- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Denon 4308-as erősítőm és LG CX55X3LA tévém mellé szeretnék valami médialejátszót. Jelen pillanatban egy Apple Tv 4k-t használok de szívesen kipróbálnék valami mást is.
Nézegettem az OPPO 203-as készüléket de szembesültem a majd 400k-s árával. (valahol egy tesztben 260-at olvastam) Az androidtól picit idegenkedem. Mit ajánlotok hogy a tv képességei ki legyenek használva?
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Új tv vásárlása miatt szükség lenne az erősítőm lecserélése.
Jelenleg egy denon 4308-at használok Polk Audio RTi A7 szettel.
Most az LG CX3 tv-m optikán csak az dolby digital 5.1-et engedi át.
Az erősítők amiket nézegetek:
Denon AVR-X2700H
Denon AVR-X3700H
Nem szeretnék sokat költeni, elég lenne a 2700-is, viszont tartok tőle hogy a teljesítménye kevés lenne 8 ohm-on.
Mit ajánlanátok? -
Digital
addikt
Sziasztok!
Apple TV 4K lejátszót szeretnék 4k-s tévére kötni. Viszont a régi Denon 4308-as erősítőm nem támogatja a 4k átvitelét. Hogyan lehetne megoldani hogy a tv megkapja a 4k képet, az erősítő pedig a többcsatornás hangot?
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Itt is kérdezősködnék, a DAC topikban már megfordultam.
Adott egy 2017-es 5k iMac amit össze szerettem volna kötni a Denon 4308-as erősítőmmel. Mivel a számítógépről lespórolták az optikai kimenetet így képbe került egy külső usb dac.
Dac-ot milyen árkategóriába nézegessek ami jobb lenne mint a Denon dac-ja? Esetleg a számítógépet usb--spdif átalakítóval csatlakoztassam az erősítőhöz? -
Digital
addikt
válasz
adamsfamily #129228 üzenetére
Mit szeretnél vele?
-
Digital
addikt
válasz
Lacielvtárs #129071 üzenetére
Szia!
Milyen kábelt vásároltál?
Kipróbálnék én is valami újat a rendszeremben. Szegeden lakom én is. -
Digital
addikt
Sziasztok!
Melyik készülék rendelkezik jobb DAC-al? A Denon AVR4308, vagy a Popcorn A410? Én az erősítőre tippelnék...
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Spotify zenehallgatáshoz keresek valami berendezést.
A kiszemeltem egy Denon DNP 730. Itt a Spotify zenélés hogyan működik? Van kliens a készüléken, be tudok jelentkezni a fiókomba mindenféle telefonos, táblagépes segítség nélkül? -
Digital
addikt
válasz
bajnokpityu #126475 üzenetére
25 méter lehet engem is érdekelne!
Akkor pontosan melyik típusról is lenne szó? -
Digital
addikt
Sziasztok!
Az erősítőm (Denon 4308) szeretném iPad-el összekötni, és Spotify-t hallgatni rajta keresztül. Az Ipad fülhallgató kimenetét használnám, tehát jack-RCA kábelre lenne szükségem. Az Audioquest hazatáján nézelődöm, melyik kábelt válasszam? Tower, Evergreen, vagy Golden Gate? 1,5-2 méteres hosszúságú kellene. -
Digital
addikt
Szevasztopol ostroma, kép, hang igen bejövős!
Bàr az angol nyelvű részek viccesek! -
Digital
addikt
Sziasztok!
Denon AVR 3808-ról 4308-ra váltani mekkora ugrás lenne?
Zenét is hallgatok, nem csak mozizok! -
Digital
addikt
Sziasztok!
Ajànlom az [link]Everest című filmet! Kép, hang remek, és a film is egész jó!
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Denon 3808 bemérőmikrofonjának a típusára lenne szükségem, költözés közben elkavarodott.
Esetleg beszerzési forrás? eBay-re gondoltam első körben -
Digital
addikt
válasz
rayoliviero #116586 üzenetére
Szerintem valami akusztikai probléma lesz!
-
Digital
addikt
válasz
rayoliviero #116576 üzenetére
Én a Denon erősítőmmel jártam így, szerintem neked is a visszhang kavarja meg a kalibrálást. Nincs véletlen csupasz falfelület a frontok előtt?
-
Digital
addikt
válasz
Alx.Mercer #109345 üzenetére
Szia!
Bár nem nekem címezted a kérdést, de én meghallgatnék egy Polk RTi A7-et metálra!
Talán valami Pioneer erősítővel? -
Digital
addikt
Sziasztok!
Egy 7.1-es erősítőre két mély sugárzót szeretnénk kötni (Polk PSW 125), ezt az erősítőn lévő kimenetbe dugott RCA elosztóval meg tudom tenni?
-
Digital
addikt
Döntöttem, Mosqu!to kolléga 3808-a itt csücsül az állványomon!
Holnap kalibrálok, kíváncsi leszek a hangjára! -
Digital
addikt
Sziasztok!
Beindult a vezérhangya, elkezdtem agyalni!
A meglévő Denon 2309-es erősítőm cserélném, a kiszemeltek az AVX fórumon: Denon 4310, és ma feltűnt egy 3808 is! Rti szett mellé kellene. Melyiket lenne érdemes választanom? -
Digital
addikt
Sziasztok!
Polk TSi 300--> Dali Zensor 7 szettre váltás jó gondolat lenne?
Persze szigorúan csak meghallgatás után! -
Digital
addikt
válasz
bbkmachine #103863 üzenetére
RTi-re szeretne élvezni
úgy simogatja az oldalát mint egy nőnek a fenekét! Én érzem magam kellemetlenül!
-
Digital
addikt
válasz
Norbi 72 #103852 üzenetére
Az RTi köszöni szépen jól van a nappalimban!
A barátom meglátta, egyből beleszeretett, elkapta a mozizási vágy!
Vett egy Polk TSi 300-at, PSW 110-et, és egy Yamaha RX-V 730-at.
Szép és jó, de hatalmas a nappalija, kellene valami szebb, komolyabb cumó.
A fent nevezett szett menne egy másik szobába. -
Digital
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani használt hangfalszettet (5.0) 250.000.- Ft-ig?
Köszönöm!
-
Digital
addikt
Tiszteletem az Uraknak!
Mi a véleményetek erről a KEF szettről? Polk Tsi 300-at váltana, Yamaha RXV-730 erősítő mellé (aztán majd csere HDMI-s vasra) A cimborám nagyon kedvet kapott a mozizáshoz!
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Denon 3312 vs. Denon 3808?
Az előbb említett Rti A7-es szettet hajtaná. Zene, mozi 50-50% -
Digital
addikt
AudioQuest Type4 hangfalkábelekről mi a véleményetek?
Denon, Polk közé kötném. -
Digital
addikt
válasz
xtremetuning #96628 üzenetére
Beteg cuccaik vannak a Japóknak!
-
-
Digital
addikt
A vászon még talán elférne, bár csak a tv mögött.
A Projektort ha felszerelném hülyén nézne ki a szobában, túlzsúfolt lenne minden. Már így is határeset!
Úgy gondolom kipróbálok első körben egy Forest-et, ha több kell akkor az megy a T-s box-ba, és veszek Cinnamon-t!
Arra lettem volna kíváncsi hogy az adott rendszer (illetve a fejlesztéseket figyelembe véve) profitálna-e a Cinnamon-ból, vagy elég a Forest. -
Digital
addikt
Feltenném újra a kérdést, egyre időszerűbb a vásárlás.
Panasonic TX-P42G20, Popcorn A-410, Denon 2309, Polk RTi A7 mellé milyen Audioquest hdmi kábelt vásároljak?
Később 50-55" nagyságú tv, és Denon 3***,4*** erősítő a fejlesztés iránya.Pearl, Forest, Cinnamon?
Felmerült egy hosszabb kábel darabolása, de ezt nem szeretném. Inkább szerelt, gyári kábelt vennék.
Apropó TV! Világ életemben Pana plazmáim voltak, de ugye leálltak a gyártással. Mi közelíti meg a legjobban ezt a képminőséget? Láttam 55"-on Samu 6400-as lcd-t, de nagyon nem jött be a képe! -
Digital
addikt
Ma este mozizom egyet!
Woody Allen-el "töltöm" az estét, két filmje van bekészítve: a Manhattan, és az Annie Hall.
Ti mit néztek ma? -
Digital
addikt
Ismertek a topikból szegedi, esetleg Csongrád megyéből fórumtársat?
Tesztelésre keresnék kölcsönbe hangfalkábelt. -
Digital
addikt
Két kérdésem lenne!
Pocorn A410-ről hallgatok zenét, HDMI kábelen keresztül csatlakozik a Denon 2309-es erősítőmhöz.
Gondolom így az erősítő dac-ja van használva. Hogyan kapnám a jobb hangminőséget? Ha így maradna, vagy rca kábellel vinném a hangot az erősítőbe, inkább a 410 dac-ját használnám.
A másik kérdés: megérné a 2309-et lecserélni egy 3310-re? Van most egy az AVX-en. Nem lenne sürgős, eredetileg egy 3808-ra, vagy 4***-re gyúrnék. -
Digital
addikt
válasz
xtremetuning #94353 üzenetére
Biztos kell a rendszerbe a kraft, mert akkor nem születnének ilyen 1,2 KW-os szörnyetegek!
-
Digital
addikt
Ajànlom a Lucy című filmet, szép kép, az eleje sub tesztelésre is alkalmas lehet!
A történet is jónak ígérkezik! -
Digital
addikt
Gramofont kell venni, azt nem tekeri az órát!
Kérdés: azt is rá lehet kötni az erősítő phono bemenetére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest