- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
cellpeti #4793 üzenetére
Ajánlom, hogy nézz szét aukciós oldalakon, ha jó a használt is. Mert lehet találni jókat is.
Pl.: Technics. stb, csakhát megkérik az árát....Ezt lapozd végig. Hátha találsz vmi megfelelőt itt is
Mondjuk ezek csak a Technics erősítők, meg nemtudom, hogy van e közte újabb, mert nem volt időm átnyálazni őket
-
Dassler
őstag
válasz
cellpeti #2510 üzenetére
Hobbi célra? Mindenki hobbi célra haszál sztem házi-mozit
Az ebbe a kategóriába tartozó erősítők annyira elegendőek, hogy 5 hangfalat megszólaltassanak egyszerre, semmi többre, ez meg messze áll a házi-mozitól.
Sztem előbb menj egy kicsit hallgatózni - ha van lehetőséged, nem tudom hol lakozol - komolyabb szakboltokba, olcsóbb-drágább rendszereket, lehetőleg saját hang/képanyaggal. Csak a tapasztalatok miatt. Fel fognak tűnni a különbségek. -
Dassler
őstag
válasz
cellpeti #2507 üzenetére
Ez erősen függ az igényeidtől ill. a lehetőségeidtől. Elsősorban amit fontos tudni, hogy miylen célra lenne (mozi/zene - abból is miylen), miylen helyiségben (közös használatú, hálószoba, külön hm szoba, ezen felül az adott helyiség paraméterei)?
Nagy általánosságban elmondható, hogy egy normális tényleg házi-mozi élményt nyújtó komplett rendszer (erősítő, hangfalak, lejátszó(k), képmegjelenítő), amit esetleg zenehallgatásra is lehet használni, az úgy kb 250k-tól kezdődik, persze feltételezve neki a megfelelő körülményeket, határ, mint mindenben az a bizonyos égbolt.
Persze sokaknak nincs lehetősége ennyit költeni ilyen célra, így maradnak sokszor az egydobozos rendszerek, amik azért messze lemaradnak hangminőségben. Bár én ezzel úgy vagyok, hogy aki nem tud rászánni és/vagy nincsenek meg a megfelelő feltételek (mind anyagi, mint hely szempontjából), annak fölösleges iylenre pénzt kiadni, nem fog többet nyújtani, mintha vett volna ebből a pár 10e Ft-ból egy jobb tv készüléket. Persze ez az én véleményem, mindenki maga rendelkezik a lehetőségeivel, csak a házi-mozi sem kötelező/nélkülözhetetlen valami és érdemes normálisat venni.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest