- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
-
BaLee
addikt
Lenne egy érdekes (?) kérdésem.
Ha a lakásban nincs hely egy 5.1-es rendszernek és főleg nem nagy álló hangfalaknak, de már adott egy ilyen rendszer akkor szerintetek megoldás lehet-e az, hogy az eddigi sub-ként használt Kef C3 hangfalakat betenném sztereó hangfalaknak és még a mélynyomó (Kef C4) is működjön mellette? Talán még a centert, de az már lehet sok.
Az erősítő egy Marantz NR-1501 és azt tudom, hogy van rajta Stereo mód (amiben nem tudom működik-e a mélynyomó) csak nem tudom kevesebb hangszóróval működésre lehet-e bírni.
Vészmegoldásként helyhiány miatt hangprojektorokat ill. soundbarokat nézegettem, de ha valahogy megoldható lenne a jelenlegi rendszeremből az még jobb és talán még költségkímélőbb lenne.
-
BaLee
addikt
Nem tudom hol tegyem fel a kérdésem, felteszem itt mert ez elég olvasott topic.
Szóval ismerős vett egy vezeték-nélküli fejhallgatót és annyi a baja vele hogy a tv hátulján van a csatlakozó és ha be van dugva a tv-n nincs ugye hang. Ezt úgy akarja áthidalni, hogy valami kis mikrofont odatenne a tv hangszórója elé, ami folyamatosan venné a jelet a tvtől, másik felére meg rádugná a fejhallgatót és a úgymond felerősíteni a jelet és azt hallaná a fejhallgatón ha felveszi.
Létezik erre valami megoldás?
Nem vélemény kellene, hogy ez hülyeség, mert erről próbáltam én is meggyőzni, hanem hogy ez megoldható-e valami kis egyszerű műszerrel, mert nem is tudom mit keressek.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest