- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
kurucz24 #130666 üzenetére
Igen, ahogy közben írták is,a keverésen sok minden múlik,attól lehet jobb az egyik illetve a másik, független attól, hogy Dolby vagy DTS. Amit írtam(pl dinamika különbség ,hangosság, stb) az általában az alap értékekre értettem, ha mindkét formátumban az adott hangsávok optimálisan(jól) vannak elkészítve...
-
arcitec
addikt
válasz
kurucz24 #130657 üzenetére
Nem talán azért,mert a DTS erőteljesebb, dinamikasabb,hangosabb(is) mint a Dolby? A Dolby is jó főleg a TrueHD, de az akkor is mondhatni visszafogottabb szolídabb. (De lehet van jobb megfogalmazása is.)
Mint pl az Atmos és a DTS:X is különbözik. Míg az előbbi irányítottab, értem ez alatt, hogy csak azon hangok vannak az Atmos csatornán , melyek "oda valók". A DTS:X pedig sokkal "több mindent" rak oda olyat is , ami a térben akár máshol is elképzelhető, illetve van is. Nem mondanám, hogy jobb az egyik,mint a másik.Az Atmos a precizításában tetszik, a DTS:X meg abban ,hogy jobban kiterjeszti (időben is) a hangot. Változatos legalább, ja és a DTS a Neural:X-ként többször használható. Egyébként kíváncsi lennék ki ki hogy látja.Nyilván ez csak az én véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Sony ST SE520 TUNER
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Eladó új, bontatlan gyári csomagolású Wharfedale Denton 85th Anniversary hangfal
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest