is elég modernnek néznek ki, és nem is szólnak rosszul. Vagy a QAcoustics hangfalak (őket nem hallottam még, de kiváncsi vagyok rájuk, sokat dícsérik az angol AVForum).
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest