- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
Tényleg az, ráadásul a fizetős mobil app is vagy működik vagy nem, bár szerencsére az ingyen is elérhető (google).Az Audyssey-t régóta szidják a fórumokon, pontosabban értetlenkednek sokan hogy alapvető fejlesztéseket miért nem képes implementálni a gyártó.Azt a részét megértem hogy valamit nincs értelme tökéletesre csiszolni, mert akkor hogyan adják el a következő évben még egyszer más néven, illetve azt is, hogy a fórumok mélyén kinyilvánított rétegigények nem jutnak el a gyártóig, ha pedig mégis, akkor az összeladásokat nem ezek kielégítése változtatja meg, viszont szerintem illetve az eddigi véleményeket összegezve itt is meg máshol is, az igazán jó házi mozi élményt nem +1Watt csatornánként, meg nem a 7 helyett 8 HDMI bemenet dönti el, hanem a lehető legjobb szobakorrekció.Ebben persze lehet hogy tévedek, de kíváncsi lennék, hogy vajon egy nagyon profi pc-s szobakorrekció egy gyenge AVR-rel, vagy egy jóval komolyabb vason futtatott egyszerű Audyssey adja e a jobb végeredményt.
-
BIGi75
senior tag
Hát igen, 31 fix freki van, 15Hz-16k-ig, ebből választhatok csatornánként 7et (szubnál 4et) amit módósíthatok, nagy máknak kell lenni, hogy azt dobja a mérés korrekcióra, ami benne van a fix 31ben.
(Nem lehet ezeket vmi szervíz módban átírni vajon? Az megoldaná a kérdést.)
Na hátha szerencsém lesz bemérés után..
VoidXs;
Köszi a felajánlást, de sajnos YPAOból kimenteni és oda bemásolni peq-t tudtommal nem lehet, csak a saját beméréseit másolhatom át a manual módba, ha azokat szeretném finomítani. -
-
-
Tamoo
nagyúr
Nagyon függ attól, hogy milyen szubok vannak a rendszerben, hogy lehet őket elhelyezni stb.
De házimozis szinten én is úgy látom, hogy nem kell erőltetni a dolgot. Én nagyon kíváncsi voltam rá, ki akartam próbálni, ennyi. Jó volt, tetszett ... de maradok a hagyományos házimozis beállításnál. Az nálam "hatásosabbnak" tűnt.#172472 ctrlaltdel13: Igen.
-
dobobazsy
őstag
van audyssey, csak régi. Denon AVR 1909 az erősítő.
egyébként próbálkoztam, de nem kerek még valami.
a bemérések után eltérő polaritásokat mutat a cavern. de kb ahány próbálkozás, annyiféle eredmény. hol az egyik frontnál, hol a subnál mutat eltérést. illetve az EQ APO-ba beillesztést követően olyan halk lesz a sub, hogy rá kell adjak +12dB-t, sőt még a frontokból kell elvenni. meg amúgy az egész hang halk lett.hol a hiba?
hány Hz-nél kéne elkezdjen dolgozni a cavern? lehet, hogy optimista volt a 30Hz?ja és ugye 2.1-em van, de 5.1 bemérést lehet csak csinálni. a centerre is és a surroundokra is megszólalnak a frontok. ez nem zavar be?
-
dobobazsy
őstag
közben leesett, hogy is érthette. így már világos. tervben van a média pc irány egyébként. meg egy komolyabb AVR is majd valamikor.
gab1ka: van mikrofon hozzá. ezzel is működhetne a bemérő program? akkor gondolom mikrofon bemenet kéne hozzá a laptopra? mert ezen egy ilyen "kombinált" jack csatlakozó van, tehát egybe van a mikrofon/fejhallgató
vissza kell térnem asztali PC-re.
köszönöm mindhármótoknak
tudja valaki, hogy meddig beszerezhető még az UMIK 1?
-
Saughassy
aktív tag
Az Arendalt Dony ajánlotta, ezért került képbe, eddig nem ismertem. És igaza is volt, reális alternatívának tűnik.
A 20 hz nyilván szempont, hiszen mostanában 80-20 arányban mozizunk minimum.
Ha külön dspt vennék, akkor felmerülne a kérdés, hogy minek is van nekem külön DACom zenét hallgatni. :) És az egy jó DAC, egy minidsp nyilván nem hozza a szintjét sztereón.
Ezért gondolkodom a csak subba rakott dsp vonalon. -
powerup2
addikt
Hát egy 8-10 órás kisérlet volt. Nálam történt a nagy megmérettetés. A két rendszer azonos nálam és a jóbarátnál is Aria hangfalak vannak. Mikor elhozta hozzám a denont nagyon kiváncsi voltam mit tud. Első körbe a denont kötöttük be szépen be lett mérve minden be lett állitva. A hang nem volt rossz bár nekem hiányzott a tér, de csendbe vártam mondom majd az anthemnél megnézzük mi lesz a barát véleménye. A hiányzott a tért úgy kell érteni hogy az anthemnél jóval nagyobb kiterjedésű volt körülöttünk a tér. Azt hozzátenném hogy a denon külsőleg nagyon mutatós jó dizájn, a kijelző jól olvasható messziről is. Persze pár film teszt jelenetével kezdtük a tesztet majd jöttek zenék. Denonnál ami feltűnő a sub kezelés nagyon gyengén sikeredett. Valahogy nem volt az igazi. Aztán jött az én vasam mondanom sem kell a jóbarát arcán mosoly volt a denon után hogy milyen jó cucc. Az enyém már be volt állítva így ezzel nem kellett bajlódni. Majd jöttek a teszt jelenetek, és bizony itt a kedves barátom az állát kereste valahol a szőnyegen. Mad max Blade runner tipikus jelenetek meg voltak persze többször mert nem bírt magával
. A nap végén eldöntötte hogy megy a denon és angliából szerzet egy 710 Anthemet. Szóval az arc jól működik és jól végzi a dolgát.
-
lenox
veterán
Nem tudom ezt a kontextusban ertelmezni. A hangero ugyanannyira fontos, mint mi? Nem volt szo torzitasrol es erolkodesrol, Bass extension, accuracy, és dynamic range-rol volt szo. Csak ismetelni tudom: hangero nekem nem minoseg (hanem mennyiseg). En megertem, ha itt tobben referencia hangeron moziztok, de ki kene talalni a 'szanalmas minoseg'-nel egy szemleletesebb megfogalmazast arra, ha 100 dB ala esik valamilyen frekvencian a max hangero, mert ebbol nem hinnem, hogy mindenki erti.
-
-
spiky03
veterán
Azt tudom.
Azt is szeretnék majd venni a szubhoz egy mini dsp hdt.
Az app csak a többi hangfalhoz lenne.@Vikthor
Szerencsére engem a 4k nem mozgat így arra nem kell költenem.
Elég a mostani F22 projektor meg a pana plazma. Ha a plazma bedöglik akkor vmi olcsó LED/LCD lesz helyette mert az M2re meg a hiradora az bőven elég. Asszonynak meg mindegy min nézi a sorozatait.én meg csak a projektoronon nézek filmet/sorozatot.
Majd kanapé csere lesz nálunk is de nem mozifotelesre, hanem olyanra amin elferunk többen is mint 4en. -
xxlongikaxx
aktív tag
Nem Nemetorszag hanem annal sokkal meszebb, es angol nyelven elem az eletem szoval en eredeti nyelven nezek filmeket. Nalunk alapvetoen minden HIFI termek tul van arazva, ugyhogy a DIY is megeri (gondolkozom egy Rythmik servo zart dobozos epitesen.) Rendszerem, egy 65col Samsung QLED, denon 2312, Hamarosan update X3700 ra, allo frontok, center es SR, sajat magam epitett (minosegi, mert es tervezett epitesre kell gondolni nem sufnira, villamosmernok vagyok).
Szoval klipschben honnan erdemes indulni? Elerheto meg Focal, SVS talan Jamo es KEF. -
-
xxlongikaxx
aktív tag
Koszi, kozben a kiemenet megjavult, viszont erdekes ha a mero mikrofont bedugom akkor azonnal lekapcsol a vedelem es csak tap kihuzas utan jon vissza megint. Szoval elobb utobb tenyleg csere lesz.
Masik kerdesem, jelenleg 5.0 am van, viszont lenne lehetosegem betenni plafon hangszorokat Atmoshoz (3 vagy 4 db), erdemes ezzel foglalkozni, ad akkora pluszt a hangzashoz? Illetve ha igen erdemes Atmos plafon hangszorokat venni venni, vagy egy jobb kategorias Bose/JBL plafon hangszoro is megteszi?
-
-KP-
addikt
Mindegy, már nem tudok rászerkeszteni. Nemrég láttam mérést pl. a méregdrága JBL HDI centerről. Ott is szépen látszott, hogy a vízszintes elrendezés miatt nagyjából +-10 fokon belül volt jó a frekimenete a centernek. Ami pont arra elég, hogy mondjuk egy kisebb szobában egy 3 foteles sorban a jobb és bal oldali személynek már ne legyen jó. Egy nagyobb szobába, nagyobb bázistávolsággal viszont még éppenhogy pont jó lehet.
-
python1
veterán
Pontosan így van ahogyan írod.
Jelenleg a kanapé teljes szélességében minden hallgató pontosan azt hallja mint a középső, de nálam más minőségi ugrást is hozott, meg folyamatosan toltad, hogy tegyem vászon mögé a centert, vagyis az egész LCR szettet, az hozott igazán előrelépést. az egész moziban. -
mettek
addikt
Megváltam tőlük. Ugy indult a dolog hogy az rp600asakat akartam cserélni rp8000re de az eladó nem engedett az árból, ezért ráírtam az ahhoz képest másfélszeres áron hirdetett MA sikver 500ra és ott az eladó elég tisztességesen engedett így beleugrottam és akkor jött hozzá a többi is...center, hátterek.
Igy lett monitor audio. -
BIGi75
senior tag
Az állódobozok már olyan rangban vannak nálam, hogy hozzájuk kell igazodni a többieknek.
A szekrény meg még egy korábbi koncepcióhoz készült, méretben már lehet most nem teljesen optimális. Viszont én csináltam a kis kezemmel fából, úgyhogy tiszteletből az is marad.
De köszönöm az észrevételt, csak olyan dolgot érintett, amin nem szeretnék változtatni, úgyhogy marad az 1 szub csere, szekrényen kívül.
Ez az egész mindenesetre arra jó volt, hogy most már biztos vagyok benne, hogy zárt szubot keresek,ami eddig eszembe sem jutott volna...
Azt hiszem, meg kell tanulnunk kompromisszumokat kötni az életben, különben sosem leszünk boldogok és elégedettek... -
BIGi75
senior tag
-
BIGi75
senior tag
Onnan ez a Triangle mánia, hogy először csak egy comet 902-es párt vettem egy sztereó rendszerhez. Aztán úgy megszerettem a hangját, hogy begyűjtöttem még a 2 állót meg a centert is.
Hát itt tartunk most...és a kérdés még nyitottabb számomra, mint tegnap volt.
Mindesnesetre köszönöm az észrevételeket és az építő javaslatokat, szélesíteni kell a látókörömet azt hiszem... -
BIGi75
senior tag
Szeretném összerakni az 5.1 szettet márkán belül.
Kissé stikkes vagyok, a stella is stellás porhárból esik a legjobban, egy rendszeren belül nem szertném keverni a márkákat, inkább kötök kompromisszumot paraméterekben, árban. A frontok, center nagyon bejött, így ehez keresem a mélyet..
Csak azt nem értem miért olcsóbb, ami papíron jobb a 2ből. Tales 340 vs Thetis 280. Ezért dobtam fel a témát, hátha valaki tudja a választ, vagy látja a paraméterekből azt amit egy "laikus", mint én, nem. -
Dudee
senior tag
-
alphamooncam
őstag
Lehet nem voltam elég világos, ezért megkérdezem még egyszer...
"Arra szeretnék választ kapni, hogy milyen pszichoakusztikai előny származik abból, ha csonkoljuk a film hanganyagát?"
Azt a hanganyagot, ami egyszer már átment a hangmérnök, rendező, producer vizsgáján. Milyen megfontolás alapozza meg kidobni a hozzáértő készítők munkáját, megváltoztatni az alkotást?
Ha már így magadra vetted, akkor igazán elmondhatnád a saját véleményed...Felteszem a hivatkozott Harmann/Syntesis görbék nem azt a kérdéskört járják körbe, hogy miért jó csonkolni a film audio anyagát, hanem másról szólnak.
Mondom mindezt abból a megfontolásból, hogy Te sem szeretnél terelés áldozata lenni, és időt fáradtságot fordítani egy olyan anyag elemzésére, ami nem ad választ az eredeti kérdésedre.
De ha már itt tartunk úgy is csak arra lennék kíváncsi, ha már így jelentkeztél rá, saját magyar szavaiddal megfogalmazva, mégis mi is indokolja a csonkolás szükségességét - várom a válaszod félrebeszélés és terelés nélkül magyarul.
-
python1
veterán
Azt elrettentés miatt linkeltem, az én 40 eurós drivereim pont azt tudják mint egy a példában szereplő 60-140e forintos driver, 1kHz-tól indul 17kHz-ig általam mérve, ettől van egy nagyobb drivere a gyártónak, az 700hZ-tól indul, de az már a duplájába kerül.
De továbbmegyek a nagy mélyközepeim és drivereim, mérve nem maradnak el a nevesebb gyártók hangszóróitól, torzításban példásan viselkednek, de a frekvenciamenetükkel sincsen problémám. -
BBéci
legenda
-
Dudee
senior tag
Nem értem én ezt a zárkózottságot
Mármint érted, amikor még csak sztereó volt, ugyanez ment amikor kezdtek megjelenni a házimozi rendszerek: inkább legyen egy atomjó kéthangfalas sztereó szettem, mint holmi sokhangszórós csoda, kamu prologic surrounddal. Aztán ma már ki akar sztereó rendszeren házimozizni sub nélkül? dedikált sub sem volt régen.
az atmos és társai ugyanennek a dolognak a kiterjesztése szerintem. -
BIGi75
senior tag
-
python1
veterán
Igen, a gyártó azonos és PA családból lenne, azért is gondoltam a szerényebb átmérőn, egyrészt ha kiépíteném a 7.1-et ami valószínű, akkor esztétikusabb is lenne, másodsorban még a 20-25cm-es átmérő is igen komoly hangnyomásra képes.
A 30cm-es frontoldalba szerelt mélyközép is iszonyat energiával tölti meg a szobát, valószínű, hogy a frontoldalba is elég lett volna a 10"-os mélyközép.
spiky03
Én is erre a megoldásra hajlottam, de így olyan mintha ágyúval vadásznék verébre. -
Dorian
félisten
Ha Bp vagy környékén laksz, akkor bizony 2x.
Dudee:
"amúgy azt gondolom az utóbbi, ha valaki szeretne kicsit elmélyülni benne, megérteni az összefüggéseket, és csak úgy 'elszórakozni' vele.
Az előbbi pedig akkor, ha az embernek megoldás kell, nem a rögös úton akar haladni"Igen, pontosan ìgy.
-
BBéci
legenda
Ez így rendben van, a részletezés nem a 200000 forintnál olcsóbb szubládák műfaja. Volt nálam PB-2000 és 12 NSD is, egyértelműen az utóbbi tetszett jobban, azt választottam volna.
Szerintem sem jó ötlet teljesen eltérő tulajdonságú mélyládákat használni.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy bármiféle EQ-tól részletező lesz egy alaphelyzetben arra képtelen mélynyomó. Az a hangszórón, aztán az erősítőjén, harmadsorban a ládán múlik. Természetesen az elhelyezés nagyon sokat számít.#171421mettek
Dorian nagyon sokat tett azért, hogy az akusztika rendben legyen. Többször méretett, paneleket készíttetett, függönyözött. -
Dorian
félisten
Az, hogy nem lesznek függönyök, semmit sem jelent. Én pont fordítva gondolom, eddig kellett volna mérni, mielőtt megcsinálja ezt az álmennyezetet, ami ahogy Tamoo mondta, egy kérdőjeles frekvenciára hangolt, brutál nagy felületű rezonátor. Most ahhoz kell a nagy mázli, hogy pont ott és úgy hasson ahogyan szükséges. Csak nehogy aztán lehessen lebontani.
-
Kapanyél
őstag
Ez vicces, pont ez jutott nekem is eszembe!
Van 2db JBL EON618S-em, bent a nappaliban is gyönyörűen szól, pedig egészen biztosan nem házimozira vagy hifi zenehallgatásra tervezték…
Ha a méret nem számít, újonnan 200k egy ilyen 18”-as PA sub és a 134dB SPL igen meggyőző tud lenni.Egyébként egy Magnat Monitor Supreme Sub 302A-t használok, illetve egy éve már 2db-ot (de csak a látvány szimmetria miatt, teljesítményben bőven elég volt egy is - 33nm a nappalim). 16Hz-re nem biztos, hogy lemegy (azt írták rá), viszont ezért az árért nem hallottam még jobbat. Aztán hogy a teszteken esetleg csúnya görbéket produkál, az így nem is érdekel már, mert nagyon jó hangja van és a BR kialakítás ellenére kellően pontos is.
-
Khaosz55
addikt
Igen az lesz, viszont szűkölködöm helyben ezért reflex-et nem tudom megoldani.
Azon agyalok, hogy mi lenne jobb. Ha hátra raknék 2db 15-ös ultit olyan dobozba ami nem lenne annyira mély (persze térfogatra meglenne 90liter környéke) így több a hely. Vagy előre két 18-s zárt az elsők meg mennének hátra, igaz még nem tudom, hogy 50cm-es doboz széllességbe bele fér-e 18-as ulti.Különben mennyi a 18-as zárt ajánlott térfogata?
A gyártó következőt ajánlja:
• Sealed (home theater/music): 4 cubic ft. (net internal, not including driver) for an f3 of 27 Hz, f10 of 18 Hz with a Qtc of 0.7
• Sealed (music): 7 cubic ft. (net internal, not including driver) for an f3 of 26 Hz, f10 of 15.8 Hz with a Qtc of 0.76
4 köbláb az 113liter amit meg tudok oldani 50cm-es szélesség és 50 cm-es magasság esetén. -
Tamoo
nagyúr
Ha monoban megy, akkor az a lényeg, hogy a három együtt mit ad. Ha nagyon különböző szubok vannak, akkor nem tragédia szerintem ha nem egyenlően van elosztva a hangnyomás köztük. Nem jó, de nem is tragikus. Szerintem simán vállalható kompromisszum.
Viszont az adott példánál maradva, nyugodtan beállítható egységesen is, mert a három együtt szerintem akkora hangnyomást produkálna egy lakószobában, hogy az SB4000 sem futná ki magát. Szerintem.... (de a tévedés jogát fenntartom.) Ki akarja fájdalomküszöb fölött hallgatni? -
Tamoo
nagyúr
De miért kellene a tüdejét kiköpni, kevesebb hangnyomást rak be a közösbe, ennyi. Ésszel be lehet jól állítani az arányokat, ki kell kísérletezni.
Persze én is eladnám, két 18-as reflex mellé minek tartani egy ilyen drága SVS-t. Viszont azzal hogy visszafogná azzal nem értek egyet... az más kérdés, hogy lehet nem is javítana vagy legalábbis alig észrevehetően. -
Khaosz55
addikt
Nem biztos, nekem a két zárt 15-os ulti kevés volt front oldalon, igaz 65m^2 területről beszélünk. Hátra beraktam a 2 db SVS NSD-t és az XTZ 12.17 edge-t. Összehangoltam amennyire tudtam, így jön be nekem. Nekem a kanapé mögötti sub tetszik.
Bár a 2db 18"-os ulti reflexben gondolom nem fog bocsánatot kérni és lehet felesleges lesz a kanapé mögé pakolni. -
foltang
csendes tag
Tisztában vagyok a fehér falak előnytelen mivoltával vetítéskor.
Említettem, hogy nem dedikált moziszoba, inkább zeneszoba.
Azonban már megszületett a kompromisszum: lesz sötétített festés, csak ahhoz oda kell érni, jelenleg más felújítási munka is zajlik, meg majd akkor fogok hozzá, ha kint jobb idő lesz, és lehet majd rendesen szellőztetni. Meg még azt is el kéne dönteni, hogy a vászon mögötti falra teszek-e szintén perforált gipszkartont, mert a szoba hosszanti módusát kéne csillapítani, de nem vagyok benne biztos, hogy jó lesz-e így. (Vászon betakar, és nem biztos, hogy az állóhullámot megfelelően csillapítja ez a gipszkarton.) Vagy inkább a hátsó falra csináljak diffúzort, vagy valami nem párhuzamos fa előtétfalat... Ezen lamentálok. -
python1
veterán
Te is hibás vagy ebben, folyamatosan sugároztad az agyamat, hogy dobjam be az egész motyót a vászon mögé.
Ok mondtam magamnak, csináljuk meg, hogy a centert bedobom a vászon mögé, 1 db film elég volt hozzá, hogy szétbombázzam a frontoldalt. Tamoék is hibásak DJkoxi-val, hogy céloztak az egységes front kialakításában, tehát kijelenthető, hogy gyenge, befolyásolható ember vagyok, akit kérem itt megvezettek.
-
foltang
csendes tag
Mettek azt is írta, hogy a felette lévő légrést kőzetgyapottal tölti fel. Így szerintem már az lesz.
Az persze továbbra is erősen kérdéses, hogy sikerül-e pontosan behangolni, és hogy pont oda kéne-e hangolni. Meg hogy ilyen méretekkel milyen hangolás hozható létre.
A dolog onnan indult, hogy diffúzort vélelmezett az építésével, pedig szvsz inkább ez egy HH rezonátor. -
ctrlaltdel13
őstag
Most éppen Mettek-re.
Be rak egy képet, amin látszik mit és hogy csinál.
Erre mindenki csak azt reagálja hogy így vagy úgy nem jó.
Ezt a videót nézd, olvass utána stb.
Olyant nem olvastam hogy így csináld, így lesz jó.A szerény paraszti eszemmel azt gondolnám, hogy a fórum arra is hivatott, hogy a nálam-unk sokkal okosabbak tényszerű segítséget nyújtsanak.
Ha már ők olvasták, nézték a videókat és vágják a pitét😉 -
BBéci
legenda
Van, amit normálisan szállítanak Magyarországra, de sajnos nem mindent és az árak többnyire magasabbak az ausztriai és németországiaknál.
#170854mpo
Nem a termékek minőségéről volt szó. Az nem a nagykertől függ.#170859Tamoo
Legjobb a car driver.
Mi a toszért nem tudják magyarul, hangszórónak nevezni?#170860fecke78
Azokba az országokba nem a lengyel Horn szállít. -
soldier3
csendes újonc
Sziasztok,
Hangfalszett vásárlása előtt állok, egy Denon AVR X2400H 7.2 erősítőhöz szeretnék kezdetben 5.1 később + 2.0 rendszert párosítani.
Most amik számomra szóba jöhetnek ár miatt azok az általam eddig talál szettek:Jamo S809 (Erről nagyon jókat olvastam csak most jócskán drága lett az 5.0 szett)
Wharfedale D330 (Ebből létezik 7.1 es Atmos szett is egész kedvező áron, de a sub specifikációt olvasva kicsit keveslem ezt inkább egy 7.0 + sv12 kombóval tudnám elképzelni)
Wilson Raptor 7 (Erről semmit nem tudok)
Taga Harmony 806 (Ezt is dícsérték viszont már elég régi)Egy kis segítségre lenne szükségem, hogy ki mit ajánlana kezdésnek? Más is szóba jöhet ebben az árkategóriában.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged