Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ozz
tag
válasz Lacielvtárs #83993 üzenetére
köszi a választ
a csatlakozókkal csak az a gond hogy nem találtam nagyon kicsit, ugye a hatsók a falon vannak és esztétikai szempontból valami nagyon miniatűr csatlakozó kellene.
-
KisTücsök
addikt
válasz Oldfighter #83996 üzenetére
Csak a moziban. De gondolom majd kiadják újra DA hanggal is. Már 2012 óta vannak olyan filmek.
És vicc, hogy egy magyar moziban sem lehet megfülelni.
[ Szerkesztve ]
-
Oldfighter
senior tag
válasz MasterMark #83994 üzenetére
Mintha a múltkor valaki linkelt volna be egy listát ezekről a filmekről. Most, hogy ez csak a mozikban megjelent változatokra vonatkozik azt nem tudom.
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
devil-k
nagyúr
válasz MasterMark #83994 üzenetére
Az AVO-n van egy teszt róla. Korongon még nincs ilyen sáv, filmek vannak amik tartalmazzák a DA-t, de csak moziban lehetne meghallgatni, idehaza jelenleg pedig nincs ilyen mozi.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
MasterMark
titán
Dolby Atmos-t hallott már valaki élőben?
Van egyáltalán megjelent film ilyen hanggal?
Switch Tax
-
-
ozz
tag
Sziasztok!
Remélem jó topicba írok és tudtok segíteni...
Van egy régebbi samsung kompakt házimozim, amit szeretnék lecserélni egy philipsre, viszont a hátsó hangsugárzók és a mélyláda kábelei be lettek építve a falba és ezeket a kábeleket kellene használnom az új rendszernél is.
Viszont a philips-nél a dvd/Blu-ray lejátszónál más csatlakozók vannak mint ami nekem a falból kijön és ugyanez a helyzet a hangfalaknál is a samsungnál csak a sima kábelt kell becsiptetni a hangszorókbal a philipsnél bele van kötve a hanszoróba fixen a kábel.
Gondoltam az új rendszernél elvágom a kábeleket és összeforrasztom a régivel vagy valami nagyon kicsi csatlakozóval kellene összetoldani.Mi a véleményetek, melyik lehet jobb a hangzás veszteség elkerülése végett?
Esetleg ha csatlakozó akkor milyet kellene használni?
Segítségeteket, tanácsotokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz Oldfighter #83986 üzenetére
+1
És olvasd el a 83098 as hozzászólast. -
válasz Oldfighter #83986 üzenetére
+1
ebben maximálisan igazat adok, ugyan is tapasztalatból tudom hogy pont tegnap állítottam be egy pár hangfalat aminek hátul van a bassrefleksz nyílása a gyártó által meghatározott távolságra a faltól és ég és föld a hangzása
előjött a rejtett mély és dinamika[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Oldfighter
senior tag
válasz trotrotro #83985 üzenetére
Jó nagy böszmeség lenne. Egyrészről ha közvetlenül a tv mellé rakod nem használod ki a frontoldali teret. Ennek vannak bizonyos arányszámai a hallgatási ponthoz mérve, másrészről falba süllyesztett hangsugárzókat direkte külön gyártanak erre a célra megfelelően. Egy hangsugárzó nem csak a membránrészén "szólal" meg, hanem minden irányba sugározz valamennyi hangot. Ezért fontos a falaktól mért távolsága.
-
trotrotro
csendes tag
Sziasztok!
Egy elvi kérdésben szeretném a segítségeteket kérni. Nappali felújítás előtt állunk, és minimalista stílusban szeretném megoldani a tévé könyékét, valami ilyesmire gondoltam:
A kérdésem: mennyire buta ötlet, a normál, már meglévő hangfalakat az alábbi módon beépíteni: a képen látható fehér lap (ami a tévé mögött van) egy "doboz" lenne, tehát kicsit jobban kiemelném a faltól. A tévé mellett két oldalt, valamint alatta vágnék akkora lyukat, amekkorák a hangfalak, és a dobozon belül egy kis állványra (erkélyszerűségre) tenném őket, oda rögzítve, és így egy síkba helyezve a fehér lap felületével. Méretre vágnék fehér hangfal selymet, és ez egy keretbe rögzítve kerülne rá a lapra, "eltakarva" a hangfalakat. Remélem érthetően írtam le, mit szeretnék.
Hálás lennék pár szakértői véleményért!
Köszönöm előre is!
-
rgeorge
addikt
válasz Norbi 72 #83974 üzenetére
(válasz, mert ebben van a hirdetés)
A NAD 741 elgondolkodtatott. Lecserélném a mostani, több, mint 15 éves SONY STR-DE635-öt erre, szerintetek érdemes?
Röviden: a hangfalak bár a kóbor kutyák kergetésére alkalmasak csak (Jamo Studio 190 + surr, + center), de ezek cseréje anyagi okokból most sem aktuális. Az erősítő viszont több okból is csereérett:
1. Nem tudja a DTS-t. Emiatt, ha a BD-n csak DTS-MA hangsáv van, akkor abból a Core sem jön át digitálisan, csak analóg sztereón.
2. Csak egy digitális hangbemenetet van. Igaz, hogy ez lehet akár optikai, akár koax, de egyszerre csak az egyik. Ha viszont mindkettő csatlakoztatva van, akkor az optikai nyer, mert ott mindig van "adás", azaz fény, ezért hiába van csak a koaxról hang, akkor sem szól.
3. Van néhány hibája: a kijelző nem megy, a fejhallgató kimenet nem megy.
A források: Pioneer BDP-150, Sony DVD/SACD lejátszó (van koax kimenete + 5.1 analóg is), Dune Smart H1 (optikai kimenet).
HDMI-re nincs szükségem, a megjelenítő elbír a három HDMI-s forrással (van egy UPC STB is, annak a digitális hangjára nincs szükségem).Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Tomi13
senior tag
válasz Norbi 72 #83974 üzenetére
Megnéztem a hirdetéseket, a Nad erősítő jó árunak tűnik még így is hogy hibás, de ugyanakkor azt látom más oldalakon, hogy ezek a készülékek 2001 körül jelentek meg. Nem veszélyes egy ilyen öreg műszaki cikket megvenni? Mi van ha elromlik, van szerviz meg alkatrész hozzá?
-
adodaniel
őstag
A Canton GLE 409 dobozokat ismeri valaki? 2010-es modell, ha jól látom, a jelenlegi széria (496) pedig Zensor ill. Lektor árban megy.
-
törölt tag
válasz Tomi13 #83975 üzenetére
Azok amiket te eredetileg kinéztél tényleg csak tévé hangját kiváltani jók valódi élményt csak nagy hangerőn nyújtanak mivel túl kicsi a teljesítményük és a hangszóróik. És a teljesítmény nem a hangerő miatt kell sőt: minél nagyobb a teljesítmény annál szebben szól halkan. És amire rá van írva hogy 1000 watt és nincs minimum 20 kiló az vakítás és jó ha 150 wattos.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi13
senior tag
válasz lemmy9 #83972 üzenetére
Hűha,ez elég kínaiul van nekem,de majd rákeresgetek.
Félek tőle, hogy ez a 250 már nem az az árkategória amit kiadnék házimozira,mert úgysem tudnám értékelni a különbséget, ehhez már hobbi szinten kellene foglalkozni vele szerintem.
Köszönöm szépen a segítséget, megnézem mi az a Nad,Elac aztám meglátom mi lesz. -
lemmy9
őstag
válasz Tomi13 #83971 üzenetére
Én egy öregebb Nad-ot, Denont, vennék sztereónak, 20-30 körül, és hozzá valami öreg Elacot, szintén ennyiért, és belül vagy a kereten. De ha fejleszteni akarsz később, és nem hagy nyugodni az 5.1, akkor Denon 2809 az AVX-ről, de akkor növelni kell a büdzsét, legalább 2 hangsugárzó erejéig. Aztán majd fejlödik az szép lassan.
Itt az a vélemény, hogy hallgatható 5.1-et 250-300K alatt nem érdemes beszerezni, persze használtan.[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
Digital
addikt
válasz Norbi 72 #83961 üzenetére
Szerintem 9/10, azt hiszem az én rendszerem képi tudását teljesen kihasználja!
(Popi A410, Panasonic TX-P42G20E noname HDMI kábellel összekötve)
A hangra 7/10-et adnék, lehetne benne több mély is! Én DTS HD-MA-ban hallgattam Denon AVR 2309 erősítővel, RTi A7 szettel, a mélyet egy Wharfi SX10 szólaltatta meg! Elméletileg kedden/szerdán kész a Polk PSW125, majd vele is letesztelem!
Nagyon szép, és jól szól még a The Rolling Stones - Sweet Summer Sun koncert!
Madonna, és Shade volt nagy csalódás!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Tomi13
senior tag
válasz Norbi 72 #83956 üzenetére
Szia
Nagyon maximálisan 70-et szánnánk rá, ezeket nézegettük így neten keresztül.
Sony-davtz715
LG-dh6430p
Philips-htd-3570
A nappali kialakítása miatt, főleg ilyen "álló" hangszórókat néztünk. -
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Laikusként lenne egy-két kérdésem, ami az összefoglaló átolvasása után sem tiszta számomra, ha van időtök légy szíves segítsetek.
Van otthon egy wd tv nevű média lejátszónk, amit eddig hdmi kábel segítségével kötöttünk egy alap 42"-es Orion tv-hez. Mivel az utóbbi időben sok olyan hd filmet nézünk aminek 5.1 illetve dts hangja van gondoltuk, hogy vennénk egy alap kompakt rendszert ami segítségével kihasználnák ezt a fajta térhangzást.
Ha veszünk egyet akkor mire kellene figyelni a csatlakozásokat illetően? A médialejátszónak van hdmi illetve optikai csatlakozása, más nincs a tv-nek van pár hdmi bemenete, pc illetve scart csatlakozása.
Belépő kompakt rendszerből melyik gyártótól érdemes választani?Nagy igényeink nincsenek, nem kell se 3d,se bluray, csak jó lenne az 5.1.
Illetve van egy ps3 konzolunk,ezt is rá lehet valahogy kötni egy ilyen kompakt rendszerre?
Előre is köszönöm! -
mandju
senior tag
Sziasztok!
"SÍN" tápkábelt lehet még beszerezni valahol?
Esetleg nincs valakinek eladó?Köszi
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Norbi 72
veterán
válasz kiki22 #83948 üzenetére
Elég jó az áráért.De mindenképp meg kéne hallgatnod!
(#83949) t.zolka Nem rossz ötlet,nem kell off-ba írnod.Én,meg itt sokan mások,tudunk moziban segíteni referencia anyagban,kép,és/vagy hang.
Jelenleg Lady Gaga koncertet nézek,a képre adok egy 8-ast,hangra is(DD).
[ Szerkesztve ]
-
kiki22
senior tag
-
Toobee
veterán
válasz bajnokpityu #83941 üzenetére
Vegfokaik is X-tol jok, esetleg a regi, egyszamos UPA-k, de rn azt se eroltetnem, szigoruan X-tol.
-
lemmy9
őstag
válasz bajnokpityu #83941 üzenetére
Pio Lx-et még nem hallottam, akkor az még jobban "csimbumcirkusz"?
De az is lehet, hogy feltekert mindent a srác.
Na mindegy, engem nem győzött meg.Szerintem!
-
bajnokpityu
félisten
válasz lemmy9 #83940 üzenetére
Szvsz a végfokai a márkának tök jók.
És csomó mozikombájnhoz, más procikhoz képest nem is annyira csimmbummcirkusz a proci se, bár én is inkább használom a denon prociját. UMC-1 pio LX fényében egész jónak tűnik, de gyengébb,mint a végfokok.
Az új valódi szimmetrikusnak mondott előfokra viszont nagyon kíváncsi leszek.
Nyilván megnyomja az árat, hogy USAban gyártják (első Emotiva cucc lesz)[ Szerkesztve ]
-
lemmy9
őstag
válasz gorbep #83933 üzenetére
Előre jelzem, a véleményem teljesen szubjektív!
Másnál hallgattam Emotiva cuccot, mert valamit vettem a sráctól, és kíváncsi voltam. Büszkén mutatta, hogy most jött meg a szett. Valami proci, és 5 csatornás végfok volt.
A hangsugárzók Dali Zensor-ok voltak.
Nekem ami lejött, hogy felhangosította mint az állat, hogy milyen bika, de minden olyan egysíkú volt, cicegett, brummogott, csattogott. Abszolút nem tükrözte a borsos árát a hangja.
Ráadásul berakott valami elektronikus förmedvény zenét is.
Arról nem is beszélve, hogy kétszer eldobta a hangot a HDMI valamiért.
De a lényeg, hogy gyönyörű kék minden a szobában
Elképzelhető, hogy elállított rajta mindent, de szerintem.........
Hazamentem leültem a Denon elé, és recskáztam egyet, és áldottam az Úr nevét, hogy nem vettem én is ilyet.
Szóval a saját véleményem, hogy középszerű, és jól mutat..( már akinek)Mindenféleképp hallgasd meg, ha van rá mód otthon.
[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
gorbep
senior tag
válasz xtremetuning #83935 üzenetére
Annak hiszek...... csak ezeknek a monstrumoknak a logisztikája nem egyszerű az USA-ból, már csak a tetemes súly miatt sem ( >50kg), másrészt elég rétegigény, ezért eladni sem egyszerű, ha nem jön be a hangja, az árához képest.
Az eddigi vásárlásaim csupán tesztek és ajánlások alapján (itteni is.... ) történtek Emotiva tárgykörben, és eddig még nem csalódtam, de ez már kicsit nagyobb kategória...... emiatt is tétovázom ennyire.. Az a gond, hogy aki már ebben a kategóriában "utazik" az anyagilag jobban el van engedve, és magasabb árkategória bevált termékei iránt érdeklődik..... de sajnos az nekem már esélytelen, és azt a felárat nekem valószínűleg amúgy sem érné meg.
Te nem találkoztál még XPR-el itthon?
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
-
gorbep
senior tag
válasz lemmy9 #83909 üzenetére
"Engem a hideg ráz a még nevétől is. De ez csak az én véleményem" ?? Ezt nem igazán értem, nekem nem rosszak a tapasztalataim, különösen a használtpiaci (nem az AVX-es magyar ) árakhoz képest szerintem nagyon korrekt műszaki tartalommal, és hangminőséggel rendelkeznek...... már amiket én hallottam...( XDA-1, XDA-2, UMC-1, XPA-1, USP-1, XSP-1) ... a többiről nem tudok, és ennek okán nem is szeretnék nyilatkozni.....
Nagyon leköteleznél, ha elmondanád, melyikkel voltak ilyen negatív tapasztalataid, nehogy olyannal bepróbálkozzak. Mert a mai használt piaci vásárlási kedv mellett már kezdek belefáradni az eladásba, lassan minden eladhatatlannak tűnik, kivéve, ha nevetségesen alacsony árat adsz meg. Szerencsére azért vannak kivételek, de a reális árú eladások lassan fél években mérhetőek... .... És sajnos hallgatózásra nem sok lehetőség van Emotiva témában. AZ XMC-t szerintem Magyarországon még nem sokan hallhatták ( ha egyáltalán hallotta valaki .. ), ennek ellenére sokfelől hallom hogy szidják...... Akinél konkrétan rákérdeztem, hogy mi nem tetszett benne, az azt mondta, ja, ő nem hallotta, csak olvasta, hogy nem túl jó.... Ugyanez volt az XPR végfokkal is, megkaptam, hogy megalomán amerikai túlzás...... vastemető a maga 3.5.kW-os trafójával meg a 480 000 uF tápjával......és nem ettől lesz jó a hang..... de akik minősítették, kiderült, annyit hallgatták mint én, azaz csak képen látták..... Ellentétben régi iskolatársammal, aki az USA-ban él, és neki van egy XPR-5 -je, és ő meg nagyon dicsérte, pedig nála megfordult már sok ilyen cucc, mert épületautomatikákat és házimozikat épít SanDiego-ban.... Az ő véleménye az volt, hogy messze vert mindent, ami nála nem volt legalább 3x-os árú. ( most cserélt egy gazdát Ebay-en 350e JMF-körül....)
Na most kinek higgyek? Hinnék én a fülemnek..... ha valakinél lapul valami komolyabb Emo cucc, nagyon lekötelezne, ha befogadna egy hallgatózásra.... Konkrétan XPR2 vagy XPR-5 érdekelne, illetve egy XMC-1
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
törölt tag
válasz t.zolka #83931 üzenetére
Kinézetre ne legyen lestrapált, leharcolt és ne legyen folyadékcseppes. Csatlakozókat amelyeket használni szeretnél, ki kell próbálni különösen a digitális és a hangszórócsatlakozókat,nehogy otthon derüljön ki hogy pl csak az egyik optikai mükszik vagy teszem fel nincs bal hátsó hang vagy pattanánt, pattogást hallasz.. Vigyél kedvenc zenéket és ha lehetséges a fronthangszóróid is hogy képet tudj alkotni, hogyan szól otthon. Ha hazavitted, reseteld gyárira és állitsd be magadnak a távolságokat, bemeneteket,stb..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Shingen #83920 üzenetére
Igen.. de nem irtam hogy megfelelő: törzs topiklakóknak ingyen se kellene, nekem sincs házimozim, meg tudnék talán venni ilyet, de inkább várok, pedig lassan csábitóak az onkyo egydobozosok is..
Tehát: annyit megér amenyit az ára,és harmadszor irom: nem kell minőségi követelményeket támasztani csak a tévé kiváltására jó. -
tomic
addikt
Tudna valaki segíteni? Olive 3HD-re lehet hálózaton keresztül lehet zenét feltölteni? Valamint külső hdd-ről usb-n keresztül lejátszik zene formátumokat?
-
t.zolka
aktív tag
Egy Arcam AVR250 80e-ért reális?
Nem vettem meg a Victa 601-et, mert sérült volt, lehet, inkább erősítőt cserélnék. -
mandju
senior tag
Sziasztok!
Valaki bontott már rr 1050-es távot?
Szeretném kipucolni, de nem igazán sikerül megbontanom...
Előre is köszi, ha valaki segít.
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Oldfighter
senior tag
-
Norbi 72
veterán
válasz kiki22 #83905 üzenetére
A Yamaha 220-ról van leakciózva 150-re,jelenleg ez a legjobb vétel újonnan.Kategóritársai a Denon X2100,Onkyo 636,Pioneer 924/1123,Marantz 5008.
Ranglétra nálam nincs,minden gyártónak megvan a saját hangzasvilága.El kellene menni hallgatózni,hogy neked melyik tetszik a legjobban.A NAD T748 még minőségi darab,de abba nincs AirPlay..
Nekem Onkyo vasam van,gyakorlatilag csak mozira használom,és szeretem a hangzásvilágát.
-
dani_golf
tag
hello all..segitség kéne..tudom nemigazán lehet igy véleményt mondani de mégis megkérdem hátha vannak tapasztalatok.most akarok venni a tvm mellé egy erösitöt..pioneer vsx 423..és mellé csak 2 állo hangszorot és egy mélynyomot.filmnézésre kell és a pcmet rákötni zenék miat meg játékok miatt..de elsösorban a filmek miatt mert azokat hdban nézzem és kéne a jó hang is hozzá.ez a 2ö közül vacilálok,tudtok e bármit is roluk.mindneképp veszek egy mélyet meg lehet egy centert is,de a front nemtom meik lenne..
Yamaha NS-F160
vagy
Yamaha NS-555
bár lehet mindkettö böven elég a szobába tvzni de hátha tudok vmit roluk..neten venném meg igy nincs rá modom elmenni az ország másik végébe hogy meghallgassam öket..elöre is köszönöm.. -
törölt tag
válasz lemmy9 #83909 üzenetére
Szoftvergondok voltak...
De ha árusitanék magyarországon reálértékében, szerintem a legmenöbb volna: 1 millió/készülék alatt nincs versenytársa hangban akár AVR akár elő-végfok tekintetben sem.
Na jó, 2 éve a házimozi show-n clarusokkal rendesen alulmúlta önmagát, jó példa volt a rossz hagfalválasztásra. Viszont MA RX.el remekelt.[ Szerkesztve ]
-
kiki22
senior tag
válasz Oldfighter #83906 üzenetére
En meg pont azt gondoltam jo ha minden kivan pakolva :-)
-
Oldfighter
senior tag
válasz kiki22 #83905 üzenetére
Az akusztika témához: Arra ügyelj a bútorkipakolás után, hogy ne legyenek sima, üres falak a helyiségben. Máskülönben gyönyörűen élvezheted a csillapítatlan visszhangot. Padlóra vastag szőnyeg, falakra lebegő könyvespolcok, falvédők illetve faliszőnyeg.
-
kiki22
senior tag
válasz Norbi 72 #83901 üzenetére
Az airplay nagyon kene igazabol,mert van nas bekotve a halozatba de azon nem mindig frissitgetem a zeneket mint a telefonon.Es ebbe a 150 es kategoriaba ez a yamaha mennyire szamit jonak egy denon vagy onkyo cucchoz kepest?es a piok azok hol helyezkednek el?nincs ilyen altalatok felalitott rangletra?:-) vagy kb mind ugyanazt tudjak egy arkategorian belul?
KisTücsök. : pontossan mire gondolsz?nagyon kezdo vagyok.es ez a forum nagyon porog :-)
[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
Ez az idő is eljött.......
Pedig néha azt hittem nem érem meg szőrös fejjel.......
Ha csak a fele igaz amit róla írnak..... meg kellene hallgatni.....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.