Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz balbekk12 #85997 üzenetére
ne vedd szerintem ennyire komolyan
itt a topikban a nagyok a helyes irányba akarnak terelni, ami nem probléma...
meg kell hallgatni a tanácsaikat, ahogy én magam is tettem, és amit tudsz és van rá lehetőséged, alkalmazod
jókat mondanak, tapasztalatból mondom...
és most ráhagyom a nyelvcsapásokat
de tény ha az ember van egy kerete akkor abból kell gazdálkodni...
én is így tettem... és nem mellesleg itteniek segítettek nekem a jelenlegi cuccom kiválasztásában is
kivéve az erősítőm, mert az saját kútfőből jött
én azt javaslom hallgasd meg a véleményeket és találd meg az arany középutat...
max indítunk egy házimozi totyikot kezdőknek, olyanoknak mint mi vagyunk"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
adodaniel
őstag
válasz balbekk12 #85997 üzenetére
Tamoo szerintem a segítségnyújtásra és tanácsadásra való igényre gondolt. Sokan fortyognak a kapott válaszokon és sértődötten elviharzanak innen.
A hasonlatod nem teljesen helytálló, mert aki sajnos havi 80e-t keres, annak nincs igénye erre, eszébe se jut ilyen. A másik részre pedig egy szó: spórolás. Hogy meddig tart, az már más kérdés. Ráadásul aki ennyit keres, az nem hinném, hogy boldogabb lenne attól, hogy kidob súlyos tízezreket hulladékokra.
(#85999) balbekk12: Írtam is, hogy szerintem a sztereó.
[ Szerkesztve ]
-
balbekk12
tag
Szerinted ez csak igény kérdése, hogy mennyit tud az ember költeni erre? Szerinted,aki havi 80e-t keres az azért nem veszi meg a 300e- Ft-os vagy 1 millió Ft-os szett-et, mert nincs rá igénye?
Hidd el én is haladnék a "jó irányba" és mondanám,hogy itt van 1 milla mondj valamit mit vegyek...
[ Szerkesztve ]
-
balbekk12
tag
válasz Dorian #85994 üzenetére
Azért mertem kérdezni, mert az 1. hsz.-ban ez áll:
"Mi itt elsősorban házimozi erősítőkkel foglalkozunk, de ahogy a topik címében is benne van, minden egyébbel, ami egy rendszerhez kellhet."Valóban ez itt túl professzionális számomra, szóval ha van erre másik topic,akkor kérdezek ott.
-
Patice
nagyúr
válasz balbekk12 #85969 üzenetére
Megnéztem amit linkeltél.
Először kicsit kaotikusnak tűnt a csákó irása a linkeden.
Aztán rágugliztam. Az a kis fekete dobozka a hátsó két hangfal erősítője, ehhez kell áram + ebből a plusz dobozból megy két hagyományos hangfalvezeték a hátsókhoz.
Ezen a lengyel oldalon látszik. Aztán újraolvasva a linkeden lévőt már egyértelmű, hogy ezt a dobozka is áramot igényel, azaz kell neki egy tápkábel.
Ergó a központi egység és a hátterek között csak a jel utazik vezeték nélkül, az erősítést a kis fekete doboz végzi hátul.
Az első szekció mind vezetékes, ahogy ezen a német oldalon látszik.
Szóval nincs új a nap alatt. Igazam volt.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Mankó
veterán
válasz Dorian #85987 üzenetére
A kanapé előre húzása a hangfal elrendezés tekintetében jó lenne, de a szoba összhangját rontaná, sajnos adott körülményekhez kell igazodni. 2 verzió lehetséges:
1. a polc alá tenni beforgatva a mostani verzióval megegyezően vagy
2. a polc fölé a sarokból lefele és a hallgató felé döntve. Ebben az esetben a fölső polc funkciója megszűnne. Kivenni nem tudom, mert merevítőként szolgál. Nagyon szűkösek a lehetőségek, ezért is vagyok gondban.[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
-
-
-
Gabesz26
senior tag
Többen is kerestek mostanság olcsó hangsugárzó szettet. Ezeken a Proson center + monitor dobozokon is megéri szerintem elgondolkodni
-
Mankó
veterán
válasz adodaniel #85974 üzenetére
Kezdetben én is féltem, hogy majd lefejelem a polcot, de szerencsére nincs veszély.
Szerintem akkor maradni fog a polc alatti megoldás. Még egy kérdés, jó a beforgatós verzió, mint a képen, vagy próbáljam meg a polc alatti sarkot megcélozni és kicsit lefele a hallgató pozíciója felé dönteni a dobozokat? Persze a fali konzolnak is vannak határai, teljesen a sarokba se tudom tenni, mert a tartó fém eltartja a faltól min 15 cm-re. Vagy ez is inkább próba kérdése, és az a néhány cm már igazán nem számít?Szerk. Most, hogy nézem a képet, még egy olyan verzió is szóba jöhet, hogy fel a polc fölé konzolra, bedőtve középre a hallgató felé, de mindenképpen marad a próba és az majd többet mond.
[ Szerkesztve ]
-
adodaniel
őstag
Én leszedném azt a 3 csenevész polcot onnan a helyedben és akkor kicsit jobban lehet variálni. A középsőt például hogy nem fejeli le aki lehuppan a kanapéra?
(#85970) Mankó: A 60-90 cm-t a fültől kell mérni, de mint már korábban is mondták, nem szentírás. Próbálgatás nem kerül semmibe, csak egy kis időbe.
(#85969) balbekk12: A cikkírót is csak egy jó nagy szívlapáttal kellene fejbe verni...
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
válasz Dorian #85965 üzenetére
A polcon volt eddig, csak jött ez a fali konzol mizériám és belevágtam. A polcon kicsit tényleg magasnak éreztem a hangokat, de aztán meg is szoktam. Kicsit furcsa volt néha , hogy a hátsó hangok inkább fölülről jöttek.
Csak azért gondoltam hogy vissza a polcra, mert beleivódott az agyamba ez a 60-90 cm, de gondolom ezt a padlótól kell mérni és nem a hallgató fülétől-fejétől. Már megint rossz úton járok, én a fejtől mértem a távolságot? -
balbekk12
tag
válasz Patice #85961 üzenetére
ilyesmire gondoltam:
LG HX966TZW wireless -
én nem igazán akarok beleszólni, de szerintem a polc is rendben
én magam soha nem tenném közvetlen a fülem mellé a hangfalat
bár te tudod a szobádban hogy van lehetőséged elrendezni a hangfalakat, de a mostani állapot meg a felette levő polc, között én nem gondolnék sokkal nagyobb különbségetpersze könnyen lehet hogy tévedek, de a haveros hangfal tartás lenne szerintem is a megoldásszerk: Dorian: ez is igaz
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Dorian
félisten
A polcon szvsz túl magasan lesz, íhy marad a másik megoldás. De mi akadálya van, hogy fogd és feltedd a polcra őket és kipróbáld?
devil-k:
Sztem ez itt felesleges, nincs annyi lehetőség játszani ezzel. Polcra fel tudja tenni kipróbálni, ha ott nem jó, akkor marad a mostanihoz képest minél feljebb a polc alá helyezés.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
devil-k
nagyúr
válasz Vikthor #85963 üzenetére
Már megvette, fentebb is írták. Nem figyelsz Vikthor?
Mankó
Ezt nem lehet így megmondani. Hívj át két cimborát, akik tartják a hátsó dobozokat, Te pedig hallgatod a tesztanyagot és mondod nekik, hogy rakják fentebb, vagy lentebb. Mihelyst megvan a legjobb hallgatói pozíció, nyert ügyed van! De látatlanba senki nem tudná kijelenteni, hogy +10 cm jobbra és jó lesz.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
nagyúr
válasz Adamo55 #85953 üzenetére
Ne vedd emg azt az X2000-et, inkább pl ezt a Marantzot amiből még akár alkudhatsz is és sokkal jobb mint a 2000-es Denon.
Ha tudsz egy kicsit többet áldozni és sztem megéri az árát, akkor alkudj ebből, szintén Marantz, csak ez 7005-ös.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Mankó
veterán
A tegnapi beszélgetéseinkkel kapcsolatban: Arra a meglátásra jutottam, hogy a frontokat lejjebb és kicsit széjjelebb teszem, a hátsókkal viszont még mindig gondban vagyok. Véleményeket kérnék mi lenne a jobb megoldás! Pozitívum, negatívum is jöhet.
1. A sorrundokat tegyem a polc alá, konzolra;
2. Vagy tegyem fel a fenti polcra beforgatva és a hangfalak alá tegyek tartó lábacskákat.Tudom meghallgatás útján tájékozódjak, de kellenek az ész érvek is. Nem fúrogatnék feleslegesen, ha a másik megoldás is hasonló vagy jobb hangzást nyújtana.
Ha a polc alatti megoldást választom, akkor 50-55 cm magasságban lesz (a fülemhez képest) a dobozok teteje, ha a polcra teszem, akkor 70-80 cm-re. Ti melyik megoldást látjátok életszerűbbnek, jobbnak? Köszi[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
válasz balbekk12 #85960 üzenetére
Már többször leírtuk: vezeték nélküli hangfal esetén csak a jel "utazik" vezeték nélkül. Ilyen esetben a doboz aktív, azaz az erősítő a dobozban van ergó kell neki áram, azaz minden hangfal külön áramról menne!
Ilyet még nem láttam, max. a hátsók és a mélynyomó szokott vezeték nélküli lenni. De áram akkor is kell nekik, azaz egy vezetéked biztosan lesz mindegyik hangfalhoz, akár csak normál esetben.
Szerintem inkább normál mázimozi rendszer és a kábelek elrejtése.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
balbekk12
tag
Szeretnék kérni segítségek olyan házimozi rendszer kiválasztásában, amelyik vezeték nélküli hangfal szett-tel rendelkezik. 25 nm-es szobába kerülne egy LG47690S TV-re csatlakozva.
Ja és otthoni, családi felhasználás... -
Norbi 72
veterán
válasz Adamo55 #85953 üzenetére
Ha használnád a Link gombot,előrébb lennénk.pl.így:
Denon X2000
Jamo S 526 szett
Jamo 260 SubHallgasd meg őket,és amit ajánlottak,egy-két drágább szettet is,használtan hozzájuthatsz egy 350-400 ezres szetthez félár környékén,sokkal jobban jársz,szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Adamo55
tag
Szerintetek Denon x-2000 erősítőhöz milyen szett illik a legjobban??
Számomra ez az összeállítás jónak tűnik:
http://www.streamaudio.hu/denon-avr-x2000-7-1-es-hazimozi-erositohttp://hangcenter.hu/termekeink.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1257&category_id=372
http://hangcenter.hu/termekeink.html?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=1348&category_id=317&keyword=Jamo+Sub
-
nagyúr
válasz gyurczy #85948 üzenetére
"A tesztelőnek illene az adott eszközt kimaxolnia"
Ez jól hangzik, de szerintem teljességgel lehetetlen. És nem is dolga ez egy tesztelőnek sem, szerintem. Tudomásul kell venni, hogy a "tesztek" (már amelyiket lehet annak hívni, és nem egyértelműen megrendelésre készültek), az egy adott állapot és környezet, egy adott értékelését tartalmazzák.
BBéci: Általánosságban beszéltem, valószínűleg sokféle tesztelési metódus és motiváció létezik.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz liszi70 #85947 üzenetére
Nem mindig írjuk le a teljes láncot, legtöbbször feledékenységből. De semmiképpen nem azért, mert marketing lenne a háttérben. Nem is értem, hogy kerülhet az okok közé?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nagyúr
válasz bajnokpityu #85939 üzenetére
"Tesztelést is megtiltanám aki egyetlen láncban teszi."
Értem a költői túlzást, de szerintem pont elég annyi egy teszt alkalmával, hogy leírják, konkrétan milyen eszközökkel, milyen kábelekkel, stb. történt. A legtöbb tesztben (amennyiben nem egyértelműen marketing jelleggel íródott), ezt feltüntetik.
-
Adamo55
tag
Szerintem meglett a szett pénteken megyek is meghallgatni
http://hangcenter.hu/termekeink.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1257&category_id=372
http://hangcenter.hu/termekeink.html?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=1348&category_id=317&keyword=Jamo+Sub
Nagyon szimpatikusnak tűnik és a visszajelzések is nagyon pozitívak.
Valakinek valami vélemény?
-
Adamo55
tag
Wharfedale hangfalakkal van valakinek tapasztalata?
-
Mankó
veterán
válasz adodaniel #85941 üzenetére
Tavolabb meg kicsit lehet az elsoket, de azt szoktak mondani, hogy a hatsok legyenek inkabb tavolabb egymastol, mint a frontok. De ugye a hatso fal adott, ott max nagasabbra tudom tenni, de itt ki is fujt a lehetosegek tarhaza. Lehet tenyleg pakokgatni kell a hangfalakat elso kanyarban es megnezni hol szolnak egyutt a legjobban. Viszont ebben a kis terben nem biztos, hogy kifogja adni a kulonbseget. Masreszt az erosito beallitasai is bekavarnak, marad a forum es a tagok tapasztalatai. Elobb is gondolhattam volna ra es nem kellene ujra furnom., de mar tobbszor nem akarok.
-
adodaniel
őstag
Én a tv-hez nem tenném közelebb semmiképp. Sőt, talán még messzebb a tv-től kicsivel, hogy szélesebb legyen a színpad. Hátsókat meg úgy lenne a legegyszerűbb, hogy áthívod két haverod, hogy tartsák, amíg te demot játszol le. Ahogy neked a legjobb, oda és úgy kell felfúrni.
-
python1
veterán
válasz bajnokpityu #85939 üzenetére
+1
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #85936 üzenetére
Bezony szinergia nagyobb dolog, mint a sok drága cucc áudiofil szalonból...
Tesztelést is megtiltanám aki egyetlen láncban teszi..
Egyébként komolyabb fejes lánc tud sokat tanítani erről. Szélsőségesen láncfüggö minden.
[ Szerkesztve ]
-
hétalvó
addikt
válasz xtremetuning #85936 üzenetére
el vagy szokva a valo elettol
nalam legalabb egyseges tré van[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
xtremetuning
addikt
válasz liszi70 #85935 üzenetére
Összevissza kábelezés. Hangsugárzók elhelyezése. Készülékek elhelyezése. Táp oldal. Semmi nincs szinergiában semmivel. Beállítások.
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
nagyúr
válasz xtremetuning #85934 üzenetére
De a beállításai voltak szarok? Mi az, amitől 15%-on működött a rendszere? Azt írtad, nem az akusztika a ludas.
-
xtremetuning
addikt
válasz enricotoxic #85933 üzenetére
Nekem ne mondd, anno volt nekem is. De megcsinálom majd nála is, hogy működjön....
Most volt nálam demón. Érdekes volt látni az arcát........ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
enricotoxic
tag
válasz xtremetuning #85777 üzenetére
Pedig csak a proci, a Lexicon MC12HD 14.000 USD volt új korában, használtan töredékáron sem olcsó, hiába jött ki az MC14. Kíváncsi lettem volna a produkcióra. Azért azt gondolom sokan közülünk együtt tudnának éli azokkal a cuccokkal amiket írtál, normálisan beállítva.
-
nagyúr
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Mankó
veterán
válasz dgyuri0123 #85915 üzenetére
Hát akkor nem tudom mi a bibi, mert mondhatni, hogy minden 25 fps-es film ugyanúgy akad.
Valószínűleg akkor a lejátszónál kell szétnézni.Valakinek van ötlete mit kellene át állítani? -
vj0c1
aktív tag
válasz MasterMark #85926 üzenetére
Akkor ennek mélynyomó nélkül nincs jelentősége?
szerk: Nem nyúltam hozzá, így volt az után is, hogy felismerte nincs mélynyomó.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Mankó
veterán
válasz Dorian #85923 üzenetére
A 30 cm az a fülem és a hangfal belső oldala közötti távolság merőlegesen. Ha feljebb teszem a hátsókat, akkor a hangfalak 90 cm-re lesznek a fejemtől, amennyiben középen ülök.
Ha már így is úgy is fúrni kell megint, akkor a tv melletti hangfalakat csak lejjebb tegyem, vagy mehet közelebb is a tv-hez? A hátsó hangfalak esetén pedig a hangfalak szöge maradjon a mostani vagy tegyem a szekrény és a fal közé esetleg 45 fokban? Illetve lefele nem feltétlenül tudom majd dönteni, nem tudom ennek van e valamiféle jelentőség? De végül is megoldható, csak a tartót kell jól elhelyezni.
Ha ezeket meglépem, akkor a lehetőségekhez képest már jobb hangképet fogok kapni?[ Szerkesztve ]
-
vj0c1
aktív tag
válasz MasterMark #85922 üzenetére
Tehát van azt hiszem 50, 80, 100, 150 és 200 Hz.. Erre voltam kiv, hogy számít-e valamit ha feljebb rakom.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Számít valamit végeredmény terén, hogy az erősítőben 100-150 vagy 200Hz-re van állítva a freqvency? (pio vsx-423+magnat monitor supreme 802)
Köszi előre is!"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Mankó
veterán
válasz Dorian #85918 üzenetére
Nem megy, emögött már csak a fal van, így is a fülem fele van fordítva a hangfal.
Az elsőket már tuti, hogy lejjebb kell tegyem, de mi legyen a hátsókkal szerintetek? A szekrény teljesen végig ér a falon, szóval esélytelen, hogy elé tegyem valahova is.Az elrendezés a következő:
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
A magasság jó lesz, de a fejedtől való távolság borzasztó kicsi, ha jól értelmezem. 1-1,2 m kellene legalább.
KnockOut87:
Kapaszkodj meg, 24p judder azon is van, mint minden tévén, hacsak nem mossa el vki IFC-vel. Én bizonyos tartalmak esetén szoktam (és nem szégyenlem )[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Mankó
veterán
válasz adodaniel #85913 üzenetére
A hatsok folott szekreny van, alatta egy polc, arrol jottek le a hangfalak. A polcra nem tehetem vissza. Fulmavassagtol a hangfal teteje 40 cmre van, es fultol 30 cm tavolsagra. Ettol tavolabb mar nem is lesz, max 5 cm.
Magassagban max 15 cm-t lehetne meg hozni rajta, de akkor meg elszolna a fejunk felett. Vagy vissza a polcra, de akkor meg a polc fogja le. Ilyenkor mi a teendo?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz mettek #85909 üzenetére
"vegyél popcorn lejátszót, nálam ilyen azon még sose fordult elő.."
Egyelőre még ne vetess vele új lejátszót, mert ha az amire gondolok, akkor azon semmit nem változtat a lejátszó. A tévék bekapcsolt képrontói esetenként elfedik ezt a jelenséget, de több más képhibát viszont előidéznek. Nem szeretjük a 24p-vel járó juddert, de inkább, mint az utánhúzásos mozgás-elmosás, vagy az IFC-vel járó szappanopera-effekt.
-
-
Mankó
veterán
Mkv-knál én is szoktam látni hasonlót, főleg a letöltött filmeknél. Egy ideig nem tudtam rájönni mi az, mert a film minősége rendben van, csak ezek az akadások. Aztán rájöttem, hogy azok 25 fps-ben vannak rögzítve. A média lejátszóm a 24-et és a 23.978 (?) -ot szereti (Mede8er x600). Nekem most már arra is figyelni kell; hogy ne 25 fps-es legyen!
KnockOut87: 25 fps-es filmnél is megnézhetnéd!
[ Szerkesztve ]
-
palu
tag
Sziasztok,
sok jó ötletet, tanácsot kaptam már a topiktól, hátha ebben is tudtok segíteni. Álltalában 720p-1080p mkv fileokat kölcsönözve mozizom a számítógépemről. PC HDMI vel megy a Denon3808-ba majd az LCD TV-re.
Többször találkoztam már a következő jelenséggel, aminek a nevét még nem sikerült azonosítanom. Nagy totálban lassú, közepesen lassú mozgásoknál mintha ugrálna a kép. De mindig mintha csak a nagyobb objektumok megjelenítéséből kimaradna pár kocka majd az új helyén jelenik meg. Közben pl a kép közepe meg tökéletes. Leginkább arra hasonlít mint amikor egy videójáték alá kevés a HW és szaggatottan jeleiti meg a képet, de csak a távolabbi objektumokat.
A jelenséget már moziban is láttam többször tehát nem csak nálam fordul elő, (bár lehet a szemem szivat) és a kölcsönzött filmeknél is előfordul. A lejátszó optimalizálás nem hozott számottevő javulást.
Igazából szeretném kideríteni a jelenség nevét hogy tovább kereshessem a megoldást.
Ha javítana a helyzeten beszereznék egy dedikált lejátszót / erősebb HW. Mindenesetre előtte a miértet szeretném tisztázni.[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Van egy 55 colos tv-m a falra szerelve és a Boston aquistic a2310es hangfalaim csak most kaptak fali konzolt (vogels vlb200).
A center a tv alá került kb 10 cm-re, a két front a tv két oldalára, a hátsók a lehetőség szerint oldalra és kicsit hátra. A kérdésem, problémám, kétségem azzal kapcsolatos, hogy a frontok a tv oldalának a felétől leheletnyivel feljebb kerültek. Kicsit megdöntve a hallgatói pozíció felé. A kérdésem az, hogy nem kerültek e magasra a frontok, érdemes lenne lejjebb rakni őket? Ha kell teszek fel képet is, hogy jobban lássátok a helyzetet.
A válaszokat előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
-
Adamo55
tag
Jamo szettet nem használ valaki?
Érdekelne vélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest