- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudyD
tag
Üdv!
Max egy van. Ha befejeződik az őrület lomozok egyet és valószínű két ünnep között majd szétszpemmelem vele a topicot - de csak ha van ilyen múzeális cuccokra érdeklődő. Akad pár finomság a kamrában meg a pincében félrerakva ami már nem kell.
Asszonyt idegesíti, mindig ki akarja dobni. De ezt megnézem ha még látok mikor este hazaérek..
De ha megtalálom és van valakinek klónozó gépe???? B-) B-)
-
RudyD
tag
Üdv!
Sajnos tegnap este a lurkók jól elintézték az iccakámat, most meg húzós hét van a robotban-e. Ha nem jelentkezem akkor jól fog jönni egy privi - az nem megy messze... B-)
Amúgy először bash - awk esetleg perl -ben gondolkodtam, de szerintem simán pár listával még alap batch -ből is meg lehet oldani pár file -ból meg listából. Feltéve ha tényleg csak a név változik a többi paraméter meg fix. -
RudyD
tag
Üdv!
Ha még mindig virtualdubról van szó akkor esetleg valamilyen mankó-kütyü?:
http://search.newtabking.com/?t=1&q=virtualdub+batch+job+creatorGondoltam egy gyors lmgtfy belefér, talán ötletet adhat.
Ha nem jó akkor hajrá had menjen a mag a pastebinre vagy valahova oszt elrontjuk.
B-) -
RudyD
tag
Üdv!
Én a táblázatkezelőkre, esetleg notepad++ -ra tudok gondolni.
A nem változó változók kivételével a változókat paraméterekből véve lehetne generáltatni valamit.Esetleg ha van egy forrás (pl pastebin) meg érthető leírás hogy mi kell hogy ugyanaz maradjon - akkor munkaidő után szívesen vetek rá egy pillantást...
Már ha a kötegelő kötegeléséről van itt is szó.... B-)
-
RudyD
tag
Üdv!
Ja - fainul néz ki. Kár ha magyar rendőr meglátná akkor jól megb* mert nincs rajta prizma meg lámpa. B-) A másik - triplabünti: Mert villog...A másik hogyha simán nyomod vele komolyabb közúton, akkor elég ha az IFA -s pislant egyet s már nem is látja hogy a látótere alatt milyen világítókerekű bringás nyomul.
De legalább jól néz ki! B-)
--
Ri, megb* = megbüntet
... B-) Mi más lehetne!? B-) -
zsigee
aktív tag
Hja.
Hi!Ezt már próbáltad: ImTOO Media Toolkit Ultimate 5.0.84 ?
Nem tudom, hogy a sok zöldség, amit leírtál mit jelent, de eddig bármit akartam konvertálni, vagy szerkeszteni, mindent tudott...
Ez egy program csomag, sajnos innen nem tudom elküldeni, esetleg keresek egy linket?Én megvásároltam a neten
-
-
RudyD
tag
Kösz az info - t!
Azért érdekes ötlet az árukapcsolásra - sőt még nyelv-fordulatilag kifordítható...
Pl 3 Giga sör...
De csak maradjunk a memóriánál...
(Az eredeti hivatkozásra nem emlékszem, de az úgy csábító hogy egy 600 Ft - os cuccot 1400 - ért kiszállítanak... B-) ) -
Dryman
őstag
Nem kell ide nagy gazdasági tudás...megpróbálsz kicsit ellenszegülniaz iMF-el, meg verni a melledet hogy megsanyargattam a jónépet és ennek hatására pillanatnyilag jobbak az ország mutatói, erre jön egy alattomos gazdasági támadás, ami egy mondvacsinált hitelminősítő által gerjesztett folyamattal,olyan történéseket generál ami hosszú távon lehet mégrosszabb hatással van kicsiny kis országunkra.....
Nem lennék a politikusok helyében, mert mindenki rájuk mutogat, de az bizony tény, ha kekeckednek az IMf-el akkor bizony várhatóak az ilyen támadások, mégha ezek burkoltan gyűrűznek is be....de könyörgöm ne állítsák már azt hogy ez nem volt előre látható.....
Aztán meg megyünk vissza a fazékhoz kuncsorogni, amibe egyszer már beleköptünk.....
erre írtam hogy szánalmas.... -
Coyot
őstag
Argentína is megoldotta, bejelentették az államcsődöt (az elmúlt 20 évben volt náluk vagy 4
), egyből elengedték a hitelek felét vagy még nagyobb részét. Görögöknél szintén ez lesz vagy már el is engedték nekik, ami elég egyszerű inkább fizessenek kevesebbet, de mindenképp fizessenek, az egész hitelállományt nem fogják elengedni sosem.
Azért lenne vicces egyszerűen megtagadni a visszafizetést, a gond csak az hogy az ország nem képes saját magát ellátni, mert akkor bizony eléggé magunk maradunk.
-
zsigee
aktív tag
Igaz, hogy a memóriát bővítettem, de így win7 nagyon gut! (Köszi KisJoe!) Néha Most Wanted-et hajtok rajta, szóval, ennyi. A jó tanácsot megfontolom mindig, és igyekszem megfogadni...
De itt a net, ebben a hatalmas országban, gyalázatos...folyamatosan akadok... vagy tiltanak, vagy nem tudom mi van. A masina elvileg vírusmentes, takarítom rendesen, meg a win7 sem döglődik. Minden oké, csak a net...De csak 2 oldal, meg a Skype...az egy...
G@ben: a linkelt oldalon is megy a késportálod, itt kinnt....a hiba az ön készülékében van...
-
-
-
Nekem mondjuk több, mint 1 óra az út tömegközlekedéssel, oda-vissza 2,5 óra, és mindez naponta egy főre számolva, 2380 forintba kerülne... kettőnknek ez naponta 4.760 huf.
Egy átlag fizetésnek ez napokra lebontva a fele...
Kocsival, ha 8 literes fogyasztással számolok, akkor ketten megvagyunk 1600-ból nyersanyagot tekintve + a kocsikopás és fenntartás... időben pedig 1 óra időnyereség...
Pusztán anyagi oka van annak, hogy sokan nem teszik le a kocsit...
A BKV meg veszteséges... -
Coyot
őstag
Én még a zsigulit is leraktam pedig az über környezetkímélő
tessék követni majd én mutatok példát
De ha átlép egy szintet a szállópor koncentráció akkor úgyis rendőri szabályzással fogják leállítani őket. Az avargyújtogatókat meg meg büntetni 1millára, aztán többet nem égetnek
G@ben:
sok távolsági buszon menet közben! kapod hátul arcodba a dízelfüstöt, kurva annyukat -
G@ben
addikt
Én letettem. Győrön belül busszal járok, kivéve ha szállítani kell valami nagyobb dolgot, de városon kívül kerülöm a buszt, mert autóval kb ugyanott vagyok költségben egy személlyel, időben és rugalmasságban viszont hatalmas a különbség.
Csak egy a baj. Városi buszon ülve amikor egy megállóban kinyitják a hátsó ajtót, dől be a dízelfüst! Meg lehet fulladni tőle! És nem a régi buszokról beszélek, hanem a viszonylag modern Credo csodákról! -
Coyot
őstag
Akkor le a dízellel!
De tényleg durva milyen büdös van kinn, lassan ugy érzem magam mint valami bazi nagy 20milliós városban amiket régen max a tv ben mutogattak, szerencse hogy ez inkább köd
MIlyen érdekes cikk: http://gyorplusz.hu/cikk/ha_lehet_gyorben_mellozzuk_a_dizel_autok_hasznalatat.html
Azt mondjuk nem értem mi a faszért hagyják hogy avart égessenek egyáltalán...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest