- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
-
LaliKa17
csendes tag
válasz
Dassler #2441 üzenetére
Találtam képet a Creative DDTS100-hoz ami úgy mutatja hogy miylen bemenete van. Ez a tudás az én elgondolásom szerint elég lenne a problémámhoz. A jobboldali azCreative DDTS100 back Előlnézet, itt is a jobboldali Creative DDTS100 front
Nem bánnám ha valami hasonló formás kis eszközt kéne venni, nem túl drágán. -
LaliKa17
csendes tag
válasz
Dassler #2441 üzenetére
Igen, azóta már rájöttem hogy az a DIN bemenet.
Az 5.1 bemenetei az a 9 pólusú DIn van amivel a gép van rákötve. De még van egy 5.1-es RCA bemenet tehát 6 RCA megy bele , ez felel az RCA-s 5.1-ért. plusz van 3 darab szeteró RCA bemenet. Amúgy egy Playstation 3-at akarok most venni. abból meg ugye optikai meg HDMI kimenet jön ami 5.1-es. JÖn még belőle av-n keresztül sztereó is de azt nem szeretném, ha már emgvan az 5.1, gondolom ez érthető.
Amit nem akarok az az hogy a playstationból egy optikai kábel a gépbe, ami feldolgozva a jelet a jack-din kábelen keresztül 5.1-be teszi ki.
Ha nincs más megoldás akkor egy erőssítő lesz, de akkor már gondolom ez úgy érné meg hogy a gépet, a playstationt és a tv-t is rákötöm és akkor onnan 1-be megy az 5.1-be és akkor az erőssítőről lehet vezérelni hogy melyik szóljon.
Amennyiben nincs más emgoldás, akkor mivel én ebben nem vagyok járatos, valami jól kinéző lehetőleg nem túl nagy erőssítőt ajánljatok kérlek.
EZért is mondtam a Creative DDTS100 digital decodert mert az tudta volna ezeket, és nagyon jól mutat ha kiteszem a TV mellé vagy valahova. Csak már nem kapható.
Remélem minden kérdésedet megválaszoltamElőre is köszi.
-
LaliKa17
csendes tag
Sziasztok! A problémám a következő. Nem vagyok nagyon jártas az ilyen hangredszeres dolgokban, ezért fordultam ide. Jelen pillanatban nekem van egy Genius SW-5.1 Home Theater hangfalszettem, ami a számítógépre van kötve úgy hogy a számítógépből egy a hangfalhoz kapott kábelen keresztül megy a jel. A számítógépbe 3 jack dugó megy ugye bele, és hangfalba meg valami bemenet van, annak nem tudom a nevét. Meg a hangfalba még van 5.1-es RCA bemenet + 3 db sztereó RCA bemenet.
Most fogok venni egy konzolt, és a konzolból csak HDMI jel jön ki ami ugye megy majda TV-be, meg kijön optikai kábel is. Nah ezt most hogy tudom rákötni hogy jó legyen. Nem akarom hogy gépen keresztül menjen, mert ugye a gépbe van optikai bemenet, de akkor ahoz hogy használjam akonzollal az 5.1-et ahoz mennie kell a gépnek is. Tudom hogy van oylan hangfalszett amibe már van optikai bemenet, de ezt nem akarom lecserélni. Nagyon megvagyok vele elégedve, és tetszik hogy fa, nagyon jól szól. Nézelődtem egy kicsit a neten, és találtam oylat hogy Creative DDTS-100. Ez egy nagoyn jól kitalált kis készülék. A probléma hogy már enm gyártják, és nem is lehet kapni.
Valami hasonló készüléket keresek, vagy nem tudom hogy ezt még hogy lehet megoldani okosan. Az erőssítőkben se vagyok nagyon járatos, hogyha oylat kéne esetleg venni. A legfontosabb hogy megoldódjon a probléma és vlamai esztétikus nem túl drága megoldással legyen ez kivitelezvelElőrre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest