- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Gear S3 - második kör
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Azzal nincs is baj, de tényleg idegesítő hogy ha ő jön beléd és te kapsz büntetést. Ugyanez a kerülgetős versenynél. A pickupok egy pályán mindig a legjobb ívet zavarják, ha esetleg mégis befértem és jó lett volna, rámhúzta a kormányt. Volt olyan is hogy 3x váltott sávot előttem egy verda: egyszer a kanyar előtt bejött az ideális ívre, kerültem volna akkor visszahúzódott, majd visszajött a következő előzésnél is belém
Ezek idegesítő dolgok. Az első résznél is sokan panaszkodtak a kilökő ellenfelekre, de valahogy nekem abban nem volt gondom ezzel.Amit már szintén írtatok:
Természetesen Hardon, versenyen a második-harmadik helyezettek direkt feltartanak, az első meg jól elhúz, és mivel egyforma kocsikkal mentek ezért nehéz megelőzni őket, az első kb befoghatatlan. Egy pálya van amit nem tudtam így első helyen befejezni de annyira felidegelt hogy ki is kapcsoltam a picsába
Ez a nyilvánvaló csalás eddig nem volt jellemző a CM játékokra. Ez kisstílű Need for Speed-es szarozás.
Amúg nem rossz a játék tényleg, csak nagyon casual. Féláron fogyasztandó
Szerk:
Mielőtt jönne a skillre való beszólás, messze nem vagyok láma, LFS, rFactor is pörgött sokat, de az összes CM játékban bármikor képes voltam single-ben első helyet hozni Hardon. Egyszerűen néha csalni kell a gépnek, különben megveri az ember könnyen.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy ruhás topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezek idegesítő dolgok. Az első résznél is sokan panaszkodtak a kilökő ellenfelekre, de valahogy nekem abban nem volt gondom ezzel.
Ez a nyilvánvaló csalás eddig nem volt jellemző a CM játékokra. Ez kisstílű Need for Speed-es szarozás.