- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
nagyjabol elkepzeltem, hogy milyen volna az idealis rendszer szamomra, csak kivancsi lennek, hogy kivitelezheto-e.
Tehat nagyjabol kb mindenem kioregedett, noti, 5.1, stb, igy gondoltam, nem egyszerre, de aprankent osszeszednek mindent.
Az elkepzeles szerint 1 db notebook, 1db erosito, es 1 db 5.1 hangfalszettbol allna a dolog, a cel az volna hogy hdmi kabellel allandoan ossze legyen kotve a noti es az erosito-tv, igy barmikor lehessen zenet hallgatni, filmet nezni. Csak nem tudom, hogy a mai notik-erositok kepesek erre. Gondoltam mivel hdmin ugyis digitalis formaban megy ki az adat, igy kvazi egy noti is eleg szolidabb hangkartyajaval az erositore kotve, a zene akkor is elvezheto marad. Vagy a msotani erositok meg nem tudjak fogadni hdmin ? -
Kobe
veterán
válasz
hackeeeee #4545 üzenetére
voltam ma benn mediaba, ott 99 volt :S
Kicsit körbejártam ma mediát újfent, Quadral Quintas 500 szett volt leakciózva 59 ért - ez nem tűnt rossznak, sem méretben sem minőségben, illetve s416 jamo ugyanennyiért. Nomeg a magnat 990. A quintas egész jól nézuett ki, a 3 utas hangfal valahogy sokkal jobban nézett ki mint a magnat picinyke hangszórói, szóval cska remélni tudom hogy nem kapkodják el
A Jamo kicsit silány minőségűnek tűnt, a védőháló sem volt a legjobb, a hangfal kivitelezése is alapkategóriásnak tűnt, szóval látszott, na. És kicsit böhöm darabnak tűnt, a quintas mérete pont optimálisnak tűnt egy akkora szobába. A magnat semmivel sem alacosnyabb magasabb a quadralnál, csak kicsit keskenyebb. Azért tetszett, mert az ilyen bazi nagy darabokat nem tudnám hova tenni. A gáz az, hogy csak márciusban kapok lóvét, így addig mindenképp jegelem a témát, addigra meg tuti kicsúszok az akcióból.
Neten meg sajna sehol nem találtam olyan helyet, ahol az 500as szettet a jelenelgi akciós árakon lehetne rendelni. Ahol lehet kapni, mindenhol ilyen 50-60 között vagy icipicivel feljebb, netes shopok meg még mindig 80 körül árulják, valszeg nem aktuális a listájuk, de a fő probléma az hogy ismert cégek nem is nagyon vannak benne, mint pl ed*gital, meg hasonlók
-
Kobe
veterán
a jamo s406 os szettet tudom, mennyibe fáj, de létezik, hogy az s506os még mindig 100 ezer körül mozog? Sajna a neten alig találok infót rola
-
Kobe
veterán
na, ma voltam MM ben körbejárni, violt kinn egy Magnat szett, fekete. Állat. Nekem tetszett, a Jamo is jól muzsikál, de furcsamód nekem a Magnat méretben szimpatikusabb volt, és mégsem tűnt rohadt kicsinek - 15-16 nmre kellene. Valamint volt system fidelity is egy szett, a régebbi 2000es széria, méretben még az tetszett, emghallgatni nem tudtam. Viszont az új, 3000es szériának állítólag valami brutális ár érték aránya van.
-
Kobe
veterán
Heco Victa 500 as szettet, már sehol nem lehet kapni ? Nézegettem, és sajna ahogy látom hiába majd 3 éves modell, mégis 100 felett van pl toshiba shopban, pedig itt jópár emberke ilet használt. Ő b mennyiért/honnan szereztéák be ?
-
Kobe
veterán
válasz
Dassler #4460 üzenetére
hát igen. Itt vagyok bajban. A H/K t dícsérik, de abból is a kifutó legolcsóbb darab is bő-15e rel drágább, mint a denon, és hangfalakból is amit ennyiért emgkapsz, nem mai darab. Ezért szívom a fogam, mert egyszerűen ebben az árszegmensben nincs smmi alternativa, csak éppenséggel nem mindeninek van akkora szobája/annyi pénze hogy flmillás Bose t vagy KEF et vegyen. Régebben sokkal több jól kifogható darab volt a piacon hangfala terén, msot emg minden 100tól ezdődik
-
Kobe
veterán
Szerintetek rockzenére és házimozira melyik páros lenne ideálisabb ? H/K 132 + jamo s406 vagy ugyanez a jamo egy denon avr 1306tal ?
-
Kobe
veterán
H/ 132es eőlködőhöz a Magnat Monitor setet társítva nagyon komolytalanna tűnhet a magnat ? vagy megbírkózik a H/K val hangzásban ? Illetve továbbr ais váro tippeket hangfalra olyan 50-60 K körül, 5.0 setre
-
Kobe
veterán
válasz
hackeeeee #4393 üzenetére
a hely, ahova szánnám a cuccot, korlátozott. 16 nm. A filmezéssel még elvagyok, mert ott, ekkora helyen nincs új a nap alatt, nem leet akora hangerőn használni hogy torzítson, szóval azon a téren akár a SAL is szóba jöhetne, de a csere célja épp az lenne hogy kicsit optimalizáljam már az audiorendszert mert emgőrülök, hogy most 7 hangfal + mélynomó terpeszkedik a szobában, sok ez így. Vagyis akkor a zenét is hozzá kéne csapni, aztán lehet a SALnak az lesz a gyenge pontja. A Magnattal az egyedüli gebasz, hogy nem lehet helyben sehol kapni így meghallgatni is esélytelen.
Ami még tetszik erősítő, az a H/K 132 es darabja, nincs is rossz árban, csa ahhoz lehet hogy a magnat lenne szegényes. Bár.....nem tom, ez is oylan lesz hogy még hónapokat eltökölök vele mir edöntésre jutok -
Kobe
veterán
no, ismét épbe került nálam ez az erőlködő-hangfalszett dolog. A denon 1306 tetszi, csak ugye nuku HDMI Mondjuk ez nem klönösebben zavar, mert a yamaha 363 on is csak amolyan mutatóban van, így inább a denon felé húz a szívem, bluray és trueHD nem mostanában lesz, viszont dts koncerteket nagyon szívesen hallgatok, illetve amit HDMI vel össze lehet kötni azt nagy valószínűséggel digitális csatival is
Szóval a kérdés továbbra is a hangfal, vagy én vagyk buta, vagy mostanában tényleg eltűntek azok a "best buy" darabok amik régebben megtalálhatóak voltak az olcsóbb kategóriában. Olyan max 60 ezerből milyen 5.0 t lehet összerakni ami értelmes ? SAL ugye belefér, de írták hogy felejtős. Magnat 990 es setje van, nekem baromi picinek tűnne azok a hangfalak nem tom mért, d így nem igazán bizalomgerjesztő :S
Rock koncertekhez és filmhez, ha zenéhez, akor is rockhoz kellene valam épkézláb hangfalszett, ha van ötletetek max 60 K ig akkor írjátok le -
Kobe
veterán
wharfedale crystal II 5.0 s szett szerintetek megér most 49 ezret ? Láttam leárazva 110ről, de kicsit kacsa szagú, nem hiszem h ilyen drága lett volna és ennyit engednek
-
Kobe
veterán
ma voltam media marktban egyet körbenézni. Volt kínálat, meghallgatni viszont sajna nem tudtam semelyiket mert nem volt eladó a karácsonyi rohamban pedig a SALra és Jamora kiváncsi lettem volna. Asszem a Jamo szett most 49 MMben, ettől olcsóbban nem láttátok máshol esetleg ?
Mondjuk nekem bármily furcsa, minőségiibb kivitelezésnek tűnt a SAL 2200as szett mint a Jamo. jamo szögletes, ami kinn volt azon 1-2 helyen pontatlan illesztés, a szövet rajta meg egy hajlékony műanyag keretre felhúzott valami, aminek tartásaa sincs.....mmint a keretnek....A SAL szépen lekerekített, nem voltak rajta sarkok, és normális keret. Tetszetősebb volt, na. Tudom hogy aki ez alapján választ hangfalat, okos ember nem lehet, így szívesen meghallgattam volna őket, ha lett volna eladó
Nézelődtem még, a Wharfedale cuccok nagyon tetszettek, nagyon minőségi kinézete volt, igaz ez már drágább is volt. Asszem front 25k, hátsó pár 25k vagy hasonló árak.Remélem a karácsonyi fergeteg után akcióznak sok terméket....Warfedale nagyon megtetszett, csessze emg. Ez a gond az ilyenekkel hogy az ember azt mondja, jó, legyen rá 70K.....jó, akkor 80 ért itt van ez, de nézd 85 ért az, 100 ért emg már ilyet kapsz....
-
-
Kobe
veterán
válasz
ny.janos #3907 üzenetére
lehet elég lenne nekem a logitec z5500 is, többen írták, és 22nm en már az is kiszólja magát és állítólag nem rossz vétel, de én félek, hogy műanyag dobozos. Nagyon emgzsoktam már a fa hangzását.
Gondoltam ha az van 70K ért akkor kapok 80Ból fa hangfalakat erősítővel. ezekszerint csak SAl t kapok ennyiért....mondjuk nem mondom, abból a 2200as széria nagyon tetszet tkivitelre csak emghallgatni nem tudtam. De masszívan igényesen volt összerakvanem biztos h minőségben bármelyikkel jobban kijönnék mint a másikkal, de ugye nálam valahogy a műanyag kizárja a zenét (z5500) pedig az is fontos szerepet kapna
-
Kobe
veterán
válasz
ny.janos #3905 üzenetére
a HDMI vel kapcs,l nem feltétlen arról van szó hogy több eszköz kell, mint amenyni csatoló van. Csak amikor találtam a yamaha 363ast, 43 ezer ftért, nem igazán láttam jobbat-olcsóbbat....legalábbis AVPLaneten nem volt. Persze,, miután tisztázódott h nem sok értelme van a hdmi nek az 40-50ezres aktegóriában, lehetne nézni oclsóbbat de nem találtam olyan 5.1 es erősítőt ami jó
tényleg kiváncsian várom, milyen oylan erőlködő van, ami a 363asnéál lényegesen olcsóbb és jó is...
-
Kobe
veterán
válasz
johnny82 #3900 üzenetére
SAL ból a 2200as széria jobban tetszik, MMben elé masszív darabnak tűnt de sajna mindenki óv tőle a minősége miatt mint a tűztől....
Tudom hogy lehetetlenséggel felérő feladat 80-85K ból kihozni egy 5.0t erősítővel, de nem vagyok vájtfülű, a cserére sokkal inkább a hdmi csatlakozó miatt volna szükség áés az optikai kimenet miatt....mint említettem, ennek picivel alatta a z5500 található 70 K ért - ami, elnézést, bármennyire jó, de én egy viccnek érzek, 70K, műanyag hangfal, komolytalan ajánlat, bármenynire is tánik jónak az egybeszettek között.
Jelenleg 7 db fa hangfalam van, tudom, olcsó minőség, de ezeknek is sokkal jobban tetszik a hangja, ha választnaom kéne a 70ezres műanyag és a 80 ezres fa között, érthető okokból az utóbbit választanám. De a kínálat sajna elég korlátozott, magnat 990 50ért.....régebben 40 K sem volt az ára....
Mivel kiszámolom hogy mit szeretnék venni házimozihoz - WD TV lejátszó 25-27 K, hordozható vinyó 22-23 K, erősítő 43K, plusz hangfal, az simán majdnem 150 rugó...
-
Kobe
veterán
nagyon hülye kérdés. Mivel jelenleg enynim biztos nincs hangfalra emg erősítőre, mert még lejátszót is akarok venni mellé, átmenetileg nem emgoldható, hogy a régi Genius SW HT 5.1 em hangfalait rákötöm erősítőre? Ahhoz van mélyláda is, csak nem tom működne e és hogy
apropó Kodával mi lett ? nem is oylan rég még mindenfele lehetett kapni msotmeg semerre sehol
-
Kobe
veterán
érdekelne, hogy a SAL termékekről mi az áltlaános vélemény ? A Honlapjukon nem mondom hogy a legjobbat, de 44-45 K ból össze lehet rakni egy szettet, ez érdekelne
SAL 2610F/B - SAL 2610F/J ezeket néztem frontnak
SAL 2610C centernek
SAL 2610Ssurroundnak.
Talán ennyit még rá is szánnék a dologra, nem vagyok vájtfülü, főképp filmre és ritkábban zenére kellene.
-
Kobe
veterán
válasz
Winzsolt #3880 üzenetére
hát, ahol néztem webshopot, ott gyakorlatilag a 2 mes asszem ilyen 6 ezer körül mozgott...persze lehet h csak rossz shopot néztem.
Számolgattam, lehet hogy tényleg jobban járok a Logival. 40K hiába jó ár az erőlködőért, minimum egy 50est kéne rádobni a hangfalra és akkor is csak tényleg belépőszint, plusz a woofer normálisban legalább 30, és máris majdnem a rászánt összeg duplájánál vagyunk. Kicsi a szoba - legalábbis van benne hlmi rendesen, így méret is a logi mellett szól....sajna ez hibám h túl gyakran váltogatom a koncepciót és mindig az elsőnél kötök ki...a logi bejön kinézetre, van woofer, legfeljebb majd az optikai kábel és a hdmi kábel között vacillálok, valamelyikből tuti kell egy durván 5 méteres, lévén gépet is szeretném rákötni a tv mellett, és hdmi sztem jobban bírja a távolságot mint az optikai.
Amugy sinc solyan lcdm (nem fullHD) hogy most midneáron truehd kelljen hozzá 100 ezres erősítővel. -
Kobe
veterán
válasz
Winzsolt #3875 üzenetére
olvastam hogy nem a legtutibb megoldás, illetve feleslegesen drága.
Igen, én is olvasgattam itt a topikban a hdmi mizériát, de nem tudok dönteni egyszerűen. Írták, hogy a yamaha v363 még nem tud tvvel kommunikálni de a hivatalos honlapon az van h az erősítő képes a fullhd jel továbbítására is. Szóval ezt nem értem.Azt tudom, hogy egy 3,5x6os szobába kéne zenére és filemzésre-házimozira a szett, és olyan 70-80 K talán lenne rá. Nekem szimpatikusabb volt az erősítő+hangfal, mivel mindeki arra váltogat msotnaában - nyílván okkal, így gondoltam egy PC szettért ne dobjunk már ki annyit. De nem találtam jó vételnek számító hangfalat 40 ért, sok gyártó darabja egyszerűen eltűnt ebből a szegmensből, illetve kétségek merültek fel a hdmi vel kapcs is de nincs ember aki megmondja hogy most mi a helyzet az említett yamaha v363mal.
-
Kobe
veterán
válasz
Dassler #3873 üzenetére
logitech is alternatíva lenne, ha nem csak optikaival lehetne rákötni az mkv lejéátszót, az meg nem épp a legszerencsésebb, ha csak az van mint alternatíva. Akkor már inkább hdmi, és ezért ugrott be hogy a logitech átlag 75 ért vagy erősítő+hangfal 80 ért már édesmindegy, csak nem kérdés melyik a jobb. mondjuk igaz hogy így csak 5.0 lenne egyelőre, subot később csapnám hozzá, de gondoltam van anynival jobb egy hdmis erősítő hogy megérje.
De lehet hogy ilyen árkategóriában egyáltalán nem jobb ? -
Kobe
veterán
válasz
Dassler #3865 üzenetére
na most én azt kérdeztem, hogy 30-40 körül van-e valami értelmes szett, közepes - 21-22 nm- es szobába. Mivel nézegettem a hangfalszetteket, és a Logitech z5500 helyben 77-78 ezer, de legolcsóbb helyen is 71-72, akkor már ennyiért vagy értelmes keretek kközött 80K ért kapnák erősítőt + hangfalat, hdmi vel, mindennel, ami hosszabb távú befektetés.
Ahogy néztem, AVPlanet a elegolcsóbb bolt, erősítő 43K. hangfalat viszont szettet amit normálisnak lehetne mondani, nem találtam ilyet csak a http://www.avplanet.hu/SS-FCR4000 en található Sonyt. Kinézetre bejön, hangját nem ismerem, csak érdeklődtem hogy a Kodával pl mi lett, emlékeim szerint haver potom pénzért 1,5 éve 5.0-t ami jól néz ki, jól is szól, de most gyakolatilag semelyik boltban nem találtam. Ugyanígy a Magnat hangfalak is, emlékeim szerint volt egy 30-40 közötti tetszetős, jó kis darabja, csak az is eltűntSzóval nem értem hogy jött képbe a pc dobozos ?
Amugy erpill egy genius stereo és egy genius 5.1 vna itthon
-
Kobe
veterán
azt elfelejtettem mondani, hogy maximum olyan 80 K ból szeretném megúszni. Az erősítő ha tudja azt amit kérdeztem, akkor fix pont, ehhez olyan 30-40 k körül kellene valami 5.0 szett. sajna Koda cuccokat már nem találok, haver annakidején nagyon olcsón 25-30 köül szerzett egy koda 5.0 t, több nekem nem kéne, de sehol nem találok....
a másik amit néztem 39ért avplaneten a Sony fcr 4000es, még ez férne bele, vagy ymaha ns-p270 de a sony bizalomgerjesztőbbnek tűnik
a holmi eredetileg arra lenne szánva hogy a házimozi eszközöket és a szgépet kössem rá
-
Kobe
veterán
amit a gyártó honlapján és a topikban talltam, hogy az erőlködő még nem alkalmas trueHD hangzásra, ugyanakkor képes az 1080p jel továbbítására a HDMIn
High Picture Quality
1080p-compatible HDMI switching (2 in/1 out)
Supports Deep Colour (up to 36 bit), x.v.Colour, a double speed Refresh Rates of 100Hz/120Hz and 1080p/24Hz transmission
HDTV compatible component video terminals (3 in/1 out)javítsatok ki ha tévedek.
A trueHD nem zavar, a filmek amiket nézek általáan angol DTS és magyar ac3/dolbi digitallal vannak ellátva.
Tehát ha erre szeretnék rákötni egy WD-TV mkv lejátszót - hdmi vel - akkor utána elegendő az erősítőt hdmi vel rákötni a tvre, és közben az erősítő ki is tudja nyerni a hangot ? -
Kobe
veterán
Sziasztok
Szeretnék karácsonyra venni egy WD-TV HD lejátszót. Ezen csak az alábbi kimenetek vannak : USB HDMI, SPDIF, és 3, jólmegszokott sárga fehér piros komponens.
Jelenlegi 5.1 em nem köthető rá erre, gondoltam azért fontos a házimozi élmény, legyen akkor már rendes 5.1. Így került képbe a logitech z5500. Mivel ez nem olcsó (70K) és csak optikai kábellel tudnám rákötni a csodát - még 8-10 K....akkor legyen valami olcsóbb erősítő-hangfalszett párosítás.
Hangsúly az olcsón van, durván 2-23 nmes szobába kellene valami. HDMI fotnos volna, hogy a lejátszó is akkor teljes digitális pompájában menjen. Yamaha RX-V363 at néztem ki, ami egsz jó vételnek tűnik 40 K környékén és van rajta kellő mennyiségű hdmi és tudja a megfelelő dekodereket is.
Valami vélemény, vagy 40 K körül nincs is jobb alternatíva ?A HDMI arra kellene, hogy az lejátszón az mkv fileokba rejtett dts hangokat ki tudjam nyerni, valamint a kép eljusson a tvig.
-
Kobe
veterán
válasz
Dassler #2400 üzenetére
esetleg még az is különbség hogy a tvnek akkora a felbontása hogy a tömörítés nélküli dvd nem 1, de még jó 2-3 méterről is kockásodik, az élek nem élesek, elkentek a kontúrok...1366x768 as felbontás szemben a dvd 720x500valamennyiével....durván 2xes nagytás.....hiába, ha fel kell nagyítani a képet....ezért kéne minimum egy 720p-s HD forma, ami bár nem extraéles durva minőség, de legalább nézhető rajta blokkosodás nélkül
és ha már bluray, akkor illene hozzá minimum egy dts cucc, az analóg motyóm ugy is emghalt....és erre szánnék oylan 50 et, 60 at....ebből mi lehet a bestbuy ? -
Kobe
veterán
válasz
canniball #2398 üzenetére
sztem nem....ezeknél az a baj, hogy az erősítő egybe van építve a dvd lejátszóval, így ha esetleg dvd ről váltanék blu rayre amit szeretnék minél előbb, akkor nem tudom szimplán kicserélni a dvd lejátszót benne a blu rayre mert az erősítő funkció kiesik....valami hasonlót keresek, igen, ahol vagy oylan az erősítő hogy arra esetleg pluszba lehet még egy lejátszót kötni - előző emberke szavai alapján ezek nem oylanok - vagy pl csak erősítő funkció van benne, lejátszó nincs h direkt ezért lehessen összekötni.
bár nem néztem meg részletesen, a drágábbak lehet azok.....kicsit olcsóbbé kéne
perpill egy kisméretű 5.1 em és egy nagyobb pár hangfalam van, többet nem akarok venni mert röhej hogy a fél szobát a kábelek és hangfalak töltik ki, külön erősítő hangfalszettel ezért nem játszik
-
Kobe
veterán
válasz
Dassler #2393 üzenetére
akkor lehet inkább megszereltetem vhogy geniusom, és keresek egy olyan blu rayt-samunak pl van-amin még analóg kiement is leledzik.....igazából ekkora helyen nem nagyon jönnek ki az egetverő hangkülönbségek, pláne akkora hangerőn amekkorán ahsználom, inkább az kellene ogy minimum 5.1, és legyen valami ami a képminőségben illik a 32 colos samu tvmhez, mert a gyári dvdk is elég gázok rajta, szóval a blu ray inkább a képminőség miatt lenne fontos váltás
-
Kobe
veterán
válasz
Dassler #2385 üzenetére
tv az megvan
perpill az a szitu hogy próbálm különválasztani a PC-t és a házimozit....18-20 négyzetméterre 5 db böhömnagy hangfal + 2 nemkicsi az asztali pcnek, kicsit sok és felesleges...de sajna ezek az 50 ezres kategóriák lejátszóval nekem sem jönnek be annyira, lejátszóra nincs is akkora szükségem, HDMI van tvn, igazából egy olyan platform kéne amihez nem kell külön erősítőt + külön hangfalszettet venni, mert sem helyem sem pedig ennyi befektetni való pénzem nincs és alkalomadtán nemgond a blu ray lejátszó belehelyezése
az érdekel, hogy nincs valami oylan készlet, ami ilyesmi :
[link]csak a lejátszóval egybeépített erősítő helyett külön erősítő van, dts el mondjuk amire egy blu ray gond nélkül rámegy.....mert akkor le lehetne választani sztem blu rayról a hangot, hiába a hdmi rajta
kicsit bonyi, szóvl ugy gondoltam hogy van egy kisebb hangfalszett, egy kisebb erősítő hozzá, és ehhez rá éehet kötni a blu rayt pluszba, ennyi lenne a kívánság, és hogy olcsó legyen, nem akarom feleslegesen fizetni a wattokat ha ugyis kis helyen kell megoldani
lehet ez esetben optikai csatlakozóban kéne gondolkodni ? -
Kobe
veterán
sziasztok
lenne egy kérdésem
jelenleg egy genius 5.1 em van de kezd behalni, és DTS hiányában inkább cserélném semmint javítgatnám. Nézegettem, hogy vannak 50e ft körül vagy olcsóbban komplett házimozik, hangfal + dvd lejátszó valami erősítővel egybe vagy nem tom...nem vagyok tisztában ezeknél az erősítő működésével
tudom, nem túl nagy kategória az ilyesmi, de nincs is szükségem rá egy 3x6 os szobában, aminek egy része a szgépasztalnak és annak a hangfalainak van fenntartvaaz érdekelne, hogy kezdenek esni a blu ray lejátszók árai, ezekhezcsatlakoztatható- e egy ilyen holmi - mondjuk kicserélem simán a velejáró dvd játékossal, vagy rákötöm azt is
amennyiben nem így működik, valaki homályosítson fel
vagy mondhatna valami alternatív tippet, ha találnék erősítőt oclsón, az is ok lenne, csak a léányeg a kis hangfal a szobaméret miatt - mmint álló hangfal, legalább a front, de ilyen vékonyabb mint mondjuk a Panasonic SC-PT250 nél
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest