- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolem #105320 üzenetére
"A The Verge a homeopátiás gyógyszerekhez hasonlítja a Sony új, “csendes” memóriakártyáját, azaz szerintük több benne a placebo, mint a valódi hatás. Természetesen minden termék sikerességét és életrevalóságát a vásárlók döntik el, szóval adott a kérdés: nektek kellene egy ilyen “zajmentes” 64 GB-os micro SD kártya cirka 41 000 forintért?"
-
zolem
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zolem #101244 üzenetére
Nem hallgattad meg véletlenül?
MasterMark: Akkor hová kellene raknom, mert azt ugye nem mondod, pedig kérdeztem az előbb is. De érdekes múltkor kérdeztem itt, akkor a boxba akartam rakni a centert, mondták a TV alá rakjam inkább a szekrényre, a háttereket meg csak a kanapéra akartam, azt mondták állványra. Na ezeket a változásokat be is tartottam, is így írtam le neked, erre nem jó...
Most akkor mi lenne a jó elhelyezés oda mond már el?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
zolem #100350 üzenetére
ha 1-2 nap eltelik, hogy éppen melyikről streamelek, akkor meg nem mondom. annyira azért nem nagy difi.
de amikor ugyanazt a filet húztam át két külön gépről, egymás után, ott azért volt differencia.megmondom őszintén egy ideje nem kütyüzök a sztereoval, nincs kedvem már keresgélni, elértem a saját alsó limitemet, hogy már elég jó nekem, és meghagyom másoknak a fejlesztési irányokat keresgélni. (egy dolog van,ami még vonz, kütyüzés terén, az olcsó cuccokból élmény kihozni
XT: valami hasonlóm van a pinyóban. Akkor routert se kell keresgélnem, megelégszem, hogy Neked elég jó
NAS se volt mindegy?! -
walter70
tag
válasz
zolem #100066 üzenetére
Győr az tényleg jó,én is ott vettem a subom és a kábeleket a Proteusaudiónál.Azt hiszem,most Delta néven fut.Fehérvàron volt régebben direkt házimozi üzlet a Balatoni úton,de már megszűnt,bár a honlapjuk még aktív.
Tibor tényleg tud beszélni (ha róla van szó) a Deltában,de egyrészt ért hozzá,másrészt nagyon korrekt,nem fog rádtukmálni semmit.
Egyébként az avhome.hu-n fent van,talán az avx-en is,mielőtt elmész érdemes beszélni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest