- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
válasz
BBéci #101295 üzenetére
Liszinek lehet, volt annyi pénze pluszban.
Ha azt nézem, hogy G20-at árul, akkor a sejtésem talán nem is alaptalan.
Vannak, akik téves elképzelésekkel jönnek ide, azt hiszik, hogy elég 100k-t rászánni, miközben többet is tudnának. De nem róluk van szó, hanem azokról, akik nem tudnak többet rászánni, nekik hiába ajánljátok, hogy 100k helyett szánjon rá 250k-t.Liszi: de, elolvastam. De amíg a stílus zavar, addig bizony a tartalom kevésbé fog érdekelni. Szerintem ez megérthető, főleg úgy, hogy a múltkor itt néhányan elsősorban a kérdező helyesírásán lovagolt és csak másodsorban a kérdés megválaszolásán. Mindenesetre számomra érdekes, hogy a helyesírás jobban zavarja az embereket a stílusnál.
-
whatnot
őstag
válasz
BBéci #101277 üzenetére
Én nem vitatkozok, csak zavartan értetlenkedek
A segítségkérő azt kérdezte többek között, hogy a Taga TSW-90 v3 jó lesz-e neki. Jött a válasz, hogy kevés lesz. Arra, hogy miért, pedig az volt a válasz, hogy mert 30centis membrán kéne.
Közben ketten is azt mondjátok, hogy kisebb membrán is jó lehet.
A kérdés az: végül is akkor min múlik a konkrét esetben? -
whatnot
őstag
válasz
BBéci #101187 üzenetére
Házimoziban többet tud(na) az erősítő, ez oké. Sztereóban is ezek szerint?
Más: ha azt mondanám a szerviznek, hogy ne javítsák meg az erősítőt (mert mondjuk inkább hagynám veszni és megvenném az AX5i-t mikrofonnal és távval), akkor szerintetek mit lehet kezdeni vele? Fémhulladék?
-
canniball
nagyúr
válasz
BBéci #100986 üzenetére
BBéci & Tamoo!
Nyilván ezektől a cicergőktől sokat nem lehet várni, de hát kis pénz kis foci. Én is szívesebben javasoltam volna (nem nekem lesz) helyettük valami értelmesebb (akár 5.0) szettet, de a különbségből (cca. 50k) úgy látom ez lehetetlen. Vagy ti esetleg láttok ennyiért itt olyat ami jobb vétel lenne?gabo01!
A kodis kérdéssel szvsz inkább a HTPC topikban érdeklődj!Jigsaw04!
Hát ez nem valami jó hír, de köszönöm hogy megosztottad a tapasztalatot! -
whatnot
őstag
válasz
BBéci #101130 üzenetére
Ez kétségkívül az én hibám.
Ahogy az is, hogy nincs szerződés. De ha lett volna is, ugye 3 napon belül nem tudtam volna kipróbálni. Naiv voltam, nagyon.
Nem leszek többet. Szerződés lesz és minimum 1 hét garanciával, ami alatt én igyekszem hajtani a rendszert, hogy bármiféle rejtett hiba időben kijöjjön.
Kemény tanulópénz. Az egészben az a fura, ahogy az eladó először készségesnek mutatkozott, utána meg egyenesen visszadumált a fórumon. Ha már tudja, hogy csal, akkor legalább sunnyogjon el. -
Dorian
félisten
válasz
BBéci #100626 üzenetére
Tudom, de direkt a realisztikusabb, 8 Ohm, 20Hz-20kHz, 0.05%-ra megadott adatot írtam be.
(#100627) sixer66:
beszéld meg az eladóval, hogy letét ellenében elviszed 3 napra kipróbálni a sztereó erősítőt. Így nem kell az egész cumót cipeli és otthoni környezetben is tudod kipróbálni. -
törölt tag
válasz
BBéci #100541 üzenetére
Ismét köszönöm. Fontos lenne hogyan szól a zene, emiatt szándékosan fölé akartam lőni az erősítővel. Úgy látszik, ez jobban sikerült az indokoltnál.
Tudom, hogy zenére egy külön sztereó lenne az igazi, arra viszont nem tudok/akarok annyit szánni.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az eBay-t nézegetve az új készülékek árai közti kétszeres különbség is néhány tízezerre csökkenhet a használt piacon, ami felkelti bennem a birtoklási vágyat. Mindenképpen figyelembe veszem hogy egy kisebb gép is elég ide, de azon is rengeteg múlik mit mennyiért hirdetnek majd. Márkát illetően melyiket nézegessem szerintetek, melyik AVR érzi jól magát pop/rock/metál és játékok alatt? Vagy melyik az, amelyik általában ellenjavallt ilyenre, már ha van ilyen?
Az elrendezést az is behatárolja, hogy nem lehet (= nem szabad) hornyot vésni a födémbe, így a szegélylécek mögött kell vinnem a kábeleket. Nehéz elmagyarázni, de végsősoron ez tolta a körön kívülre az erősítőt. Viszont ha emelek egy centit a parkettán és kábelcsatornázok a padló alatt, akkor minden klappolhat. Egyenlő hosszok, erősítő a TV alatt és 5.1-es összeállítás. Otthon majd ránézek a CAD fájlra, de érzésre ez egy kiváló megoldás lesz.
Bocs, csak elkezdtem nyilvánosan gondolkodni. Offba is teszem.
-
xxlongikaxx
aktív tag
válasz
BBéci #100566 üzenetére
Nekem csak az a bajom itt, hogy nem fogadjatok el hogy emberek nem akarnak elkolteni vagyonokat. Jon valaki hogy szeretne nem sokat koltve egy 5.1 es rendszert es egybol kap ket linket ahol csak a front 100k. Aztan mikor elmondja hogy nem szeretne ennyit kolteni akkor jon az hogy akkor vegyel sztereot ennyiert. Holott egy ilyen total alap 5.1 es rendszer es a terhangzasa miatt dob a mozielmenyen, csak be kell ismerni hogy sok a hibaja. Felre ertes ne essek nem akarom bantani a forumot mert nagyon sok segitseget kaptam, csak lehet kepviselni kene egy alacsonyabb szintet is.
Hangfal epitesnel maradjunk annyiban hogy nem arrol beszelek hogy veszek ket melykozepet meg ket random magasat es bedobozolom, hanem meresek es szimulaciok is lesznek mogotte, es nem csak azert csinalom hogy jobbat csinaljak mint egy gyari laborban lemert, hanem maga a hobbi miatt is.
Media lejatszoknal mi a mar elfogadhato belepo kategoria?
-
xxlongikaxx
aktív tag
válasz
BBéci #100561 üzenetére
Tobb hibaja is van a rendszeremnek. Filmeknel tul hangos a beszed, es vagy tul sok a mely, vagy tul keves, allandoan allitgatnom kell. Gyakorlatilag van egy rendszerem amiben van mely es beszed kiemeles, zene hallgatasra elegge alkalmatlan. Illetve amit meg nem tudok eldonteni hogy a TV m, media lejatszoja mennyire keves, mert lehet o is ludas benne. Tovabba az erositoben orulnek egy rendes hangszin szabalyzonak.
Ettol fuggoen azt amit kituztem elertem. Lecserelni a logitech 2.1 et, kicsit jobb 5.1 es rendszerre amin mar van legalabb terhangzas es nem is kerult sokba. Mert azert az ki mondhatom hogy a mozizas elmenye rengeteget javult.
Ugyhogy a jovo tervei megprobalkozni elkapni jo aron egy pio vsx 922-t, illetve epiteni ket frontot.
-
Gabesz26
senior tag
válasz
BBéci #100544 üzenetére
A C1-ről írt Dorian, és én is csak annak az utódjára gondoltam, a frontokat ismerem
(A frontok miatt MA lesz hátul is, de a múltkor írta, hogy nem feltétlenül GS-ben gondolkodik, ezért is kérdeztem, hátha van már konkrétum)
(#100549) Dorian: értem, köszi a választ (ezek szerint akkor már az RS1 is képbe került
)
-
-
törölt tag
válasz
BBéci #100533 üzenetére
Köszönöm, rendben, szerencsére még van időm agyalni az elhelyezésen. Ez a mélynyomók (ha tényleg 5.2 lesz, amit valójában szeretnék egy más elrendezéssel elkerülni) és a hátterek kábelhosszára is érvényes, vagy ott megbocsátható ha csal az ember?
(#100536) Oldfighter:
Köszönöm. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ehez a párhoz 150 ezerért jutottam hozzá újonnan (bejáratós volt, de én vettem le róla a fóliát), és a többit sem bolti áraon terveztem megvenni.
Az 5-ös széria sokkal drágább lenne, és itt szerintem már a szoba akusztikája (amin amúgy dolgozom
) is számít annyit hogy azt mondjam, a Studio 290 a határ.
-
sixer66
senior tag
válasz
BBéci #100430 üzenetére
Tudom puding próbája az evés...
Az Onkyo előtt volt az első házimozi erősítőm egy Denon 2807 személyében, ami zenében nekem szimpatikusabb volt, mint az Onkyo, de ugye ez köztudott, hogy Onkyo inkább moziban bizonyít ebben az árkategóriában a Denonnal szemben és azt is hozzá kell tenni, még ha esetleg nem is számít, hogy a Denonre egy Jamo 606 5.0 volt kötve most pedig egy Heco Vitas 500-as 5.0 van. Egyik se a legnagyobb eresztés, de megint csak ismétlem önmagam, ebben az árkategóriában megfelelő olyan laikusok számára, mint én, sőt egész élvezetes számomra a mozizás, viszont mivel nincs összehasonlítási alapom, így csak magamnak ajánlom ezt az összeállítást -
zolem
aktív tag
válasz
BBéci #100286 üzenetére
Én tisztelem a szakértelmet de a hifi csak a jelfeldolgozás után kezdődik. addig csak IT !!!
Dorian! Igen a kábelen elektromos(de digitális) jel megy egy darabig és az ottani zavar még nem okoz hangminőséget mert az optika addig olvas és olvas míg helyes adatot nem kap a feldolgozás, majd ezútán lehet 0rontani a minőségen. tehát a futómű nem gáz...
-
whatnot
őstag
válasz
BBéci #100275 üzenetére
A gond az, hogy ezt csak így bedobjátok. A másik oldal érvel, te csak bedobod, hogy ez tény és ennyi, nem szorul magyarázatra.
Függetlenül attól, mi a valóság, az előbbi félnek van jelenleg hitele.Amikor forrást kérnek, akkor jön a "keress rá" nem enyhén cinikus megjegyzés, miközben ti magatok írjátok, hogy a témában mennyi sületlenséget összeirkálnak sok helyen.
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
BBéci #100280 üzenetére
Mielőtt rávennél egy szegény srácot, hogy szánjon több száz ezer forintot egy optikai meghajtóra, és hülyének bélyegzel valakit, aki megemlíti, hogy amit kiírsz egy optikai lemezre, pontosan azt fogod visszaolvasni, szerintem tartozol némi magyarázattal. De egy link is jó.
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
BBéci #100275 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy most cinikus vagy-e, vagy komolyan gondolod, amit írsz. A BluRay lemez egy digitális adathordozó. Nem médiához, hanem adathoz, értsd Word dokumentum, számítógépes játék, ahol egyetlen rossz bit az egészet tönkreteheti. Ezért nem engedhető meg, hogy az olvasó hibázzon. A szabvány ennek megfelelően hibavédelmet is tartalmaz. Akármilyen BluRay lejátszót veszel, pontosan ugyanazt az adatot fogja továbbítani a SATA csatlakozón.
Ezzel legfeljebb a trollok és a tapasztalatlanok vitatkoznak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
BBéci #100195 üzenetére
The Audiocom 103D/103 Signature edition mod includes:-
■ New custom linear power supply with multiple low noise regulated power supplies for video and audio circuitry.
■ New discrete Schottky diodes boards for main board power supplies (video & digital).
■ New Quantum AC power purification integrated into the main power supply for 1/f noise removal, time and phase alignment.
■ Vastly improved, error and jitter free data processing thanks to 77 Femtosecond clock (0.077 psec) for main processor .
■ New high quality Rhodium IEC inlet with UP-OCC internal wiring to power supply.
■ New audio grade Cryofuse, non-magnetic, anti-resonance.
■ New Steinmusic E-Pad +S for BD drive for BD drive to reduce unwanted resonances and interference fields.
■ Improved chassis structure to control disc transport and component resonance.
■ New RFI/EMI shielding to control stray internal and external interference.
■ Multi-Zone Blu-ray & Region Free DVD.
■ 2-Year Audiocom warranty.Naneee. ez igy kevés lesz, h beérje a 103 a jobban sikerült HTPCket.
-
válasz
BBéci #100187 üzenetére
"Kukázza csak nyugodtan a fos empéhármakat"
Így van, főleg ha "fasza" 128-192-es MP3-ról van szó. Mert egy normálisabb 320-as CRB-t nem tudja a CAV rendszerén megkülönböztetni a flac-től, az biztos.
"itt a bizonyíték, vannak még jó hallású emberek a fórumon."
Semmiféle bizonyítékot nem szolgáltatott a jó hallására.
Ja, még mielőtt........ én sem gyűjtöm már az MP3-akat, kizárólag flac és wav, esetleg ape, amit beszerzek, kivéve, ha nincs meg csak MP3-ban. Tehát nem védem a tömörített, lefejezett zenét, de nagyon sokszor nem az a szűk keresztmetszet.
-
Dexar007
veterán
válasz
BBéci #100146 üzenetére
Azt irtatok,hogy akar telefonrol is jo.
Probaltam mp3-mal nem mp3-mal,laptoprol,asztali geprol. Meg nem mondanam a kulonbseget.
De egyebkent 99%-ban ugyis telefonrol hallgatok zenet,szoval lehet barmilyen jo is,nem tudom elkepzelni,hogy x eszkozrol hatradolve csak ugy leuljek es hallgatozzak.Korabban ezt ajanlottad valakinek.: [link]. A link nalam nem mukodik,de lementettem.: [link]
180 ezer. Nem tudom elkepzelni,hogy ehhez hasonlo 2-3-4 eves sztereo erosito+ hangfalpar nem jonne ki 100bol.
-
"Így már érthető, hogy miért nem hallasz meg olyan különbségeket, amik mások számára egyértelműek.
Kábelek, MP3 vs. FLAC, stb."Mások számára egyértelműek??? Nemcsak Tamoo, hanem szerintem sokkal többen nem hallanak különbséget normális teszten 320-as CBR MP3 és FLAC között, mint te azt gondolnád. Pedig az MP3 sokkal durvábbat vág a zenén, mint amit egy digit kábel, vagy egy tápkábel, netán egy zavarszűrős elosztó okoz.
Ráadásul marhára nem mindegy, milyen az az MP3, ne általánosítsunk, mert abból is van szarul, meg jobb minőségben tömörített.
-
-
Tamoo
nagyúr
Semmi köze ennek az mp3 - flac témához... ne gyere ezzel.
Perpillanat három elosztóm is van ami megfelelhet hifi célra. Próbáltam én már itt mindenféle verzióban őket. Nem éreztem káros hatását a túlfeszvédelemnek így a rendszer előtt maradt. Ha ez változik, akkor majd arról is beszámolok.
Nem mondom hogy másnál máshol más láncban nem jelentkezhet amit leírtál... ezt nem tudom, csak a saját tapasztalatom van saját rendszeremben.De ha azt nézem pl. az IsoTek EVO3 Polaris is túlfeszvédett. Persze biztos audiofil módon. Hivox Alces is túlfeszvédett...
-
Dorian
félisten
Igazából kijárt volna a hsz-od után a szmájli.
Tamoo-nál én nem hallottam kevés dinamikát, vagy mocskos hangképet, éppen ellenkezőleg, brutál volt ez a két hangi jellemző. ( Egyszer lesz egy nagyobb Arcam-om) Az is igaz, hogy nem próbáltuk ki túlfeszvédőt kihagyva. És az is, hogy másnál pedig valóban sokat rontott a hangon egy ilyen.
-
törölt tag
-
törölt tag
Még mielőtt használtam volna a bemérőmikrofont ránéztem a manuális részre, mert a Center és a Sub volt kissé halk a frontokhoz képest. Távolságot a Centernél néztem, de a gyári alapbeállitás nem a standard 3 méter, hanem 2.7 méter értéken van ami megfelelő volt nekem. Csatornákra méretezett EQ-t nem állitgatom el, mert ehez már YPAO mérés lenne szükséges. A hangképével elégedett voltam, és a Pioneer-hoz viszonyított kissé mélyebb hangja a Centernek nem volt nekem zavaró, inkább erőteljesebb és jobban érthető igy. A Sub 60W teljesitménye lehet kevés, amit a Pioneer-nál nem is tudtam beállitani, viszont direkt a DVD vagy a PC sub kimenetéről meghajtva mély és hangos. Yamaha erősitő sub kimenetéről még mindig halkabb (70-80% hangerőn a sub), de most rendesen jőnnek a mélyek. Ezen az aktív Yamaha subon csak a hangerőt tudom állitani, mást nem... Ezért majd valamikor cserélni is fogom.
-
törölt tag
Tudom számos esetben nem megoldható, eleve naív felvetés, de lehetne ám többet foglalkozni akusztikával és nem kellene olyan sokat vagy egyáltalán semmit korrigálni. Ettől függetlenül mindig ki lehet és kell is próbálni. A tegnap felvetettekkel ellentétben szvsz mindkét eljárás többet javít(hat) belépő kategóriában, mint feljebb, hisz előbbi esetben a teljes lánc, helyiség esetében jóval több tervezési-megvalósíthatósági akadályba ütköznek.
-
whatnot
őstag
szerk.: Hm, most találtam egy service manualt, szerinte meg ez.
-
whatnot
őstag
Hogy mennyi vélemény, tapasztalat terjed... Valaki szerint gyakorlatilag mindegy.
Most őszintén, nemigen szeretnék 15ezret kiadni a mikrofonért még azután, hogy várhatóan kb. 25ezer a készülék javítása. Mert hogy a konkrét típus, amit ehhez az erősítőhöz készítettek, legolcsóbban ennyiért lehet beszerezni Németországból.
Viszont van egy ilyen e-bayen, csak ugye passz, hogy ez mennyire jó. -
whatnot
őstag
Ha már be lett dobva az automatikus kalibrálás, két kérdés:
1. Automatikus vagy manuális kalibrálás inkább? Nyilván itt kérdés lehet, hogy laikus vagy hozzáértő csinálja. Esetemben ugye laikus.
2. Mindenképp az adott típushoz adott mérőmikrofont kell (hangsúlyozom: kell, tehát nem szimplán érdemes) használni, vagy megfelelő lehet más mérőmikrofon is? -
robi222
senior tag
Sajna ez tetötér és ez miat kel ilyen alacsonyra rakni ,mert a tuloldalt a proji tul közelre kerülne ha, följebb emelném a dölésszög miatt.
A center pedig fölé kerülne ,úgy 155cm magaságba lefele döntve.Azon is gondolkodtam ,hogy 20cm följebb emelem a vászont, és alá a centert de ,álítólag úgy rosszabblesz a hangzása. -
Dave46
tag
Helyesen: jelenleg nem kerülnek piacra hangdobozok MS név alatt. Leveleztem velük nem is olyan régen:
The easiest description for the present status is that the company is on hiatus. One acoustics team is shared between Mordaunt Short and Cambridge Audio and this means that with the recent focus on Cambridge Audio, the Mordaunt Short line has gone dormant. We don't believe this will be a permanent situation however.
Érdektelen megnevezéssel mely szériákat illetnéd?
-
rabtibus
tag
én is így gondolom BBéci, de ahogy jobb és balt gondolom hogy bekötöm, úúgy nem szólal meg semmi
szerk:
most az A speakers-es oldalba van polarításnak megfelelően bedugva a két hangfalkábel és csak az A speakers van az elején benyomva az erősítőnek, én is így tartom helyesnek, jelenleg működik és még nem zúg -
gjanner
tag
Köszi, próbálkozom.
Még egy kérdés a laptop kontra sub témában (teszt jelleggel). Azzal okozhatok bármilyen kárt a szubládában? Ha tegyük fel alacsony jelszinten, adott frekvenciákat küldenék csak rá, nem egy full tartományú zene/film menne rá. ...mivel nem nagyon van ötletem a kiszűrésre anélkül hogy egy másik subot tegyek az erősítőre. Ja és másik erősítőm sincs kéznél, amire meg a subot köthetném... -
gjanner
tag
Ezek szerint egy módszerrel tudom tesztelni, ha az erősítőre egy másik sub-ot kötök ...gondolom.
Az erősítőn valami factory reset esetleg segíthet? Vagy egyszerűen keressek másik erősítőt?
Továbbá az sem világos hogy a sub standby üzemmódban (vagy Auto módban, amikor még az erősítő nem küldi neki az alsó frekvenciákat és a Sub gyakorlatilag standby-ban van) egyáltalán hogy adhatja ki az ütemes torz(ított) frekvenciákat...
Bocs a sok kérdésért, egyelőre eléggé tanácstalanul állok a jelenség előtt, évek óta megvan a rendszer de ilyet sosem tapasztaltam.Tudtok esetleg olyan helyet/üzletet/szervizt ahol ezt ki lehetne szűrni, tesztelésre oda lehetne vinni az erősítőt? Sajna a közeli ismerőseim körében nincs olyan sub, amit tesztként rá tudnék csattintani az erősítőre...
-
gjanner
tag
Köszi a tippet! Esetleg egy laptop füles kimenet direktbe sub-ra kötve (Jack - RCA R/L kábellel) nagy vétek lenne a tesztelésre? Gondolom ez nem okozhat problémát a sub-nak... Így kiderülne, hogy az erősítő adja-e a hibát subra vagy más jelforrástól is jelen van-e.
Vagy van más javaslatotok a hiba kiszűrésére? -
törölt tag
Na szép..! Házimozi hangzással ismerkedés nem a többmilliós Krell és B&W hangfalkészlettel kezdődik. Kevesebb pénzért is kaphatsz nagy élményt, hogy végre nem csak előlről (L-R) jön a filmek, játékok hangja. Idővel majd szépen felérnek majd a minőségibb térhang otthoni megvalósitásához. Egy ilyen gyakorlott "hangzásmesternek" tudnia kellenne egy Roksan vagy Denon elhelyezkedését a minőségi értékvonalon, vagy mint a kérdésben szereplő olcsóbb tipusokból ajánlható valamelyik vagy melyikkel jár jobban a zene-film hallgató ember. Ilyen választ még annak sem adnák aki aktív 5.1 PC-s vagy egybe rendszeren hallgatja a filmek hangját, mert lehet neki az is megfelelő pillanatnyilag, de ha elszánta magát a váltásra ne ilyenek mondják meg a tutit neki.
-
-
opti06
aktív tag
-
Oldfighter
senior tag
-
-
Janaboy
veterán
Ez egyértelmű és köszönöm is, de azért próbálhat egy terméket olcsóbban beszerezni, ha esetleg használtan is hozzá lehet jutni, persze lehet a vége az lesz, hogy marad újonnan!
Igazából még azt se tudom, hogy az a Mission m5 szett, ami van nekem mennyire jó minőségű/kategóriájú!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest