Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

Az előző HSZ-nek lejárt az időlimite, ezért vagyok kénytelen így folytatni (előre is elnézést kérek mindenkitől, akinek ez szúrja a szemét és nagyon szépen +kérem, ne is fárassza magát azzal, h elolvassa, simán ugorja át), de legalább több HSZ-re írtam 1-be! ;)

(#920) zolisx4 válasza - = Zk = - (#918): Szerintem nagyon jól néz ki ,a neonok hiányoznak és NFS az egész, ami nem feltétlenül baj,de az első rész után fura.
    Ugyanez az érzésem, No comment! ;)

(#934) zolee5016: 4 alapjában véve mégis nekem kerek a játék,ez lehet az újdonság varázsa is ,de hozza azt amit vártam tőle se többet se kevesebbet......
    Nekem csak ennyi volt a 2-vel szemben az elvárásom: Ha az 1-nél tudnak jobbat, akkor legyen. Ez viszont nagyon nem jött be semmilyen téren a 2-vel! :((( Ezt csak azért mondom, mert nem nagyon tudok olyan részt mondani, ami jobb lenne ebben, mint az 1-ben!!! :F (ami viszont rosszabb, mint az 1-ben annak elég hosszú a listája! ;)

(#954) Barthezz2 válasza MaximumGame (#953) üzenetére: :C

(#958) LW válasza Rolly Dy07 (#955) üzenetére: Megvettem, valószínűleg szart vettem (mert nekem se nagyon van olyan pontja, ami tetszene, vagy legalábbis ráfoghatnám, h jobb mint az 1-ben), de mindezek ellenére akkor is ebből kell(ene) kihozni a lehető legjobbat, amit tudunk! ;)

Új hozzászólás Aktív témák