Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
parkasz
senior tag
Egész pontosan a sim1 van csak random kikapcsol és újraindul a telefon
A sim2 aktív de nem lehet vele telefonálni, ki se csöng -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Pöttyet bajban vagyok.
A pixel 6 pro-m frissült az éjjel, azóta mindkét sim-et eldobja.
hentaiOS van rajta. Nagyon sürgősen meg kellene oldani a dolgot, mert a munkám miatt kell a telefon.
Szerintetek mit csináljak?
Tegyen vissza a gyárit? Ha igen azt pontosan hogy kell?
Előre is köszi!
-
Technoman
őstag
Pedig már itt is volt róla cikk (lassan 2 hete), de sokan mások is megírták már
Egyelőre mindenki a májusi guglis eseményre vár, hogy hivatalos legyen a dolog.
Ha igaz, akkor gondolom a fentieket (amiket írtál)
Mint "szakmában élő" (szervizes-vevőszolgálatos, de más vonalon) ódzkodom a gyanúsan olcsó "Sufnis GSM boltoktól" Persze, értem én, hogy minek fizessek 100k-val többet "X"-nek, amikor "Y"-nál olcsóbb de már annyi pofára esést láttam/hallottam, hogy inkább maradok az "óvatosabb vonalon"
A jelenlegi, hatályos jogszabályokba foglalt garanciális kötelezettségnek - ha Pixelt szeretnél MA venni hazánkban- szerintem még az Alza sem tudna maradéktalanul megfelelni. -
K82
őstag
A nem hivatalos info h érkezik: [link]
"The Pixel 8a includes electronic warranty labels for the following new regions"A gyanúsan olcsó bolt:
abból a szempontból kockázatos ha bebukik a bolt, a három év garanciád ugrott. Viszont kettő így is marad: a hivatalos, Google által biztosított. A szépséghibája hogy Neked kell intézned (kiküldeni olyan országba ahol van hivatalosan Google), ez meg már egyéni ízlés kérdése hogy bevállalod-e így az olcsóbb beszerzést. -
Peace
nagyúr
válasz
Technoman
üzenetére
Én erről nem hallottam, hogy érkezik. Mit takarhat? Hivatalos szerviz lefedettség? Most ugye ha bármelyik boltban veszem meg itthon, akkor csak a bolti 3 év gyári él rá és reménykedik az ember, hogy nem lesz komolyabb baja. Kell félni a gyanúsan olcsón árusító boltoktól? Ahol 300-ért adják a 8 Pro-t?
-
Don't Panic
senior tag
Én várnék a 9ig
-
Technoman
őstag
Én is pont ezen nyüglődőm.
Van egy imádott P30 Pro-m, amit NAGYON szeretek, jó képeket tud csinálni, stabil, de már szvsz kezd "behalni" (nem mindenhol tudok már a telóval fizetni, holott korábban ezzel semmi gondom nem volt. SOSEM!)
Most májusig mindenképpen várok, mert ez a "újra jön Magyarországra a Pixel" hír eléggé beégette a média az agyamba. Aztán vagy a 8-as vonal (Pro), vagy megvárom a 9-es, 3 változatú (?) vonalat. -
Isual
veterán
válasz
Free Rgc
üzenetére
Megvolt a reset, most újra belakom, aztán megy a teszt, meglátjuk fogja-e ugyanezeket az anomáliákat produkálni.
Nekem a P5 lenne a tökéletes telo gyorsabb procival és valamivel jobb kamerákkal, bár igazából talán csak a selfie nem volt az igazi, a hátlapival a mai napig nem volt bajom. P8-nak azért jobb.
Csak így 2.5 év Pixel után én már nem szeretnék semmilyen más OS-t, pedig az Asus-é elég közel maradt a Stock androidhoz, de annyi Pixel feature-t szoktam és szerettem meg, hogy amíg lesz Pixel ami - egy mm-rel sem nagyobb - mint a mostani P8, addig maradok velük. Méretben nekem ez nagyon a felső határ, de elmegy, P5, Galaxy S24 az igazi nekem fizikai dimenziókat tekintve.
Na ennyi off mára elég is volt
-
Gstyler
senior tag
Én is maradtam volna azon a vonalon, ha nem kényszerítenek bele a váltásba ... és persze ennyi idő után már én is megszoktam, de megmondom őszintén, hogy az első pár hét az kín szenvedés volt.
Peace: én is csak a kisördög és az újabb kamera miatt váltottam.
A kamera miatt azt hiszem megérte, (bár óriási ugrásra már nem kell számítani), de egyébként kb.felesleges ennyi pénzt kiadni egy újabb telefonra... -
Peace
nagyúr
Az ára mindenképpen szimpatikusabb, mint a Honor Magic 6 Pro-é.
Viszont abban nem vagyok biztos, hogy szükségem van-e rá. Mármint szuper gyors a P30 Pro, szép képeket csinál, elmegy 1,5 napig és minden progi fut rajta, amire szükségem van. Csak ugye kérdés, hogy még meddig. És az emberben motoszkál a kisördög, hogy csak be kéne újítani már valamit. Aztán eddig ez a Pixel nem is került képbe nálam. Mondjuk a céges ajtónyitó rendszer hivatalos listáján még nem szerepel a 8Pro, remélem csak nem frissítették a listát.....
-
zssas
tag
válasz
Gstyler
üzenetére
Külön launcherrel testreszabhatóbbá lehet tenni, de az tény,hogy eddig nekem is a Huawei rendszere volt a legélhetőbb és ha az amcsik nem szivatják meg őket,akkor valószínűleg a mai napig Huawei-m lenne,bár az is igaz,hogy 1 hónap után már egyáltalán semmi bajom a Pixel rendszerével, sőt azt előnyösnek vélem,hogy minden frissítés egyből meg jön, kamera szuper,stb. Őszintén szólva azt nem értem, hogy a leírt funkciókat a Google miért nem rakja bele alapból a rendszerbe...
-
Gstyler
senior tag
Jogos, valóban ki lehet kapcsolni, de sajnos továbbra sem tudok arra az oldalra mást tenni... (Így csak simán nem tudok balra lapozni. Na ez olyan tipik pixel.)
Peace: lebeszélni nem akarlak, de azt vedd figyelembe szerintem, hogy költözés szempontjából ez a teló nyügösebb, megszokást igényel.
-
tomboy0013
veterán
Meg kell várni ameddig a következő feature drop hivatalosan megjelenik és akkor dwongrade nélkül tudsz rá frissíteni. De ez még kb 2 hónap. Addig nem szabad letölteni a frissítést amit felajánl jelenleg. Ha ezt nem várod ki és visszamész stabil vonalra akkor FR-t csinál.
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Pixel 7a:
Csatlakoztam az android beta programhoz, de 2 nap után lejelentkeztem, mert döcögött a rendszer.
Most a frissítéseknél ez fogad:
Nem szeretném úgy frissíteni, hogy minden adat elszálljon. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
Gstyler
senior tag
Feltölteni a fotókat szerintem csak a "varázsgép" használathoz kell, a legtöbb fotós funkció anélkül is elérhető. Az itthon el nem érhető dolgok pedig, ha jól emlékszem, akkor egy korábbi hsz-ban össze lettek szedve.
Egyébként én is egy P30ról váltottam. Hát a nagy wowww érzés elmaradt, amit ennyi idő után egy ilyen készüléktől reméltem. Arra fel kell készülni, hogy a Huawei testreszabhatósága után, ez (nekem) egy fájdalmasan zárt rendszernek tűnik. (pl.a főképernyő alján lévő keresőt nem lehet eltávolítani; ha balra lapozok, akkor ott fixen a hírek vannak, hiába szoktam meg ott vmi mást; aztán a gyári órán nem lehet kikapcsolni a dátumot, miközben az is fixálva van egy felső időjárás modulok stb.stb.)
-
Peace
nagyúr
Olvastam a Pixel 8 Pro tesztet, mert szimpatikus az ára Honor Magic6 Pro-hoz képest. Mennyire érzékelném én, hogy több funkció nem érhető el Magyarországon és fényképezős műveletek egy részéhez fel kell tölteni a felhőbe a képeket, mert a módosítások ott mennek végbe? Teljesen átlagos felhasználó vagyok. Néha fotózgatok meg készítek pár videót, böngészés, sok youtube meg 9GAG.
Huawei P30 Pro-ról váltanék, de nagyon nehéz a váltás, mert a mai napig fantasztikusan jó telefon. Szép képeket csinál és villámgyors. Viszont ezer éve nem érkezik rá semmiféle frissítés. Se biztonsági, se software-es. Nekem egy megbízható és gyors készülék kell, ami jó eséllyel kitart 4-5 évig..... 
-
seamus
csendes tag
Sziasztok,
7 és 7a között 10 ezer forint jelenleg a különbség. Van a hosszabb támogatáson kívül bármilyen érv a 7a mellett?
-
válasz
atillaahun
üzenetére
Szerintem root nélkül nem lehet szabályozni.
-
atillaahun
veterán
Arra nem tudtok valami okosságot, hogy a vezeték nélküli töltő -mint állandó telefontartó állvány- ne töltse a telót folyamatosan 100%-on is? Az lenne az ideális, ha pl. csak 20% alatt kezdene tölteni és 100%-ot elérve lekapcsolna, míg megint le nem merül.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ha kicsit visszakeresel, tettem fel két képet. A Samsung kijelző a kicsit hidegebb kalibrációjú, magasabb maximális fényerejű és jobb betekintési szögű. A Samsung kijelző oldalról nézve kékül, a BOE barnul/sárgul.
-
K82
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Az első Pixel is AMOLED kijelzővel jött.

A P2-nek Samsung kijelzője volt, P2XL-nek LG - bármennyire is vigyáztam rá, ez volt az első (és egyetlen) OLED kijelzős telefonom ahol látszódtak beégés nyomai. Tudtam h bajos a kijelző, csak nem sejtettem h ennyire...
Aztán a P3-nál cseréltek: a kicsi kapta az LG kijelzőt (persze ezt sikerült vennem, a 3XL azzal a kameraszigettel nagyon otrombára sikeredett), a nagy meg a Samsungot. A 4-es szériától felfelé pedig már nem nagyon volt gond ki is gyártotta a panelt. -
nyitom
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Viszont a közvetlen készülékvásárlás és a hivatalos google szervíz azért elég fontos lenne. Mondjuk én a májust még nem hallottam, de ez lehet az én hibám is.
-
tomboy0013
veterán
-
nyitom
aktív tag
Azért jó lenne tudni, hogy a google mikor lesz a régiónkban hivatalosan is jelen. Minden nagyobb tech cég itt van csak ők nem.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Celithrandi
üzenetére
+ K82:
Köszi az infót -
K82
őstag
tomboy0013:
én még nem találkoztam ilyen infóval egy dignosztikai appnál sem, elvileg a 7-e szériánál Samsung mindkettő.
A 8P ha jól értelmeztem Samsung panellel készül, a sima 8-nál viszont van BOE és Samsung is.
In comparison, the Google Pixel 8 Pro has a panel from Samsung, but the standard phone currently has two display sources: Samsung and BOE. While the Google insider did not confirm whether the phones will ship in two versions, both panels share the same specs.
[link]Celithrandi:
A 2XL-é pl. pont LG gyártmányú P-OLED volt, 2017-ben. Az egyetlen Pixelem amit garanciáztatni kellett, és pont az LG kijelző miatt. -
Celithrandi
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
tudtommal minden pixel samu kijelzőt használ mióta oledre váltottak. Nem is tudom, hogy az lg készít e ilyen kijelzőt.
-
tomboy0013
veterán
Valahogy meg lehet tudni telefonon belül ki gyártotta a kijelzőt?
-
Free Rgc
tag
Samsungról jöttem (átköltöztem) és nekem sem volt jó (pixel 8), nem kaptam e-mail értesítést, valahogy nekem sem működött jól a telefon. Ahogy a kollégák javasolták csináltam egy gyári visszaállítást, előről kezdtem mindent, és láss csodát teljesen tökéletesen működik minden azóta is ( 2 hónapja ). Remélem neked is megoldja. Egyébként pixel 5 volt nekem is a kedvenc mobilom
. Azóta is vissza sírom, talán most ez az első azóta amivel meg vagyok elégedve! Sok sikert hozzá neked is! -
Isual
veterán
Sziasztok!
Februar közepén vettem P8-at, P5-ről jöttem.
Már az első hetekben voltak lassulások, az Acrobat Readerre való alkalmazás váltás rendszeresen nem megy, azóta többször lefagyott, fekete lett a háttérkép és pár hete a kocsiban a kihangositas nem működik, minden megy, hívás indul, de nincs hang.Illetve kezdetek óta ha a battery menüben, ramegyek a Battary usage-re 'órák' mire lejön a részletes használat infó.
Pixel 5-ről költöztem. Hát elégedett nem vagyok.
Kijelző szép, Kamera jó. Üzemidő pont mint a Pixel 5-nél, talán kicsit néha jobb.Mit mondtok ezekre? Mi elfogadható, mi nem ezek közül? Bármi tanács, javaslat?
-
PACSA75
őstag
válasz
Integrale
üzenetére
6.1 vs 6.3. Nem nagy a különbség, de nekem már a 6.1 is határeset. Az 5.9" a kedvenc méret. Sajnos ebben a méretben már nem nagyon találni semmit, még az iPhone is átállt a 6.1 re.
Szóval a 7a nekem egyelőre teljesen jó, minden szempontból.
Már látom előre a következő jelölteket. Pár hónap múlva jöhet az iPhone 14 Pro, majd vissza androidra = Pixel 8🙂. -
floratm
senior tag
-
balint82
senior tag
Sziasztok, a Rose színű 8as mennyire csajos? Német mm-ben igen igen best buy áron van (549eur) csak a színével nem vagyok kibékülve.
-
Ear001
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nem az. A kis iPhonok fő kamerája és képfeldolgozó algoritmusa generációról generációra kábé azt hozza, mint a Pixeleké. A kiegészítőkben hol itt-hol ott az előny, de mindkettő univerzálisan és elég nagy biztonsággal használható.
-
PACSA75
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nekem mindig a sima verziók voltak (nem pro, nem max) és teljesen elégedett voltam a kamerákkal, sőt. Na de mindegy, ízlések és pofonok, ezen nem fogunk összeveszni.
-
BossBoss
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ha a sima P9 6.1" lesz, akkor azonnal mennék vissza. Ha Pro lenne 6.1", akkor meg főleg.
De nem tartom valósnak.Nekem P7 után jött i15 Pro, most egy hónapja meg Z fold 5. Egész használható, remélem októberig kibírom vele.
-
PACSA75
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Én szeretem mindkét rendszert, ezért néha átmegyek iOS re, majd vissza. Tehát ha marad a kis méret a Pixel vonalon, akkor is lesz iPhone átmenet, de legalább szívesen fogok vissza váltani androidra.
-
tomic
addikt
[link]
Pixel 8 is csak megkapja a Gemini Nano Al-t. -
Ijk
nagyúr
Pixel 6a kijelző cserére tudtok ajánlani szervizet?
-
PACSA75
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
De, az teljesen jó méret, sőt, jobb mint a 7a. Azt hittem a sima P9 is 6.3 vagy afelett lesz (nem informálódtam, mert egyelőre még a P8 fog következni). De akkor ez jó hír.
-
tomboy0013
veterán
-
Thom!
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Helytelen.
A sima 9pro 6.3" lesz.
Kizártnak tartom a 6.1" -
válasz
Don't Panic
üzenetére
én szeretnék egy még kisebbet is.
ha 5 mm-rel kisebb lenne, mint a pixel 8, egyből venném...
-
Don't Panic
senior tag
" And then there were THREE! 🫨 A new leak backs up our Intel from 2022 that there will be THREE phones in the Pixel 9 lineup, of which you can see leaked renders above. They show:
💲Pixel 9 (6.03-inch display, two rear lenses)
💰 Pixel 9 Pro (6.1-inch display, three rear lenses)
🤑 Pixel 9 Pro XL (6.7-inch display, three rear lenses)This is, without a doubt, the biggest shake-up to the Pixel line in years. What do you think? Let us know in the comments, and find out more about the just-leaked Pixel 9 at link in bio!"
[link] forrás
Nem lenne rossz
-
K82
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
2025.01.12. ha Németország (vagy Európa).

Az amcsik különcködnek ezzel is az imperial mértékegységeken felül. -
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
mondjuk itt igazából nem egyértelmű, hogy ez most 12. hó 1. vagy 1. hó 12.
Gewährleistung endet am 12.01.2025
Ha amcsi módon tagoljuk akkor 12. hó 1. Ha nem akkor meg 1. hó 12.
)))) -
zssas
tag
Ohh, látom már! Volt konkrét link!
Ez bizony US verzió
-
zssas
tag
Amúgy lehet tévedek,de tudtommal Alin sem csak kínai boltok vannak, mint ahogy ebay-en sem,szóval simán lehet egy spanyol bolt ami eu-s telefont árul. Meg kell kérdezni hátha válaszolnak érdemben.
-
K82
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Lehet, de utazni jobban szeretek (vagyis a l.f.szt, kint lenni azt szeretek csak eljutni odaáig nem a legkellemesebb élmény).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
K82
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Csak ha baja lesz, mert akkor utazhatsz az Államokba legalább két hétre. Nem akkora szívás, de nyilván egy telefon gariztatásáért kicsit luxus.

-
-
Celithrandi
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
amúgy mi más alapján adna?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Persze.... Ahogy kollega is írja.
-
K82
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Mindig az alapján ad. A garancia adott régióban az oda szánt telefonokra él, vannak minimális hardveres eltérések amiért pl. egy US modellhez nem nyúl hozzá az európai szerviz.
-
Már csak az a kérdés, hogy Google IMEI szám alapján ad rá garanciát?

-
Celithrandi
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
megoldják a vámmentes bejutást pontosabbam, de igen így csinálják.
-
válasz
Celithrandi
üzenetére
Valószínűleg úgy csinálják, mint egy az egyik nagyobb kínai billentyűzetgyártó, hogy valahogy eljuttatják az EU-ba és onnan adják fel a csomagot, így nincs megúszva a költségeket.
-
K82
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Haditechnika, harcászat
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont abban nem vagyok biztos, hogy szükségem van-e rá. Mármint szuper gyors a P30 Pro, szép képeket csinál, elmegy 1,5 napig és minden progi fut rajta, amire szükségem van. Csak ugye kérdés, hogy még meddig. És az emberben motoszkál a kisördög, hogy csak be kéne újítani már valamit. Aztán eddig ez a Pixel nem is került képbe nálam. Mondjuk a céges ajtónyitó rendszer hivatalos listáján még nem szerepel a 8Pro, remélem csak nem frissítették a listát.....
Huawei P30 Pro-ról váltanék, de nagyon nehéz a váltás, mert a mai napig fantasztikusan jó telefon. Szép képeket csinál és villámgyors. Viszont ezer éve nem érkezik rá semmiféle frissítés. Se biztonsági, se software-es. Nekem egy megbízható és gyors készülék kell, ami jó eséllyel kitart 4-5 évig..... 

De nem tartom valósnak.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)