Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Varázslóó

őstag

Nem tudom ki hogy, van vele... de a játék tetszik.. de elég nagyot csalódtam... a tuningolásban...
    hála az isten nem vettem meg... mert van mit javítani... NFS Shift ben ezerszer jobban megoldották a tuningot... és valóságos is lett... szóval... a Shift szériára... egy rossz szó se lehet...

egy Nissan Skyline GTR Tier 2 be van... T3 feltuningolhatod... de akkor esélye nincs a jobb T3 kocsikkal szemben.... max 1-2 pályán ....
    Ezzel szemben... Nissan Skyline GTR valóságban oroszországban... feltuningolva...
    a Bugatti Vyron is otthagytja... a szarba... ami T4 es itt a játékba...

egy S2000 kocsit lehagy egy sima Golf kocsi... vagy akár egy roszabb BMW.... még tuningal is...
    kész vicc ez a kocsi tuning.... tök felesleges... akkora szar...

A T3 mas Skyline -t amit alapbból megkapsz... tuningolni nem lehet.... NFS shift ben lehet
    Most ezt komolyan gondolták? hogy mindenki ugyan azzal a 2 kocsival fog menni a játékba?
    Mert a többi kocsi még tuningolva se ér sehova ahoz a 2 kocsihoz... ami T1-T2-T3 ban be van lőve...

Egy Nissan Silvia szarabb tuningolva... mint egy C63 as Mercedes vagy akár egy RS5 ös Audi???
    Ez mi a szarom? most komolyan????

szerintem ez is felejthető lesz számomra... ha nem lesz hozzá valami pach...
    vagy valami mod... amivel ki lesz javítva....

Új hozzászólás Aktív témák