Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Redneck

nagyúr

válasz DeSanto #893 üzenetére

Hogy ne legyen félreértés:
    Tetszik, jó kis közepes játék, kikapcsolódásnak tökéletes. A fórum pedig azért van hogy megvitassuk a véleményünket. Azt pedig még mindig tartom hogy a casual Xbox társadalom miatt butulnak a játékok. Ez a véleményem. Ha a következő generáció nagyot villant, még változhat.

"Ha ekkora májer vagy miért nem esik szó a multiról?"

Mert előbb végigjátszom és majd utána multizok, és persze ha időm engedi! :)

"Talán nem easy-n kellene játszani és akkor a kocsi "odacsapás" is hagyna nyomot."

Idézném magam:
    "Törés és fizika jobb volt sokkal az egyben, ebben odakúrtam a kocsit többször rendesen és vígan nyertem Hardon. Az egyben Hardon váltóval azért nehezebb volt, és ha odacsaptad a kocsit, lehet hogy restart volt a vége egyből."

Most csak a Single Player módról beszélek egyébként. Ebben jóval könnyebb.
    Elnézést ha megbotránkoztató a stílusom de nehezen tudom elviselni hogy egyre gyermetegebb és könnyebb játékokat kapunk. Mint említettem az egy sem volt szimulátor de volt benne kihívás, ha benéztél egy kanyart jó eséllyel vége lett a bulinak. Ebben simán lehet NFS szinten falazni, ami elszomorító.

Nem kell megsértődni, teljesen értelemes kommenteket írtam, nagy Grid rajongóként csalódás. Gondolj bele. Ha szépen mindig egyszerűsítenek a játékokon és mindig megveszik a népek, pár év múlva te is csalódott leszel hogy nincs egy értelmes program amivel szívesen játszanál. Dirt3 és ez se rossz, de visszalépés az elődökhöz képest. Egyébként tény, grafika élesebb lett, de 6 év alatt ez a minimum. A motor ugyanaz amivel mondjuk nincs bajom. Azért az erdős pályákon az ismétlődő textúrák kicsit cikisek. Call of Duty szindróma.

Olvass tovább vagy vissza, mások is osztják a véleményem. Aki akar, megelégedhet mindennel amit elé tesznek, valakinek másak az igényei, de ez még nem bűn. Xbox-os kollégám mondta múltkor egy játéknál:
    "ááá téged az úgy sem érdekel, neked magasabb az ingerküszöböd"
    Igen, vágyom az egyre komolyabb minőségibb játékokra, elegem van a rókabőrökből és a "PC-sek kalózkodnak" maszlagból.

OFF:
    Steam pedig nem szar, EA Origin rendszerét kenterbe veri 10x. Béták óta használom, na akkor még tényleg szar volt, utáltam :D Ha valakinek ellopják az accountját, a Steam Support készségesen visszaadja a jogos tulajdonosnak. Látják ám hogy ki használta, milyen IP-ről, milyen alhálózatokon/maszkokon keresztül. Ha valaki ellopja az accod és cheatel vele szerintem visszaállítják. Kivétel ha profi hacker mert akkor szépen el tudja tüntetni a nyomokat...

Új hozzászólás Aktív témák