Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Barthezz2
    nagyúr

Nem tudom ki hogy, van vele... de a játék tetszik.. de elég nagyot csalódtam... a tuningolásban...
    hála az isten nem vettem meg... mert van mit javítani... NFS Shift ben ezerszer jobban megoldották a tuningot... és valóságos is lett... szóval... a Shift szériára... egy rossz szó se lehet...

egy Nissan Skyline GTR Tier 2 be van... T3 feltuningolhatod... de akkor esélye nincs a jobb T3 kocsikkal szemben.... max 1-2 pályán ....
    Ezzel szemben... Nissan Skyline GTR valóságban oroszországban... feltuningolva...
    a Bugatti Vyron is otthagytja... a szarba... ami T4 es itt a játékba...

egy S2000 kocsit lehagy egy sima Golf kocsi... vagy akár egy roszabb BMW.... még tuningal is...
    kész vicc ez a kocsi tuning.... tök felesleges... akkora szar...

A T3 mas Skyline -t amit alapbból megkapsz... tuningolni nem lehet.... NFS shift ben lehet
    Most ezt komolyan gondolták? hogy mindenki ugyan azzal a 2 kocsival fog menni a játékba?
    Mert a többi kocsi még tuningolva se ér sehova ahoz a 2 kocsihoz... ami T1-T2-T3 ban be van lőve...

Egy Nissan Silvia szarabb tuningolva... mint egy C63 as Mercedes vagy akár egy RS5 ös Audi???
    Ez mi a szarom? most komolyan????

szerintem ez is felejthető lesz számomra... ha nem lesz hozzá valami pach...
    vagy valami mod... amivel ki lesz javítva....

Shift meg ez közel sem ugyan az. Mellesleg abban meg úgy billegnek a kocsik, mintha muszáj lenne.

De van megoldás, ha az tetszik jobban, azzal kell játszani:)

Új hozzászólás Aktív témák