- Mobil flották
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
p_milan
aktív tag
A 307es is 1.3as HDMIvel van felvértezve, így szerintem fogad mindenféle hangot rajta amit egyébként tud. (True HD, DTS HD kívül de azt a 142 sem tudja.)
(Én is most vagyok erősítővásárlás előtt, és sajnos pénzügyi keretek miatt a Onkyo nagytestvérét tudom CSAK megvenni a HK 260helyett.
Nálad is van ~30ezer differencia, ha jól látom. )
-
Termi16
őstag
Persze, de ettől még lehet, hogy (mivel gyakorlatialg még nem is hallottam ''értelmes'' házimozit) nekem elsőre alaplapin is szép és jó lesz minden, közben a hangkarival mégis sokkal jobb lenne.
Nehéz ügye ez nahhh...Az Onkyo cuccos elég lesz a ~20nm2-es szobába? Ha azt mondjátok, hogy simán, akkor valszeg ő lesz a befutó
Nagyon-nagyon tetszene a yamaha cuccos is, de az sokkal többe kerülne
-
Dassler
őstag
Mekkora szobában kéne szolgálatot teljesítenie? Ha viszonylag kisebb, mondjuk úgy 15-20 nm-ig elég jól megoldható egy egydobozos készlettel a dolog, azt kapsz is ebbe az árkategóriában, mint amiben gondolkozol(/hatsz).
Ha külön dolgok az esélyesek, akkor inkább 100-150 között kezdődik egy erősítő-hagfalszett dolog.Persze új, bolti árakban gondolkodva. Pl. egy Rubicon RP26-os szett, egy 363-as yama erősítő, meg egy Yama mélyláda, ami már egész használható összeállítás sztem. -
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest