Aktív témák
-
csizzah
aktív tag
válasz
hbruce000 #2722 üzenetére
Hi,
Szerintem az erősítő megfelel az általad felsorolt hangfalakhoz, véleményem szerint a HECO Onkyo páros lenne a legjobb választás, bár moziban a JBL-ek is elég jók, és ha jól láttam te inkább mozizni szeretnél, halgatózz...
.
Hangfalakra visszatérve esetleg még érdemes lenne megnézni hogy a streamnél akciós e a Rubicon rp26 vs Polkaudio psw110 kombó, ha igen akkor véleményem szerint ez most a lehető legjobb ár-érték arányú csomag a piacon.
Üdv.
-
Dassler
őstag
válasz
hbruce000 #2716 üzenetére
A Streamaudioban segítőkészek a srácok, akár órákat is hallgatózhatsz. Csak érdemes telen egyeztetni velük. Meg vigyél saját hanganyagokat, amit Te hallgatsz (rendes CD-t, ne mp3 meg iyleket) - üzlettől függetlenül -. Még személyes tapasztalataim szerint a Surányi Feriéknél is hasonlóan készségesek. Én ezen a két helyen fordultam meg, ahol hallgatózni is lehet. Még van a Hifibarlang, róluk nincs tapasztalatom, csak telefonos, 1-2 alkalommal érdeklőttem néhány madzag iránt.
Az én ízlésvilágom a kicsit nyersem dobozokat kedveliNagy általánosságban lehet mondani ezt-azt márkákról (JBL tucis, sok mély, Rubicon lágy, Polk - amerikaiasan nyers erő Quadral-t is dinamikusabbnak szokták aposztofálni stb.), de ezeket inkább csak iránymutatónak lehet használni. A saját füled a legjobb tanácsadó
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
hbruce000 #2709 üzenetére
Az összekötözésről nem sokat tudok. Tv-vel nem kötöttem össze erősítőt, csak a szgéppel van optikai kábellel. Az azért jo sztem mert akkor a hangkártya csak továbbküldi a hangot az erősítő dekóderének és inkább rábizom, mint az alaplapi hangkártyára.
Hát ugye a hangfal+erősítő közé hangfalkábel kell
Erősítő+dvd közé nekem koax kábel volt. szinte ugyanaz(ért) mint az optikai
tv-nek sztem csak sztereo kimenete van. ahoz egy sima rca kábel kell.Az erősítőn be lehet állítani 4ohmot menüben.
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
hbruce000 #2703 üzenetére
heco
még a quadralt megpróbálnám, nem mondanak róla sok rosszat, a jbl-nek vmi nagyobb erősítő kell, a wharfit nemtudompont victa 500asom van onkyo505-el. szerintem megéri. 5.0 szettet én még régen 80ért vettem, erősítő meg 70, az még bőven bele fér a keretbe is.
Erősítővel egy bajom van. A fejhallgató kimenetén nem sok mélyhang jön ki. Ugy értem nem elég mélyek. bármi másra kötöm, magnó,mp3 lejatszo,telefon: sokkal jobban érzem a mélyeket, bár az erősítőn a legtisztább a hang. de akkoris.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest