- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Én ebből már kinőttem, nem hiszek már a csodákban, most már csak telefonnak használom a telefont... Pedig annak idején egy Nokia 7650en meg SE P900-on doomoztam.....
Én egy custom Romban sokkal nagyobb kockázatot látok mint egy gyáriban, és szerintem az userek 99%-a is.... -
TTomax
félisten
Ühhm... És akkor szerinted miből élnek? Ingyen hétvégenként hegesztik az OS-t, csakhogy mindenki megszabaduljon a google-tól , ugyan ne már.
Volt egy másik OS, azt hiszem a Lineage ha jól emlékszem ahol igencsak pénzt kértek az aktuális forkért a régebbi meg ment ingyen regisztrációhoz kötve.
A kamera még igencsak jó példa volt,amit azért nem értesz mert egy napig használtad a gyári OS-t, persze készithetsz képet kb bármivel a Storeból is,csak hát a legjobb eredményt a gyári kamera app adja ha tetszik ha nem. És ha telepited akkor kár is volt OS-t cserélni.
Ha biztonságos telefont akarsz arra sokkal jobb megoldások is vannak, mint egy franc tudja ki által készített ingyen OS. -
TTomax
félisten
De azt ugye tudod, hogy a natív Google alkalmazásokra van minden optimalizálva... Pl a kamera...értem hogy telepíteni lehet, de akkor minek a Graphene?Mert még csak az üzemidő sem jobb vele, illetve pl azt honnan tudod,hogy aki a forkot csinálta, az mennyi backdoort hagyott benne? Vagy úgy gondolod ingyen dolgozik?
Azt ne felejtsd el ,hogy ha valami ingyen van akkor annak TE vagy az ára....Használd ahogy szeretnéd, de ha valahol darkweben el lesznek adva az adataid akkor azon ne csodálkozz.
-
A biztonságos használat és adataim védelme fontos.Emiatt döntöttem a grapheneos mellett.
Tehát egy olyan rendszer, amit egy alapítvány fejleszt, aminek a tagjai ismeretlenek. A székhelyét sem ismerjük. A fő támogatói sem nyilvánosak, biztonságos rendszert készít. Ingyen a két szép szemünkért, valóban minden szempontból nagyobb biztonságot nyújt, mint az eredeti.
Ha az adataiddal fizetsz csöbörből, vödörbe kerülsz.
Ha a telefon képességeinek használatával is fizetsz, még rosszabb a helyzet.Talán nem megalapozott az agyamban felvillanó komoly kétely. De ez van.
-
Bass
addikt
Köszönöm szépen remélem kibír 5 évet mint a mostani telefonom.Most már csak tokot meg töltőt kell néznem. Meg vagy elégedve vele? Eddig nem mertem bevállalni pixelt mert nem volt hivatalosan itthon. Nekem meg pont azért tetszik a sima 9 mert kicsinek mondható a mostani tepsis.Sokt agyaltam négyük között 8a,8,9a, és a 9 melyiket érdemes de megszűltem 😁
-
leslien
nagyúr
ha nem a hivatalos kereskedőtől veszed ,akkor tök mindegy honnan van.. imei-t kell nézni és ebben segítő kész a csávesz ..
-
domper2015
senior tag
-
K82
őstag
Nem minden betából kilépés jár fr-rel, általában előre közlik h egy bizonyos verzióból simán vissza lehet-e térni a stabilra vagy sem. Itt tippre szerintem tuti factory reset lesz belőle.
Ha Graphene-t akarsz telepíteni mindegy is, mert a bootloader nyitása és zárása minden esetben teljes törléssel jár. Ha onnan lépsz vissza gyárira, akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged