- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudyD
tag
válasz
Jazzos #13904 üzenetére
Üdv!
De - ott még a semmit is kihozzák ingyen hun-kungbó'!
De azért mégis....
Ahm - csak gondoltam hátha van valakinek(kidobnivaló)maradék filléres (működő) usb miniB -s kábele... párszázas ajánlat de nem a meki módra mert az... izé.. de eltértem...No meg ugye a környezettudatosság meg a csomagolóanyag meg a többi... na....
-
Dryman
őstag
válasz
Jazzos #13904 üzenetére
megint levelező...probléma az van sajnos....
outlook 2000 igen ilyen még létezik...csinálok egy exportálást az összes levélről Pst. fájlba...
Thunderbirdbe hogyan tudom importálni ezt a ßaszott pst állományt?a probléma okozója az hogy a Thunderbird 17-es verziójában lévő import lehetőség nem kezeli az outlook 2000 mappáit, amiben a felhasználó levelezése van.
Segitséget előre is köszi!
-
Dryman
őstag
válasz
Jazzos #13740 üzenetére
hmmmm....jó kérdés....talán ha vennél egy vastag falú szilikoncsövet és éles szikével vágsz belőle karikákat......
mintha kolbászt szeletelnél....és meg is van az alátét....
meglepő lehet, de én autóalkatrészes boltban is megkérdezném.....ha már az épületgépészeti boltok csődöt mondanak..... -
RudyD
tag
válasz
Jazzos #13537 üzenetére
Ugye-ugye!
Akinek futja rongyrázásra az még 80 éves korában is simán megcsinálhatja még a pedált sem biztos hogy le kell nyomnia!
.... Ha már tricikli.... B-) -
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
válasz
Jazzos #13478 üzenetére
Oh ez a megszorítás is érdekes ám..azaz a összehúzás esete.... Te húzd össze magad de aki fent pazarol továbbra is pazarol... s itt adjatok hálát az égnek, hogy nem EUR van Magyarországon, mert az aztán a további összehúzás...
sajnos a felül nem értik meg amit meg kellene...Téged mint polgárt arra ösztökélnek, hogy ne hitelből hitelbe vándorolj...de az egész ezen alapszik... miért nem lehet összerakni egy olyat ami vagy 0 többlet kiadással számol vagy egy kicsit kevesebbel mint amennyi a bevétel...s így lehetne csökkenteni a dolgokat...de az első működik na így nem lehet csökkenteni semmit...
Itt az egész probléma alapja...
-
RudyD
tag
válasz
Jazzos #13437 üzenetére
Üdv!
Jahm. Ha lehetne jobb lenne inkább elrejteni a megfelelő üzeneteket mint nagytestvérék.
Görgettem a moderátori hozzászólás fölé és Bobrooney hozzászólásán akadt meg a szemem hogy ő most balos vagy jobbos... Tökre azt hittem hogy ott van a politika holott csak egerekről beszélgettek...
Amúgy ahhoz a bal kezesség ellenére job kézzel csinálom a dologhoz csak beugrott egy... khm... művésznő speciális tulajdonsága...@Swifty: Semmi vallásosság nem volt szerintem, csak eszembe jutott hogy idén decemberre jósolták a világvégét... Szóval mindjárt itt van....
[ON] Ha van off tag akkor van on tag is !? B-) [/ON]
-- R
-
okiDoki
aktív tag
-
cellpeti
nagyúr
-
RudyD
tag
válasz
Jazzos #12539 üzenetére
Nolámnolám. Szerveződik a földalatti számtekbót-maffia. B-)
Amúgy már csak a kíváncsiság kedvéjért is visszamentem és ott mintha a 2-es képen jobb alul pont úgy tükröződne vissza a szajréról a vaku hogy nem látszódik hogy az most mi...
Bár az meg lehet túl hosszú lenne... B-)
(Jajj de jó h itt van gonoszmosoly - csak mindig elfelejtem... B-) )@Balinov: Mé' lenne szégyenszemre? Nem gyűjtő az úr hanem kofa... Ha nem tudna szerezni az lenne szégyennel határos.
-
RudyD
tag
válasz
Jazzos #12532 üzenetére
Esetleg lehet hogy egy ehhez hasonló 'kit' -ben akad A-A vég.
De csak tipp...
(OT.: mivel üzleti antitálentum vagyok kénytelen vagyok robotra szorítkozni...)
-
RudyD
tag
válasz
Jazzos #12516 üzenetére
Üdv!
Me' kötelező. Szépen jól meg van
h....izé.... kényszerítve a sima magyar (éh)bérből és fizetésből élő átlagproli hogy benkbe raktya a pízit. Nomeg nem megy belőle a pp meg a társai sem.
(Amúgy folyamatosan van rajtam, csak én az oldalamon hordom... Vinnem is kell szervízbe az egyiket... B-) ) -
RudyD
tag
válasz
Jazzos #12512 üzenetére
Üdv!
Köszönöm a tippet. Bár mint renegád anti-multi satöbbisatöbbi - azért berakom a Citi -t a sor végére. B-)
Amúgy ilyesmire is kellene - valószínűleg a fizetésem is oda menne. Viszont a jelenlegi banknál megmaradna a számla muszájból (hogy az ég 'áldja meg' azokat az olcsó chf-hitelt osztogatókat), ezért fontos a bankközi átutálás...( ...mert két jófajta kölökkel és mellettem is még az asszonnyal - eléggé változékony a költésünk néhanapján váratlan kiugró nemtervezett kiadásokkal tarkítva...)
Szóval ez.
-
RudyD
tag
válasz
Jazzos #12441 üzenetére
Üdv!
Néha a win reboot is kevés, olyankor leállít, kihúz, bedug, elindít.
@G@ben: Lehet millió dolog. A 'tiszta rendszer' azért kellhet mert ha windows akkor biz' tele lehet vírussal ami zabálja a sávszélt. Főleg ha van torrent is.
Amúgy a digi jelszót nem kér csak nem működik. [link] <<< A dokumentumok nagy része arról szól hogyan kell beállítani de az előfizetéshez biztos adtak leírást.
Illetve ha jól tudom nincs náluk mac szűrés mint a júpíszinél vagy a vidámnyetnél.Ezen kívül lehet még hálózati gond a digi és az internet között, vagy a dns feloldás is. De ezek az utóbbiak a digihez tartoznak. (Már csak azért mert ha digis oldalak gyorsan bejönnek akkor ez lehet, viszont akkor már millióan lereklamálták volna náluk...)
Amúgy megoldódott a dolog?
-
ssolitude
őstag
-
RudyD
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest