- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Idén jutottam el oda (pontosabban a szifonok is kb eljutottak arra a szintre), hogy már nem ragaszkodtam a droidhoz, akár 16PRO-t is vettem volna. Csak épp az olyan bő 25%-al, 120 fonttal többe fájt volna, effektíve a semmiért (plusz még egy már 30 dodóba kerülő fizetős app, amit vehetnék meg még1x!).
-
gretzky77
veterán
Az a baj, hogy már a droid is átvette ezt az iOS hülyeséget, hogy mutatja az akku "egészségi állapotát". Semmire sem jó azon kívül, hogy frusztrálja a gazdáját. Soha nem töltöm úgy, hogy 20-80 között legyen. A telefon van értem nem én érte, ez egy eszköz, ha kell töltöm. Hozzáteszem amíg iOS-t használtam szinte 2-3 hetente volt egy poszt cunami, hogy kinek mennyi idős, mennyi ciklus és hány%. Nagyjából az volt amúgy látható, hogy semmivel nem volt rosszabb az akksim állapota mint az átlagnak vagy annak aki csak 20-80 között tartotta!
-
kerxy
őstag
Ez alapján az amoled-nél ez benne van...
https://www.androidauthority.com/how-to-fix-green-line-issue-on-phone-screen-3342058/
-
kerxy
őstag
Igen, én sem örülök neki
Kíváncsi lennék, hogy más belefutott-e ebbe, mert a keresővel nem találtam rá precedenst a 9-es szériával.P7P esetén is volt garis problémám, mert az USB csatlakozó adta meg magát, és nem lehetett tölteni csak vezeték nélkül. Az Google Store vásárlás volt Ausztriából, úgyhogy még macerásabb volt, ott egy refurbished telót kaptam vissza, tehát mondhatjuk, hogy kicserélték (egyből el is adtam a fórumon és akkor váltottam erre).
-
Agybaj, ezek nem tudom hol élnek... Mondanám az én itteni csomagomat (25*29 fontból: egy készülék (128GB-os P9pro) + 24 havi 500GB-os csomag - a sim instant ment a családi routerbe), de még otthon a yettel is messze jobb ennél...
-
Free Rgc
tag
Valószínűleg a márciusi frissítés nem a 9-es szeriánál okoz problémát, hanem a 8as és alatta lévőknél. Talán ezekre nem figyeltek oda annyira mint a legújabb készülékeikre! Nekem is okozott apró de nem életbevágó bugokat, ettől még nem fogom lecserélni, majd egy későbbi frissítésnél megoldják! ( Remélem )
-
-
BossBoss
őstag
15 Pro-ig iPhone-t használtam kb 2009 óta. Utána jött flip 5 , S24. Pixel 7-et is használtam rövid ideig, de ott is csak a 5G és egyebek nem voltak még. Szerintem jó lesz. Most születetnek ikreink, így a kamera került kicsit prioritásba.
Abban tuti jó lesz. Asszonynak 14 Pro van, igyekszem megtéríteni a sötét oldalra.
Ügyes: Köszönöm! Ránézek.
-
-
-
zzola
titán
[Google One-ajánlatok Pixel eszközökhöz]
Ezt itt hagyom, hátha valakinek kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest