-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjanner
tag
válasz
BBéci #130966 üzenetére
Szerintem a kolléga pont a speciális elosztó (túlfeszvédős?) kategóriát kérdezte, nem a PC-s szünetmentest.
Engem is érdekelne a válasz, hogy egy spec. HM-hez javasolt (Belkin, vagy ez csak marketing szöveg...) elosztó kell-e vagy inkább direkt csatlakozás minőségibb tápkábellel a javasolt? -
Dorian
félisten
válasz
BBéci #130840 üzenetére
Az általam nézett csatornák közt nincs ennél a 10 dB-nél nagyobb különbség, bár én ezt is sokallom. Leghalkabb pl. a Spektrum vagy a Digi World (érdekes, h ez utóbbi ennek ellenére az egyik legjobb minőségű hanggal bír) leghangosabb a BBC Earth, aminek hangminősége viszont nem a legjobb.
-
arcitec
addikt
válasz
BBéci #130742 üzenetére
Köszönöm. El fogom követni a javasolt beállításokkat...
Annyit azért had jegyezzek meg, hogy a pár szavas megjegyzések helyett egy jobban "mindenki" számára érthető hozzászólás sok esetben szerencsésebb lehetne, olyan ami mindenkinek jól,jobban esne. Csak ennyi,még ha nem "magasröptű" a kérdezett téma akkor is... stb... -
válasz
BBéci #130629 üzenetére
"Mindjárt jön az állandó ellenzékem és közölni fogja, hogy a gém is helyes."
Az "ellenzéked" csak indokolt esetben, erősen kifogásolható tartalom esetén szokott rád reflektálni, guglizás első találatából származó észosztás nem éri el az ingerküszöbét.
(#130627) PrinceHerceg
"Apámtól elkértem a kárpitos tűzőgépét, ami olyan bika, h gémkapcsokat is simán fába lő"
Akkor tényleg nagyon bika lehet!
Ezen jót nevettem, köszi!
Szerk.: Persze, tudjuk, hogy tűzőkapocsra gondoltál, de ez tényleg nagyon jól jött ki, legalábbis én hangosan felröhögtem.
-
rappit4
őstag
válasz
BBéci #130325 üzenetére
Csak mert ezen egyértelműen látszik, hogy miért is nem vág hanem egyben kiküldi és nem indokoltad meg, hogy miért, csak azt mondtad, hogy miért ne vágna. Az alsó vágásra egyszerűen pedig nem látok okot, ha tényleg javítana a hangon hogyha levágsz hasznos de kevésbé hallható infót akkor ennyi erővel az is javítana ha nem küldesz a sub-ra felesleges, az lfe csatornába nem tartozó sub tartalmat
.
-
törölt tag
válasz
BBéci #130304 üzenetére
Valóban, bocsánat, nekem egyértelmű volt, csak a közlésből maradt ki.
Régóta olvasgatom a topikokat, többen is írták, hogy a hangfalak maguk felé fordítása javított náluk a hangzáson. Így én is kísérleteztem kicsit, és kipróbáltam több beállítást is, közben még meg is emeltem a 2 front elejét, hogy fülmagasságba érkezzen a hang a hallgatói pozícióba. Így nem minden hangfal van teljesen felém fordítva, kicsit magam mellé, de így tűnt egyelőre a legjobbnak bemérés után is.
A center viszont valóban nem lesz jó így, semmi elcsatolás, stabilan áll egy állványféleségen és nem mindig illik bele az összhangba, bár nagy panaszom nincs, sosem volt igazán jó. Valószínűleg kipróbálom más helyeken is, amit enged az elrendezés, lehet jobb lesz a 40 centi alacsonyan kicsit megemelve az eleje, de még nem tudom mit tegyek alá.
A ma estébe beleszólt egy kis pálinka és a holnapiba is bele fog, szóval ez már csak lehet hétvégére marad. -
törölt tag
válasz
BBéci #130301 üzenetére
Nem számoltam utána pontosan, de csak az egyik felét emeled. Ha a hátsó rész a földön marad, akkor az eleje már kb. 10 fokot zár be a padlóval ha megemeled egy centit. Ha már csak a szőnyeg szélét teszem az alja alá, már akkor látszik, hogy döntve van a hangfal.
Ne tüskékben és haladó rendszerben gondolkozz és ne olyan emelésben, hogy aláteszel x centi vastag valamit.
Ez egy belépőszintű szett, csak a frekivágás miatt kacsolódtam be ide. Amerikai konyhás nappali keresztelrendezéssel rossz akusztikával. Ha ott mozgatod a dolgokat, bizony már 1 centit is hallasz bő 2.2m távolságból. A hétvégén meglöktem véletlen a hangfalat a porszívóval, nem mozdult sokat, de már nem volt egységes a hangzás középen. Ezeket simán kihallani, érzékeny a fülem. -
LógaGéza
veterán
válasz
BBéci #130288 üzenetére
Idén a projektor és vászoncsere volt tervben, ehhez kellett még ugyebár a forrás és házimozi erősítő cseréje is - na meg festés, és akkor rakjuk fel az ATMOSokat is, meg szerezzünk surround backet. Így is több lett mint szerettük volna
Következő projekt lesz még pl a kábelcserék...Amennyiben mégis rászánom magam, milyen végfok fele nézelődjek?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BBéci #130284 üzenetére
Monstre úrnal, - mint ahogy anno nalam is - , bele szól a phsziologia is, az mar tuti fix
Es ahogy Liszi70 is mondta nekem anno, tudni kell mi a különbség a jobb es más hang között.
En most ennek az atelesen, megtapasutalasan 'dolgozom'
Persze senkit sem akarok megbantani a szavaimmal -
törölt tag
válasz
BBéci #130277 üzenetére
'98 te jó ég, hát lehet még ezek is onnan maradtak rám.
Kevés lehetőségem van, de lehet megpróbálom ismét letenni középre.A frontokat azért emeltem meg, mert úgy jobb a hangzás, amikor direktbe jön a hang. Álló kb. 80 centis frontokról van szó, ha csak simán állnak a padlón, akkor picit tompábbnak tűnik a hangzás bő 2 méterről és az még a fülmagasság alatt van jóval. Nem tudom valójában számít-e, nálam jobbnak tűnik kicsit (fél-1 centi) emelve.
De tudok kísérletezgetni, csak idő kérdése.
-
kovbandi82
őstag
válasz
BBéci #130185 üzenetére
A DVD-n van egy HDMI port, de az bejövő hangot is lejátsza? Úgy tudtam csak out port
Azt akarom hogy a tv csak megjelenítő legyen, az lenne a legjobb, de nem tudom van-e mód. TV-re D-subbal is rátudom kötni a PC-t. Akkor a TV csak megjelenítő.
Ha veszek egy DLNA képes házimozit, akkor az felcsatlakozik a hálózatra, látja a pc-ről megosztott filemekt, lejátsza, a TV-re meg kiadom HDMI-vel a képet az működhet?A TV-n van Variable aux in kiemenet. Ha a PC-ről elviszem a hangot a PC-Sound aljzatra a TV-re, a beltériről HDMI-vel a TV-re, akkor a kiadja a Variable -aux-in-en a házimozi felé akár mindkét hangot: -
Nemir Ombe
addikt
válasz
BBéci #130126 üzenetére
Normális sub-ból 30-as hsz-val szerintem elég 1 is ekkora helyre, ha normálisan be van állítva minden, de vannak esetek (és user-ek) ahol jobb a 2.....
Más:
Hallott már valaki arról, hogy újra "feltalálták a kereket"!? Optikai HDMI kábel, bármilyen hosszban [link] vagy ez csak nekem új....
-
bajnokpityu
félisten
válasz
BBéci #129973 üzenetére
MA Gold kerek dómos dobozai aránylag szürke hangúak. de én pl pont ezt értékelem bennük, nem nagyon alakítanak a zenén. és a régi fémdómosak elég tökösek is voltak.
félreértés ne essék, tök jó mozit tudnék összerakni quadralból, de én azért sok zenét hallgatok. ha elméleti szinten 1:1be cserélhetnék új monitorra quadralból, alaposan meghallgatnám azért, de az eddigiek alapján sztem maradnék az MAnál. régiekre meg pláne nem cserélnék
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz
BBéci #129973 üzenetére
Igen, tudom, hogy messze a legkomolyabb, ezért is vagyok gondban. Egyfelől 8 éves, tehát a legidősebb készülék és a legdrágább is a három közül. Másfelől nem tervezem 5-600k-s hangfalszett beszerzését.
A jelenlegi terv az, hogy a Wharfi 10-es diamondjaimat meghallgatom egy hivox tuning után egy alsó-középkategóriás hm erőlködő mellett.
Sony felé hajlok, de a Denonnak a garanciája azért erős érv. Olvastam a Sony kapcsán HDMI hibákról. -
Tamoo
nagyúr
válasz
BBéci #129973 üzenetére
Biztos hogy van igazság abban amit mondasz. Ha újonnan nézelődnék valószínűleg nekem sem Monitor Audio-m lenne, én is valószínűnek tartom hogy árában lehet jobbat kapni. Viszont ha azt nézem használtan mennyiért kaptam meg a GS60-at ami egy időszakban végülis a csúcsmodelljük volt (amikor még nem volt platinum), akkor úgy gondolom jól döntöttem. Ráadásul a hangja is tetszik, ami nem utolsó szempont.
Silvereknek van egy jellegzetesebb színezése amit megértek ha nem szeret valaki.
Használt árában is szívesen kipróbálnék más dobozt (hátha van még jobb), nem vagyok márka fanatikus, de ehhez sajnos nincs kapacitásom. Ráadásul ebből sikerült összeszedni egy szettet, ami másból nem biztos, hogy összejönne.
(Nem agyalok a cserén, még mielőtt valaki félreért.)
-
DJMDJM
tag
válasz
BBéci #129756 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Többek között ezt a két tesztedet is olvastam, bevallom őszintén a tesztek alapján is azt szűrtem le, amit most is írsz, persze azzal is tisztában vagyok, tudom, ez egy nagyon szubjektív hobbi, munka. Ha csak a csillagokat nézem a hangminőség zenére mellett, akkor az arcam kapott egy picivel jobbat. Ez a 10% gondolom nem egy túl kézzel fogható különbség. A jövőt állósága egyértelműen a Denonnak jobb, ha jól gondolom.
-
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
BBéci #129570 üzenetére
Én inkább nem írtam konkrét márkát/típust, most mindenki "rákattant" az Onkyo-ra (főként az RZ900-ra) én ennyiért (itthoni ár) inkább vennék (kintről) 7-es Marantz-ot vagy LX-es Pio-t, nekem jobban tetszene a hangjuk még a Polk-kal is ..... de ez csak az én véleményem és ízlésem .....
(azért annyit hozzáfűznék, hogy az RZ900-nak már "kultúráltabb" hangja van, mint a korábbi Onkyo-knak, a 4 számjegyű Onkyo-k meg eddig sem voltak rosszak, de ettől függetlenül én az RTi-khez "finomabb" hangú AVR-t vennék ....
ugyanúgy, ahogy egy Yamaha + Klipsch összeállítást sem bírnék sokáig ....
)
-
claire78
senior tag
válasz
BBéci #129452 üzenetére
Akkor pont jó, ha összéb rakom a frontokat. Jelen pillanatban a hátsók egymástól való távolsága nagyobb, mint az elsőké.
Picit fordítok is befelé, a surround-ok esetében is.
Sub-ok esetében is javít a hangzáson a "beforgatás"? Most 3 méterre tőlük iszonyat basszus van, 1,5 méterre pedig alig hallani. -
BaLee
addikt
-
fehér_ember
addikt
válasz
BBéci #129365 üzenetére
Igen az ábrák alapján gondoltam
Végülis nekem mindegy hová kerül, akár még a gyártó ajánlása (a sarokba) se zavarna csak továbbra is olyat mutasson az Oblivionnal mint ezidáig és ha 2.1-be támad kedvem a hm erősítővel zenét hallgatni akkor se legyen rosszabb a dobok pozicionálása a virtuális színpadon mint ahogy már a régi (elméletileg rossz) elrendezéssel megszoktam.Mondjuk már elég rég foglalkoztat az 1 helyett 2 szub gondolata is, de mivel számomra elég sokba lenne ezért a hagyományos utat inkább kihagyom (beszerezni két tök egyforma és jóminőségű dobozt) de persze kiagyaltam már maszek megoldást a "problémámra".
A lényeg az, hogy szerintetek akkor is érdemes lehet kipróbálni az 1 helyett 2 szub felállást, ha nem 2 egyforma dobozról van szó és ráadásul csak max. normál hangerőn mozizok + zenét is úgy hallgatok. -
válasz
BBéci #129393 üzenetére
Mivel nem fog beférni a sub a decibel keretbe, ezért nekem többet fog adni az, hogy lesz végre normális térhangzás, és nem csak 3.1. Ez van. Majd megkérdem a szomszédokat, hogy nem hangos-e a film aztán ha nem akkor elgondolkodom egy sub-ban. Addig bőven elég lesz az 5.0. Abból viszont egy minőségi rendszert fogok összerakni szépen fokozatosan.
Nemir Ombe: Egyelőre a hátsók fognak beleférni a keretbe, de azok is csak januárban, mert addig itthon sem vagyok. Először a frontok meg a center lesznek cserélve aztán az erőlködő valami normálisabbra. Vagy lehet megtartom a Pio-t és kap egy végfokot. Majd kiderül.
Lacielvtars: Nagyon buzgó lettél itt az elmúlt két hétben. Nézd, egy bögre szetthez képest nálam is jól szól, csak itt ne az legyen már az etalon...
-
fehér_ember
addikt
válasz
BBéci #129358 üzenetére
Szerintem brembo pont ilyesmire gondolt mint előnytelen kinézetű céleszköz, ami egy normálisan berendezett szobában egyenesen bűnronda; persze nálam ez utóbbi nem áll fenn, úgyhogy bármi jöhet
(#129357) brembo
Azért ha beírod a keresőbe hogy "hifi állvány" akadnak azért szebbek is a képek közt
Persze sajna sokszor még a bűnrondák sem megfelelő méretűek polcmagasság tekintetében, ezért én is pont ma agyaltam ki hogy akkor inkább lapszabászat+bükkfa rúd darabolva és mindkét végén menetes betéttel ellátva (pl. TNR 1210) távtartónak a polcok közé; így olyan lesz a polctáv amilyet én akarok.(#129360) BBéci
Én se igazán merek így tudatlanul kockáztatni, pedig nagyon szerettem volna a szoba átrendezés után a thx-es ajánlás alapján totál középre, a hallgatási pozícióval pont szemben elhelyezni. Eddig is előttem volt és nagyon bejött, csak hát eddig asszimetrikus volt a hallgatási pozíció a szoba tengelyéhez képest és így a szubnak nem kellett a készülékek közelében lennie. -
Tarlóbetyár
tag
válasz
BBéci #129337 üzenetére
A jobb front 50cm a bal 20! Másképp nem kivitelezhető!! A virág állvány marad mert azért van a családnak gyengébbik neme is! A másik ez nem moziszoba 😄👍! A centert meg fejre állítom és máris az arcomba nyomja amit kell! De köszönöm az észre vételeket! A tvt 170cm magasból fényképeztem!! Ülve pont szemmagasságban van!!
-
kezo0
addikt
-
kezo0
addikt
válasz
BBéci #129297 üzenetére
Ismerem az ajánlásokat, de a lakószoba adottságai kötöttek. Nekem, mint sok más embernek, nincs külön mozizásra vagy zenehallgatásra épített helyiségem, de szerintem ettől még használhatok valami jobb cuccot (persze nyilván nem high end kategóriájút) erre a célra. Meggyőződésem, hogy még így is jobb hangzást lehet elérni, mintha bármilyen silány hangfalat az előirás szerinti távolságra húzunk el a faltól. Egyébként nálam sincsenek a falra rátolva, de más bútorok (tv-állvány, plusz egy szobába nyíló ajtó, amely mozgásának helyet kell hagyni) mégis korlátozzák a dobozok elrendezését és lehetséges maximális szélességét.
Szóval akkor kapok választ a konkrét kérdésemre is? Jók azok, amiket kiszemeltem? Megérik az árukat? Be tudnak-e illeszkedni egy olyan láncba (Onkyo TX-NR828 + régebbi Mission center + hátsó pár + sub), ami nekem van? Vagy ezért a pénzért lehet egyértelműen jobbakat is találni itthon? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BBéci #129155 üzenetére
Ja, nincs jelentősége.
Kíváncsi vagyok mennyiért megy majd el.
Mert igazából 10-15ezeret tuti nem adom oda senkinek. Akkor inkább megmarad. Bár hallgatni sem szeretném a jövoben.
Olyan érzés ez az ELAC rendszer, mint a trabant es valami jobb autó.
Mar nem akarok vissza ülni a trabiba -
Nemir Ombe
addikt
válasz
BBéci #129113 üzenetére
Mármint hol kapható “durván jó áron” itthon vagy kint? Én erre [link] ill. szettben erre [link] gondoltam,a hazai (nem csak Triangle) árakhoz viszonyítva.
(az igazsághoz tartozik, hogy ezek francia “belpiacos” darabok,de akkor is a szett közel annyiból meg van,mint hazánkban 1db (nem pár,darab!) igaz hozzá kell tenni,hogy nem véletlenül olcsóbb,“igénytelenebb” (sima fóliás) a doboz és “sima papir” közepet kapott, valamint a magas tölcsére is csak “egyszerű műanyag”,de ez akkor sem indokolja az árkülönbséget a pl. ES-hez képest,ha meghallgatod....néha nem értem az árazást a gyártóknál)
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
BBéci #129103 üzenetére
Pont ezt akartam írni....hogy “jó a felsorolás”,de azért árban elég “nagy a szórás” ....
A 280-ast árban (és párban) a korábban is elmlített Dali Lektor,Heco MS,Canton GLE,Yamaha NS 700 .... (és még lehetne sorolni) kategória és ártársainak szánták .... nos nyugodtan melléjük lehet tenni és (akár elfogulatlanul ) meghallgatni,döntsön mindenki maga.
(..... és senkit ne “zavarjon” meg a Klipsch nevében a “Reference” szó,Klipsch-éknél ez sorozatot és nem karegóriát jelöl ....
)
krichd1:
“bár ezzel a kezdő fülű közönséget nem lehet annyira lenyűgözni”Ezt de szépen megfogalmaztad,elismerésem.
Mellesleg a linkelt Triangle szett valóban túlmutat az ára akár dupláján is hangban (pár hónapja járt nálam egy,haver vette),de ugye hazánkban ilyenek nincsenek,külföldről meg ritkán vásárol a hazánk fia,mert messze van .....
-
krichd1
addikt
válasz
BBéci #129099 üzenetére
Annak én is jobban örülnék, ha a Triangle szetteket tennék inkább előtérbe. Klipsch RP helyett ott van ez, bár ezzel a kezdő fülű közönséget nem lehet annyira lenyűgözni.
Egyébként én nem értek hozzá, filmeknél jobbára a beszédhangra figyelek, a csitt-csatt, dirr-durr, piff-paff, bumm-bumm filmek meg amúgy sem érdekelnek, inkább zenét hallgatok. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
BBéci #129099 üzenetére
A Yamaha 3000 + Klipsch “összeállításban” ez a mondat (bár értem mire akart célozni a szerző) nem tetszett....a többi egy “normális” PR cikk (minden bántás és rosszindulat nélkül),mivel a pozitivumokra lett “kihegyezve”,a negativumok burkolt megjegyzése mellett.
“Csendben mosolyogva meg is állapítottuk, hogy ha kereskedők lennénk, ezt az összeállítást simán eladnánk”
-
szepi0808
senior tag
válasz
BBéci #129096 üzenetére
Én mikor itt írok nem a kereskedő szól belőlem, hanem a fórumozó és felhasználó. Próbálom elkülöníteni a két dolgot egymástól. De engedtessék már meg, hogy mint magán ember is meglegyen a véleményem. Az elac-on is ugyanannyi az árrés, mint bármelyik hangsugárzón, nekem aztán tökmindegy, ki milyet választ, de a fikázásokat nem csípem, főleg, ha olyanról van szó, ami nap mint nap hallok és tudom, hogy alaptalan vádaskodásról van szó.
-
szepi0808
senior tag
válasz
BBéci #129089 üzenetére
Nincs bajom a tesztel, de biztos nem ez olvasható ki belőle:
“csörgős,éles”,de semmiképp nem “finom és részletes” a magas és “harsány” közép jellemző rájuk és ez a “karakter” bármilyen elektronikával és “egyébb körítéssel” többé-kevésbé megmarad,még rendszerben gondolkodva is (olyan “igazi plázamozis” hangjuk van).
Ez már erős ferdítés.
-
válasz
BBéci #129030 üzenetére
Na ebbe sem gondoltam bele. Mondjuk ez már pont az a kategória ahol már tényleg számítanak az ilyen apróságok is.
Azért azt hozzá kell tenni, hogy én életemben nem hallottam még 300e Ft/pár-nál jobb hangfalat, így valószínűleg az élmény így is döbbenetes lesz. Amúgy ez a TT1 nem csak a teszt miatt hanem a képek alapján is nagyon tetszik. Ennyire egyedi, de ízléses dizájnt nem nagyon láttam még.Kérdés, ha egyszer lenne is rá keret, valószínűleg lennének már prioritások. De talán egyszer... Ha meg nem akkor legalább egy szalonban hallottam ilyent is.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BBéci #129033 üzenetére
ezeket javítottam, köszönöm
ha találsz még valami és tuti fogsz, mert egy műveletlen marha vagyok, és ezt én mondhatom magamra, akkor javítom...
más, ma hangfal kábel is cserélek, biztos ami biztos elven.
külföldről rendelnek nekem, és amíg ide ér gondolom ez megteszi majd, addig a jelenlegi tyúk belem helyett, ugye?
ezt írták róla:
"Eladó a fent említett Kácsás kábel páros, feljebb lépés miatt. Körülbelül 1,5éves, beégetve, Taga banándugókkal 4%-os ezüst ónnal forrasztva.Hivatalos oldalról idézve:
"Szövött-fonott lapos, 2*4 mm² OFC réz hangfal kábel, fehér köpenyben, a lapos szerkezet miatt a vezető felület közel másfélszerese a hagyományos felépítésű kábelekének, természetes hangzás és komoly dinamika jellemzi a hangzását."" -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BBéci #129030 üzenetére
ejjj, hogy ezzel én is szinte minden esetben így vagyok
a reklámok engem kicsinálnak...
viszont az eredeti hang, meg akár milyen hihetetlen, de felüdít, kezdve Olivia Wilde eredeti hangjával kezdve, melyet a hétvégén meghallgattam, ahogy anno beszéltük is
már azt is értem, Ti miért nem néztek szinkronos filmeket.
egy bizony szint - ami nálam még nagyon gyerek cipőben jár - már nem akarok a hangot illetően, lejjebb adni, inkább megtanulok olvasni -
válasz
BBéci #128970 üzenetére
Köszi a kimerítő választ. Igazából nem vettem volna csak érdekelt a véleményetek, én nem vagyok MÉG ennyire belebuzulva a hifibe, de ami késik nem múlik.
Viszont azt a Thiel-t feltűztem a bakancslistára. A teszt elolvasása után eléggé meggyőzött. Szerintem nagyon hamar meghallgatom a stream-nél, hogy mit is tud élőben.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
BBéci #128992 üzenetére
Szvsz egy kutya, amilyen körülmények között kell dolgoznia a cuccnak egy avrben. Ak régen se volt rossz, de most jók marketingben.
Egyébként van olyan tanácsadótok, akinek azt se hiszem el, amit kérdez. Szóval szvsz hallgassa csak meg, lehet h pont az a cucc ami neki megéri.
-
Nemir Ombe
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged