Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Az előző HSZ-nek lejárt az időlimite, ezért vagyok kénytelen így folytatni (előre is elnézést kérek mindenkitől, akinek ez szúrja a szemét és nagyon szépen +kérem, ne is fárassza magát azzal, h elolvassa, simán ugorja át), de legalább több HSZ-re írtam 1-be!

(#920) zolisx4 válasza - = Zk = - (#918): Szerintem nagyon jól néz ki ,a neonok hiányoznak és NFS az egész, ami nem feltétlenül baj,de az első rész után fura.
Ugyanez az érzésem, No comment!
(#934) zolee5016: 4 alapjában véve mégis nekem kerek a játék,ez lehet az újdonság varázsa is ,de hozza azt amit vártam tőle se többet se kevesebbet......
Nekem csak ennyi volt a 2-vel szemben az elvárásom: Ha az 1-nél tudnak jobbat, akkor legyen. Ez viszont nagyon nem jött be semmilyen téren a 2-vel!
Ezt csak azért mondom, mert nem nagyon tudok olyan részt mondani, ami jobb lenne ebben, mint az 1-ben!!!
(ami viszont rosszabb, mint az 1-ben annak elég hosszú a listája! 
(#954) Barthezz2 válasza MaximumGame (#953) üzenetére:

(#958) LW válasza Rolly Dy07 (#955) üzenetére: Megvettem, valószínűleg szart vettem (mert nekem se nagyon van olyan pontja, ami tetszene, vagy legalábbis ráfoghatnám, h jobb mint az 1-ben), de mindezek ellenére akkor is ebből kell(ene) kihozni a lehető legjobbat, amit tudunk!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Robotporszívók
- Sorozatok
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt csak azért mondom, mert nem nagyon tudok olyan részt mondani, ami jobb lenne ebben, mint az 1-ben!!!
(ami viszont rosszabb, mint az 1-ben annak elég hosszú a listája!