- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
Dassler #2935 üzenetére
Igen, tény hogy 50e ből nem váltom meg a világot (és a Bang & Olufsen rendszeremhez még gyűjtenem kell csöppet
), de ez nekem úgy jött, hogy 30-35 körül nézegettem 2.1-es rendszereket géphez. Őszintén szólva nem nagyon bízok azokban, mert a minőség is váltakozó és engem ezek a THX minősítések sem győztek meg arról, hogy ne egy saját rendszert rakjak össze. Úgy gondoltam, hogy ennyi pénzből talán lehet valamit okoskodni, meghát mégiscsak géphez lesz (eleve mp3 -makról van szó, szóval fölösleges erre több százezres rendszereket rákötni, csak rosszul lennék a végeredménytől milyen silány a hangzása a felvételeknek).
Bár ha szerinted fölösleges ennyiért összehozni valami belépő szintűt és inkább elégedjek meg a multimédiás aktív csodákkal akkor lehet nem próbálkozok. Fogalmam sincs sajnos az árakról, megbízható márkákról. Szégyellem de nem foglalkoztam eddig ilyesmivel. Nem vagyok zenész, se hangmérnök, eddig szólt valami és eddig ez volt a lényeg, ezen szeretnék változtatni -
nofi
addikt
Sziasztok!
Nagyon új vagyok ebben a témában, egyelőre csak nézelődtem. A helyzet a következő:
Adott a számítógépem, amolyan otthoni multimédiás masina. Jelenleg egy kis 2.1-es hangfalszettel rendelkezem, amit nemrég le akartam váltani. Járkáltam, olvasgattam, de annyira egyik szett sem nyűgözött le, és adott összeg után szerintem elvárná az ember, hogy egy tartós rendszert vegyen (pl apám 30 éves hifije amire ugyan spórolt rendesen, de mai napig úgy szól, hogy csak mosolyog ezeken a kínai "házimozi"-csodákon).Szóval úgy gondoltam, hogy én is hajlandó vagyok picit többet áldozni, de akkor legyen egy rendes erősítő egyelőre mélynyomóval és 2 hangfallal. Tudom, hogy ez egy "házimozis" topic, de én nem esek hasra az 5.1-től mert zenére kell, mindenesetre jó ha van, ha egyszer elkap a térhangzás-mánia akkor egye fene rákötök majd újabbakat.
Ismerősök azt ajánlották, hogy nézelődjek bizományikban, mert elég jó áron kifoghatok pár éves erőlködőket és ez nem egy "gyorsan romló áru".No lényeg a lényeg, hogy kiváncsi vagyok mit ajánlotok nekem. Az összeg amit az egészre szánnék nagyjából 50e Ft. Egy 5.1 -es erősítő (nem vadiúj, picit régebbi legyen amit esetleg még bizományiban találok, de igazából ebben a témában konkrét modell helyett annak is örülnék ha kisegítenétek pár hasznos tanáccsal amit a bizományis vásárlásnál feltétlenül szem elött kell tartsak), ezenkívül jönne egy hangfalpár és egy mélynyomó.
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Régóta nézelődök a hangfalas topicokban, de pár napja nagyon elbizonytalanítottak. A "problémám" a következő: adott egy közepes szoba és egy pc amin éjjel-nappal zene valamint film megy. Egy kezdetleges 2.1 -es rendszert nyúzok, de arra gondoltam lassan itt az ideje lecserélni. Böngésztem a sz.gépes hangfalakat, de elkezdtem fontolgatni egy erősítővel megtámogatott hangfalrendszert.
Érdekelne, hogy árban körülbelül miként jönnék ki, ha vennék egy 5.1es erősítőt, hozzá hangfalakat, valamint subot (használt erősítő is szóba jöhet). A gépből egy X-Fi gameren keresztül kapná a jelet. Megköszönném, ha adnátok pár tanácsot, helyeket ahol esetleg érdemes lenne jobban utánajárnom, körülnéznem, kipróbálnom rendszereket.
Aktív témák
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest