Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
őstag
Akkor sem bírom elviselni
hogy egy verseny játékban... egy S2000 annyit megy tuningolva mint egy lada..
Skyline GTR is síralmas... 2 kedvenc kocsim... persze hogy idegesítő
+ a tuning az néha semmit se add... hanem a kocsi ülését cseréled ki... 5x...Itt a játéba S200 jó ha van 300LE és Skyline ról nem is beszélve...
-
Varázslóó
őstag
Nem tudom ki hogy, van vele... de a játék tetszik.. de elég nagyot csalódtam... a tuningolásban...
hála az isten nem vettem meg... mert van mit javítani... NFS Shift ben ezerszer jobban megoldották a tuningot... és valóságos is lett... szóval... a Shift szériára... egy rossz szó se lehet...egy Nissan Skyline GTR Tier 2 be van... T3 feltuningolhatod... de akkor esélye nincs a jobb T3 kocsikkal szemben.... max 1-2 pályán ....
Ezzel szemben... Nissan Skyline GTR valóságban oroszországban... feltuningolva...
a Bugatti Vyron is otthagytja... a szarba... ami T4 es itt a játékba...egy S2000 kocsit lehagy egy sima Golf kocsi... vagy akár egy roszabb BMW.... még tuningal is...
kész vicc ez a kocsi tuning.... tök felesleges... akkora szar...A T3 mas Skyline -t amit alapbból megkapsz... tuningolni nem lehet.... NFS shift ben lehet
Most ezt komolyan gondolták? hogy mindenki ugyan azzal a 2 kocsival fog menni a játékba?
Mert a többi kocsi még tuningolva se ér sehova ahoz a 2 kocsihoz... ami T1-T2-T3 ban be van lőve...Egy Nissan Silvia szarabb tuningolva... mint egy C63 as Mercedes vagy akár egy RS5 ös Audi???
Ez mi a szarom? most komolyan????szerintem ez is felejthető lesz számomra... ha nem lesz hozzá valami pach...
vagy valami mod... amivel ki lesz javítva.... -
Varázslóó
őstag
Szerintem jó lett itt egy több monitoros videó : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban tiltott a warez minden formája.
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hogy egy verseny játékban... egy S2000 annyit megy tuningolva mint egy lada..