- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Dassler
őstag
Ebben az összeállításban sztem egész használható ennyi pénzért. A Yama erősítői ár/értékben elég kedvezőek, a mélyládái kifejezetten jók, a hangfalait átlagosnak titulálnám.
Egy házi-moziban a TV képmegjelenítőként szolgál, így abból jel nem megy az erősítőre. Nem is nagyon érdemes, mivel a tv adások jó része sztereóban jön, meg valószínűleg egy mezei koax kábellel van az antennád bekötve. A hanggal az erősítő foglalkozik. A HDMI 1.3 - ma már mindenen iylen van - képet és hangot is viszi - A HD formátumúakat is -. Alap esetben a legérdemesebb sztem úgy kötni, hogy hangot dvd lejátszóról az erősítőbe mondjuk digit koax-szal a képet meg a tv-re komponens kábellel, ez elég jó minőséget produkál, bár kissé költséges. Ugyan iylen jól megoldható két db HDMI madzaggal az egész a fentebb leírt módon.
A te esetedben: DVD lejátszót bekötöd HDMI-vel az Erősítőbe. Ezzel a kép is, hang is átmegy. A hangot megoldja az erősítő, viszont a kép részét tovább kell küldeni a TV felé, ezért ezt is érdemes HDMI-vel - de lehet komponens kábellel is, bár sztem az drágább -.
A HTPC-t ugyanígy bekötöd HDMI-vel az erősítőbe, onnantól u.a., mint a dvd-lejátszónál.
Az X-boxok csatlakozási lehetőségeit nem ismerem, de ha van rajta HDMI kimenet, akkor azt is rátolhatod az erősítőre, ha még van szabad csati, de komponensel mehet tv-re is, ekkor viszont nem lesz 5.1 hangod. Mindjárt csinálok vmi móricka ábrátde ha van valakinek egyéb 5lete, nyugodtan. Van itt 1-2 elég hozzáértő ember.
-
Dassler
őstag
Részemről idegenkedek a vezeték nélküli dolgoktól ezen a téren. Annak is kell valami áram, tehát vagy elemről nyomod - ami nem hiszem, hogy túl sokáig bírná - vagy valami dugasznak kell lennie a közelben. Inkább a hagyományos hangfalkábelek. Ha erre nem gondol előre az ember, sajna midenképpen némi farigcsálással jár, ha el akarja rejteni a madzagokat. Én gondoltam, és még így is kellett egy kis fazonigazítás.
-
Dassler
őstag
Mondjuk kicsit nézelődtem: Egy Yamaha RX-V363-ast 45 körül meg lehet kapni, ez mellé esetleg egy Magnat Monitor 990 set szintén 45 körül + kábelek is kellenek persze (300HUF/m egy átlagos hangfal zsinór + az összekötő kábelek), mélyládával már nem jön ki 100 alatt sehogy sztem.. A fentebb ajánlott Genius ill. egyéb számítógépekhez készített rendszereket annyira nem vágom, ha azokat lehet csatlakoztatni hagyományos erősítőhöz valahogy, akkor azok is elmennek, azokban már van mélyláda is, bár erősen függ, hogy mit kell beszólnia a dolognak.
-
Dassler
őstag
Nos, 100 alatt valószínűleg csak egy egybedobozos(hangfalak+erősítő vagy erősítő/lejátszó egyben. Értelemszerűen neked az előbbi megoldás reálisabb, bár elég ritka) dolog fog beleférni a dologba. Olyat keress, amin van legalább 2 be és 1 HDMI kimenet. Én úgy kötném - minimalizálva a szükséges kábel mennyiséget - , hogy DVD-lejátszó és HTPC az erősítőbe HDMI-vel (ehhez kell a két HDMI bemenet) az erősítő meg HDMI-vel a tv-re. az XBOX-ot meg lehet a tv-re egyből. LEhetne még másképp is, de talán iylen készleteknél ez a legegyszerűbb megoldás.
Esetleg azért az akciós csomagok között itt érdemes lehet körül nézni, hátha van valami 100 alatt.
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- 1985. július 15.
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gitáros topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest