- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Il Dottore
tag
válasz
Dassler #2945 üzenetére
Csá,
Pénteken meghallgattam a JBL ES100-at párhuzamosan a wh. 9.6 mellett az onkyo 605 (a 606-ot eladták) és a H/K avr 255-t.
Hát gyerekek: döbbenetes a különbség!!!
A JBL mellett a Wh. egy nagy rakás sz@rnak tünt: mindkettőt "sting" zenével és a "jégkorszakkal" hallgattuk. A jbl mellet az volt az érzésem, hogy a wh össze fog dölni, értkelhető hangot alig adot ki magából...
A jbl erőteljes, dinamikus, "színes" hangot produkált. Hangsúlyozom, semmilyen beállítás nem volt eszközölve egyik esetben sem.Ezzel a dolog el is dölt. Marad a H/K 255+ A jBL ES100+ES150 sub+ES25c center.
Még annyiban kérem a tanácsotokat, hogy milyen kábnelben érdemes gondolkozni???
Köszi a segítségeteket.
-
Il Dottore
tag
válasz
Il Dottore #2936 üzenetére
606 vagy a H/K 255? Már csak ez a kérdés...
Mivel senki nem ordított fel örömében a JBL-ek hallatán, maradok a Wharfedale szettnél, olcsóbban is kijövök, azt meg már amúgy is hallottam, remek a hangja.
Holnapra toltam a vásárlást, uh. várom gyors tanácsaitokat az erősítő ügyében.
Előre is köszi.
-
Il Dottore
tag
válasz
Il Dottore #2925 üzenetére
Még annyit hogy mondjuk az Onkyo 606 helyett egy Yamaha RX-V861 vagy a korábban már említett H/K AVR 255 jobb lenne?
Akár úgy hogy nem Wharfedale hanem JBL-ek lennének: úgy mint ES100 pár, LC2 center, ES150/ES250P sub? Jobbak ezek annyival a Wh.-nál
A két hangfalrendszerhez melyik erősítő passzol jobban?
Már csak 1 napom maradt...
Köszi a gyors válaszokat.
-
Il Dottore
tag
2917 hsz. up.
Gyors és építő válaszaitokat előre is kösz.
-
Il Dottore
tag
Szevasztok,
A köv. rendszert nézetm ki magamnak a köv. sorrendre: 1. film, 2. zene (a, rap, b, goa, c, rock, d, klasszikus):
Onkyo tx-sr 606.
Wharfedale 9.6+Wh. Diamond CM center+Wh. SW 150 sub.350e a határ rájuk, ennyiből a fent említettek kijönnek.
Megéri, jó, a célnak megfelelnek? Ár/érték arányuk rendben?
Sürgős lenne (holnapután max vásárlás)
Köszi előre is.
UI. milyen kábelt nézzek, ami a cucctól függetlenül minőséget képvisel? (Inaudio, KÁCSA maybe rendben van?)
-
Il Dottore
tag
Szevasztok,
Onkyo mellett döntöttem, két versenyző maradt: TSXR 604E [link]
és a 605 [link]
Előbbi durván 90 másik 150.
Kérdésem az, hogy melyik lehet a jobb ezek közül film-rap-goa-hoz és wharfedale 9.6 hoz?
A 605 tud annyival többet hogy hosszú távon jobb befektetés legyen vagy elég a 604?
Relatíve sürgős, előre is köszi a segítséget. -
Il Dottore
tag
Szevasz, nem tudom honnam veszed a geniust.... (dvd felvevőt és plazmát említettem még (dmreh65, th42pv70))
Hangfal ügyében időközben alaposan körülnéztem, mielőtt ez lett szimpi (9.6 marad-meghallgattam, több nem kell)
Erősítőhöz fogalmam sincs, a wharfedale képviselet ajánlotta a denont és az onkyo-t, ők tesztelték együtt őket.
Szintén itt mondták, hogy ezekhez a hangfalakhoz nem ajánlján a yamahát....
Filmre és ilyen zenére akkor melyiket a felsorolt denon és onkyo közül/milyen más erősítőt javasolsz/javasoltok?
Kösz.
[Szerkesztve] -
Il Dottore
tag
628 up.
Kinéztem végre a hangfalakat egy 20 nm szobához, (film+rap+goa-hoz, dmr-eh 65 és egy th42pv70)
Wharfedale 9.6 vagy 9.5 nem tudom pontosan még melyik, majd eldől hogy melyik, asub is wharf (sw150 vagy powercube 12+)
Kérdésem hogy ezekzek milyen/melyik erősítő a jó?
A wharfedale-nál a következőket javasolták:
Denon 1707 vagy 1907
Onkyo TXSR505 vagy 605.
Sürgős a dolog, köszi. -
Il Dottore
tag
Szevasztok,
Kinéztem végre a hangfalakat egy 20 nm szobához, (film+rap+goa-hoz, dmr-eh 65 és egy th42pv70)
Wharfedale 9.6 vagy 9.5 nem tudom pontosan még melyik, majd eldől hogy melyik, asub is wharf (sw150 vagy powercube 12+)
Kérdésem hogy ezekzek milyen erősítő a jó?
A wharfedale-nál a következőket javasolták:
Denon 1707 vagy 1907
Onkyo TXSR505 vagy 605.
Legjobb tudomásom szerint az erősítő alaapvetően hang frekvenciát erősít fel, milyen megfontolásból kerül egy ilyenbe videó jellel kapcsolatos funkció?
Sok helyen olvastam hogy pl a Yamaha az csak filmhez jó egy 100-150ezres kategóriában, de zenében ''nagyon gyenge''-kifejetné ezt valaki részletesebben.
Miért kell egyáltalán AV erősítő?
Köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest