- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
canniball #54844 üzenetére
Korábban szenvedtem a Yamaha RX-V361 erősítővel, ha esetleg valaha még valaki hasonló panaszokkal jönne: kiderült hogy nem egyedi a probléma és egy firmware-frissítéssel orvosolható pár perc alatt és lesz nagy öröm.
-
cekkk
veterán
válasz
canniball #54860 üzenetére
Akkor lehet ez valami driver probléma.
Esetleg ha ilyen van akkor érdemes másik forrást beszerezni, vagy egy hasonló árú hdmi-s erősítőt venni ezt meg eladni.
Hirtelen jobb ötletem nincs sajnosSzerk.
Alaplapon koax kimenet vagy tüske nincs? Azzal lehet kikellene próbálni. -
cekkk
veterán
válasz
canniball #47019 üzenetére
Akkor elbeszélünk egymás mellett, én ezekre úgy tekintek, hogy kis hangfal tartók és a centerhez valami stabilabb alátámasztást gondolnék. Amit TCr linkelt az jó, csak amiket polcsugárzókhoz terveztek azokat én nem használnám centerhez.
Ennyi volt az én eszmefuttatásom, hogy kifejezetten centerhez nem terveztek fali tartót. -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
canniball #47010 üzenetére
Centerhetz én általában ilyeneket látok, amire te gondolsz olyat még nem láttam. Esetleg az amit TCr javasol vagy egy olcsó polcot felraksz és arra teszed a centert
-
canniball
nagyúr
-
MaUser
addikt
válasz
canniball #46804 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb, ha bemész a legközelebbi bútorboltba/asztaloshoz és veszel kettőt a legolcsóbb polctartó konzolból. Veszel hozzá falhoz való 6 tiplit csavarokkal és a centert meg öntapadó ragasztóval rögzíted a tetejére, hogy le ne csússzon véletlenül. Szvsz a helyi vasboltban kb. 800Ft-ban megáll a művelet.
Nem kell ezektől félni, a linkelt tartóból hangfalanként kettő (20/25-ös méretben) tartotta a 12kg-os hátsó hangszórókat gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- LEGO klub
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged