- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
-
Pano
addikt
A bloatware-el se lenne különösebben baj, ha a samsung engedné letörölni azt, ami neked felesleges és mondjuk soha a büdös életbe nem fogod használni. Így meg akár több giga tárhely is elveszik kb a semmire. A ram-ról meg a folyamatos felesleges cache műveletekről nem is beszélve. Emiatt lassulnak be hosszútávon a samuk szoftveresen (bár állítólag ezen már javítottak).
Persze ez egy újratelepítéssel megoldható, de ezzel bajlódjon az, aki nosztalgiázni akar a Windows 98/XP-s időkből és unalmas az élete.
Pixel ebből a szempontból nagyon előnyt élvez. Igaz, hogy nincsen funkció kavalkád, de "kiszámíthatóbb".Nem lebeszélni akarlak, de ha neked ennyire fontos a méret, azt vedd számításba, hogy a Pixel-ek azért súlyos egyéniségek. Főleg egy jobb tokkal. Itt elsősorban a 9-re gondolok.
Ezt valaki szereti, van aki utálja. Nővéremnek pl a nehezebb telefonoktól bedurran a csuklója, ha sokat használja egy nap. -
Pano
addikt
Ez jogos. Tényleg olyan kis "aranyos". Ahhoz képest jó az ereje és akksi ideje is.
De sajna a kamera nagyon foscsi, meg ugyan sokat fejlődött a OneUI, de még mindig bloatware király. Meg a felület az én ízlésemnek túl elnagyolt. Ha meg lejjebb állítja az ember, akkor meg túl kicsit. Nincs nekem tetsző középút. -
de úgy láttam, hogy open source, ami azért bizalomgerjesztő.
Az, hogy valami ellenőrizhető, nem jelenti azt, hogy bárki ellenőrzi is.
Legfeljebb annyit jelent, hogy könnyebben lehet benne támadásra alkalmas programozási hibát találni.
Egy szoftver ellenőrzéséhez némileg nagyobb felkészültség kell, mint a megírásához. Értelmezni kell tudni, a készítő gondolkodását. -
vacs
veterán
-
Hawk02
aktív tag
Én P7P-t használok,ez az első pixelem.Nekem bejön nagyon.GrapheneOs-t használok a telefonon.Ezért is esett a pixelre a választás.Egyszer kellett beállítanom a wifit és azóta,ha kimegyek a házból az udvarra átkapcsol adatforgalomra és mikor hatótávon belül vagyok fellép a wifi hálózatra.Bluetooth is tetszik,ha nincs kapcsolat a fülessel,mert mondjuk visszateszem a bölcsőbe 5 perc múlva kikapcsol.Nekem így kényelmes a használata.A legördülő menüt pedig úgy szerkesztem,ahogy nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged