Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Az RSR Porsche Design is csatlakozott a Magic8 szériához
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
őstag
Nem tudom ki hogy, van vele... de a játék tetszik.. de elég nagyot csalódtam... a tuningolásban...
hála az isten nem vettem meg... mert van mit javítani... NFS Shift ben ezerszer jobban megoldották a tuningot... és valóságos is lett... szóval... a Shift szériára... egy rossz szó se lehet...egy Nissan Skyline GTR Tier 2 be van... T3 feltuningolhatod... de akkor esélye nincs a jobb T3 kocsikkal szemben.... max 1-2 pályán ....
Ezzel szemben... Nissan Skyline GTR valóságban oroszországban... feltuningolva...
a Bugatti Vyron is otthagytja... a szarba... ami T4 es itt a játékba...egy S2000 kocsit lehagy egy sima Golf kocsi... vagy akár egy roszabb BMW.... még tuningal is...
kész vicc ez a kocsi tuning.... tök felesleges... akkora szar...A T3 mas Skyline -t amit alapbból megkapsz... tuningolni nem lehet.... NFS shift ben lehet
Most ezt komolyan gondolták? hogy mindenki ugyan azzal a 2 kocsival fog menni a játékba?
Mert a többi kocsi még tuningolva se ér sehova ahoz a 2 kocsihoz... ami T1-T2-T3 ban be van lőve...Egy Nissan Silvia szarabb tuningolva... mint egy C63 as Mercedes vagy akár egy RS5 ös Audi???
Ez mi a szarom? most komolyan????szerintem ez is felejthető lesz számomra... ha nem lesz hozzá valami pach...
vagy valami mod... amivel ki lesz javítva....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Sí, sielés
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- 5070
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs