- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Aktív témák
-
k.t.a.
senior tag
Sziasztok!
Véleményt és tanácsot szeretnék kérni. Szükségem lenne egy házimozi erősítőre, abból a célból, hogy ne kelljen olyan sok távirányítót markolászni ha átváltok egyik forrásról a másikra, illetve egy kicsit jobb hangminőség sem ártana. Jó lenne még ha bluetouth kihangosítóként is tudna működni, illetve ha lenne rajta beszédhang kiemelés filmnézéshez. Jelenleg kettő HDMI 1080p képbemenetem lenne, és egy HDMI kimenet kellene a képnek. Jó lenne ha maradna még egy HDMI bemenet szabadon fényképezőnek, mobilnak, stb. Hangbemenetből sem kell semmi extra, csak a PC-t kötném rá, illetve a képpel együtt jönne a hang is HDMI-n (T-home beltéri NetTV). Hangkimenet egy 5.1-es rendszert hajtana meg. Jelenleg egy aktív Genius számítógépes rendszerem van, amiből a mélyet ki akarom cserélni kezdetben (ez jelenleg egyben van az erősítővel), később néznék hozzá rendes settet is. Az már csak álom lenne, ha még PIP-et is tudna két HDMI-ből a készülék, bár gyanítom az már nem az én pénztárcámnak való.
Apámnak vettem egy Yamaha erősítőt még régebben (talán RX-V365) ami hangminőségben és árban számomra is megfelelő lenne, csak funkciókban nem az igazi. Most a Yamaha RX-V367 és 467 között gondolkodom. Nem tartom túl felhasználó barátnak a menürendszerét, de ezen kívül nincs bajom a Yamahával. Szerintetek valamelyik megfelelne nekem, vagy van jobb választás akár olcsóbban (nagyon max 100eFt)?
Előre is köszönöm a segítséget.Szerk.: Még annyi hogy nincs 3D-s TV-m csak egy alap fullHD Samsung LE37M87BD.
-
k.t.a.
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a két erősítőről:
YAMAHA RX-V361 - 39.390 Ft
KENWOOD KRF-V5200D - 44 689 FtVan már itthon egy 2.1-es aktív yamaha hangfal szett, és nagyon tetszik a hangja, viszont a yamaha erősítőben nincs rádió. Milyen a Kenwood hangja/minősége?
Aktív témák
Hirdetés
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Filmgyűjtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest