- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
-
sotetlovag97
tag
válasz
zsigee #27321 üzenetére
Jamba: Hirtelen ezt találtam és igen eeprommal kell megcsinálnod. Hát lesz egy kis meló én nem biztos, hogy neki mernék állni.
Nem rövid művelet az tény, de suli vagy munks melett nehéz lenne.http://0xff.org/utiles/lenovo-thinkpad-t530-supervisor-password/
kangool: Hogy jött szóba Győrzámoly, ha érdeklődhetek?
Mivel én meg győrladaméri vagyok. -
Thocy a ZAGY
tag
válasz
zsigee #27271 üzenetére
Asrock 945G mATX alaplap, Core 2 Duo E6300 1.83GHz proci, AC Freezer 7pro toronyhűtő, 4x1GB DDR2 RAM.
Pár hónapja cseréltem le, elvileg tökéletesen működik. A hűtőt újra kell pasztázni (jelenleg le is van szerelve).
Az integrált videó (VGA és DVI kimenet) szinte semmit nem gyorsít ma már, de izomból megy a procinak a Youtube Full HD is. Legrosszabb esetben egy alap videókártya beletehető.
Ha érdekel viheted, próbáld ki, aztán ha megfelel, megegyezünk egy jelképes árban (4-5 hónapja a fiókban pihen).
-
BalooTM
tag
válasz
zsigee #27115 üzenetére
Amennyi időt eljátszottál az üzenetek gépelésével, annyi idő alatt kijött volna pár ctrlc-ctrlv eszközazonosítókból a google keresőbe
(no offense, csak aki sok gépet látott már az ilyenen nem lepődik meg, hogy kézzel kell 10-20 drivert letölteni, majd ezeket telepíteni, és ebben még nincs a toshiba flashcard, meg az ASUS ATK win10 alá)
-
sladka_pani
senior tag
válasz
zsigee #27020 üzenetére
Privátban küldj már légyszi képeket, illetve te milyen állapotúnak itéled meg, fontos, hogy ne nagyon látszon a használtság, mert kari ajándék lesz, csak már korábban
Egyébként jó lenne mert én 735DS-t birtoklok és imádom az üzemidejét meg mindenjét
Soha többé android.
-
Jazzos
őstag
-
Dryman
őstag
válasz
zsigee #26671 üzenetére
Van a samunak olyan gyári billentyűzete ami vezetékes....ezt is mediamars-ban lestem el....
aztán megláttam hogy Logitech-et is használnak...bezzeg mondani csak annyit mond az eladó hogy csak a gyárijával megy, azt vedd meg csiribirí összegért....nosza vettem is egy ugyanolyan logitech-et és lőn megy az LG tvmmel.... -
sotetlovag97
tag
válasz
zsigee #26502 üzenetére
Üdv!
Itt lennének a fülesek és fejesek valamint mellettük az árak.(Garit 1 hetet adok mindegyikre)
A kis füleseket zacskóban tudom adni.Fülesek:
Jbl:
Lenne még egy jbl j46bt(fehér, fullos, dobozos, hibátlan) és egy jbl synchros reflect bt( fekete) ( fullos, dobozos, tartozékos) darabjuk 10e/dbSennheiser:
1db sennheiser adidas ocx 685i(kék , tökéletes állapotban) 2000
3db sennheiser mm 30g(2 fekete,1 fehér) tökéletes kondícióban, controll talkos és mikrofonos 2000
1db sennheiser cx 275s(feketék) tökéletes állapot és hangzás, mikrofonos 2000
1db sennheiser cx 150(fekete) hibátlan, tökéletes állapot 2000
1db sennheiser omx 185(fekete) hibátlan, tökéletes 2000
2db sennheiser mx 375(fekete) hibátlan, fülbe ülős, bontatlan párnával 1500
1db sennheiser mx 170(fekete) hibátlan, fülbe ülős, bontatlan párnával 1000Igen, mindegyiknek darabja 2000, kivéve 2 fajtát.
Fejesek:
1db sennheiser hd 205 (csak a fejes, hibátlan) 4000
1db sennheiser hd 238 precision, csak a fejes, tökéletes állapotban, sennheiser minőség és hangzás 6000
1db sennheiser hd 219, tökéletes állapotban, csak a fejes 5000
2db akg k518(hibátlanok, vadi új kábellel) (színek cserélhetőek) 5000/ db
2db AKG k618 Dj eladó! Dobozosak, fullosak! 9000/ dbMég lenne ezen kívül egy sennheiser ie80 és ie8i, de ezekre eddig nem volt nagy az érdeklődés...
-
Dryman
őstag
válasz
zsigee #26465 üzenetére
Köszönöm Zsigee!
Az első részén túlvagyok, semmi változás sajnos....
nézem a servicepakkot, hátha az a ludas...
Ja és ha az ominozus gépről pendrive-on áthozok doc.-ot vagy xls-t egy másik gépre...sajna az már ott sem nyílik meg....olyan mintha a fájlokban zavaradott volna meg a kódolás....
Lehet ez valami frankó vírus okozta probléma????? -
Dryman
őstag
válasz
zsigee #26042 üzenetére
Ilyen célra egy combosabb asus-t ajánlanék! olyan 30K környékén már van is!
csiribiri tplink 3 antennás mindentudónak mondott 26K-s kötymütyfranc elhasal egy jobbfajta téglafaltól is és olyan interferencia van egy betönfödémes lakásban 2,4GHz-en hogy a routertől 3méterre is csak 3 pálcikás a jelerősség....ki érti ezt??? Aztán csere Asus-ra és még a kert végén is van 2 pálcika...
Olvass utána a milyen routert vegyek topikban. -
Dryman
őstag
válasz
zsigee #25977 üzenetére
két lehetőség van, használt 4:3 képarányút venni vagy valami wide-os csodát....
Ez lenne:Samsung 940N javított, szokásos inverter kondik cseréje után ok, 1-2 évig biztosan megy majd!
920-as javítása is megoldott lehet, de ott van egy-két szívás az inverter javítás során, ami ugye időigényesen drágítja a dolgot....
940N most akciósan 9KNoti terhelésére én 6-8 firefoxos oldalt nyitnék mindegyiken valami más-más youtubos videóval, nem is kell teljes képernyőre állítani, a 6 párhuzamos youtube azért már odatesz az i3-nak is.
Lehet nálad azért nem jelentkezik a probléma, mert közben lelkiismeretesen kipucoltad és rendbe tetted a vasat! -
alitak
senior tag
válasz
zsigee #25868 üzenetére
Pont ilyenem volt nekem is. Imádta. Vidámnetnél az volt a kedvencem, mikor az ügyfélszolgálatos csaj felolvasta a kis checklist-et, de előbbre nem vitt. Az előző munkahelyemen 2 vidanetes vonal volt bekötve a cégbe. Nyilván szar volt, aztán a csaj meg mondogatta, hogy de újra kell indítani a routert. Nem számít, hogy 50 ember hálózaton keresztül dolgozik szerverre. Szerinte nem elég, ha új IP-t kérek a routerrel....
MR_Joe: kezembe adnak egy ásót, elkezdem húzni a kábelt, ezen ne múljék.
-
Balinov
titán
-
Thocy a ZAGY
tag
-
golya32
senior tag
válasz
zsigee #25542 üzenetére
Vegyél 2,2-es dizel avensist, ez a legjobb soha nem kell azon gondolkodnod mire költsd a megtakarításodat, mert olyan nem lesz, cserébe kényelmes nagy és megy mint állat. Igaz a városba nem jó mert mindig tele van hibaüzenettel, de a 200le az mindenért kárpótol, ráadásul olcsó is
-
Dryman
őstag
válasz
zsigee #25398 üzenetére
Szia Zsigee!
Általában ez a hibajelenség tapasztalható az összes M2N alaplapnál....
sajna a konstrukció hibájából adódik a chipset túlmelegedési gond, a kondik púpossága már lehet az előtt is megvolt amikor még a chipset működött. Ha nem izzik a lapon a hálókártya chip, mert ez is szokott lenni a hibája a lapnak, akkor bizony chipsetes....ergo kuka. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
zsigee #25200 üzenetére
Január 21-én csak bemutatták a rendszer. Hivatalos launch valamikor ősszel lesz. Illetve a bemutató után kicsit árnyalták a képet, hogy elképzelhető, hogy mégse se jön minden korábbi telefonra (bár mivel a W10 developer preview verziója felmegy 512-esekre is, ezért jó eséllyel de).
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
zsigee #25140 üzenetére
Ha esetleg szöveget is akarsz rá, akkor nézd át, hogy mit írnak fel, mert pár éve gravíroztattam ott és a csaj simán leírta, hogy 'x.y. bögrélye'. Nem volt sétagalopp elmagyarázni neki, hogy miért kellene inkább úgy írni, hogy 'bögréje'. Ezt leszámítva jó munkát végeztek.
-
Dryman
őstag
válasz
zsigee #25150 üzenetére
szerveren a raid vezérlő drivere problémát okoz..olyan progi kell ami alapból tudja a raid vezérlőket vagy kis huncutsággal indulása után hozzáadható a raid driver....főleg akkor szopás ha valami linuxos bootolható környezetből indul a program, na ez esetben sanszom nincs hozzáadni drivert....
a többi problémáról szót sem érdemes ejteni....így is megöregszem itt a szerver mellett.... -
Dryman
őstag
válasz
zsigee #24898 üzenetére
Pont az ilyen sütögetős javításoktól óvjon meg a Jóisten! A sok kókler hőlégfúvóval odapörköl és azt hiszi túl is van a javításon....ideig-óráig működőképes a cucc, aztán szépen előjön a probléma megint. Az alap javítás az lenne hogy leveszik a chipet, majd felpucolva a lapot és a chip alját újragolyózzák, és visszateszik....sokszor azonban ez sem elegendő, mert a chip belsejében lévő kontaktusok is okozhatják a hibát...
-
Dryman
őstag
válasz
zsigee #24637 üzenetére
gtx650, hd6850, hd 5870, vagy a hőnáhított Gtx560ti....
van egy 9600GT amit Jazzoséktól kaptam grátiszba, szóval ajándék lónak ne nézzem a fogát...hát összeraktam vele egy jó kis alapgépet a gyerkőcnek, mondván indulásnak elég lesz...eleinte semmi hiba nem volt a masinával, most meg folyamatosan csonra kifagy....kb azóta mióta felment az nvidia hivatalos drivere....
bakker lehet hagynom kellett volna azona driveren amit a win7 megszült a kártyához....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest