- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Jéé, nem is tudtam, hogy van ilyen... Mi ebből a jó? Mert ahogy nézem ez amit javasolsz is 75EUR az Amazonon, és elég vegyesek az értékelések róla (3,9csillag), szóval ennyi pénzért már inkább biztosra mennék. Egy 2015ös Mazda3-hoz kéne, gyári AA retrofitkit van benne, asszem 2018ban adta ki a gyártó ehhez a modellhez. Kábellal ugyan hibátlanul üzemel, de nagyobb flash lenne kábel nélkül. Köszi
-
zfarkas88
friss újonc
Tudnál nekem segíteni a wifi hívás beállításában Pixel 8 pron?
Telekomról váltottam netfonera annyit segített a szolgáltató hogy tessék itt a készüléklista aminek müködni kell a voda hálózaton nyilván nincs benne P8PRO. Hozzáadtam az ims apnt újraindítottam, még mindig nem megy és nem is látom az új apnt. -
nagyra
tag
Ma rá kellett jönnöm, hogy sajnos az #546 hozzászólásom [Extra - Voda Backup Calling] képén látható módszer nem 100%-os hatékonyságú, mert a Voda 2G és a Yettel mobilnetével történő Backup Calling hálózatot folyamatosan, akár másodpercenként váltogatja. De már erre is találtam megoldást. (Természetesen mindenekelőtt Shizuku + Pixel IMS-sel engedélyezni kell a VoWifi és a Backup Calling szolgáltatást!)
Tehát, ha valahol olyan gagyi a térerő (nálam a Vodánál), hogy elvileg van 4G vagy 2G hálózat, de még telefonálni sem lehet, mert nem hallanak téged a másik oldalon, viszont a másik SIM kártyád szolgáltatójánál (nálam a Yettel) van stabil 4G térerő, akkor ez a megoldás, hogy biztosan a stabil szolgáltató "internetét" használja hanghíváshoz a gagyi térerős szolgáltató:
1.: alapértelmezett mobilinternet SIM átállítása a stabil szolgáltató SIM kártyájára a Beállítások -> Hálózat és internet ->SIM kártyák menüben
2.: a *#*#4636#*#* Testing menü -> Phone information menüpontban először a Select Phone index listából a gagyi térerős SIM kártya kiválasztása, majd a Set Preferred Network Type-ot átállítani "WCDMA only"-ra (már nincs 3G Magyarországon, és mivel ez CSAK 3G hálózatot keres, így egyáltalán nem fog hálózatot találni - de pont ez a cél):
[kép]
3.: repülőmód bekapcs pár másodpercre (hogy eldobjon minden jelenlegi hálózatot), majd repülőmód kikapcs
4.: ha minden jól ment, akkor a SIM beállításoknál ezt kell látni:
[kép] -
MC Pite
veterán
Máskor is használtam Pixel IMS-t, de most közli hogy minden frankó, rendszer támogatja a volte-t, így a bal alsó enable gomb inaktív, és nem is tudok továbbmenni. >
Na, régi volt a pixel ims. Shizukus, wifi debugos leírás van bőven, ami utána jön az volt nehézkesebb, de próbálom összefoglalni.
Vowifi aktiváltatás:
Yettel:1744-re a vowifi szó küldése.
Telekom: +VOWIFI kódok elküldésével a 1414-es számra1, Shizuku telepít, wifi debug, és elindít
2, Pixel IMS letölt, itt a 1.2.6 már működik nekem is: [https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/releases/download/1.2.6/dev.bluehouse.enablevolte.apk]
3, Engedélyt megadni a shizukunak mikor a pixel ims kérdezi, és restart.
4, Vowifit engedélyezni (miután elindítottuk megint a shizukut) a pixel ims-ben
5, Az apn trükk azt jelenti, hogy egy ims nevű apn-t adunk hozzá: Link: VoWiFi not working after March update · Issue #87 · kyujin-cho/pixel-volte-patch · GitHub
A kép az apn beállításokról (számokat nem írtam át, csak ahol ims van, oda ims-t írtam. APN beállításA shizuku, pixel ims részről leírás itt: pixel-volte-patch/README.en.md at main · kyujin-cho/pixel-volte-patch · GitHub
Eredmény: [link]
ACR Phone a tárcsázó, főként mert működik rendesen vele a smart dial, meg jegyzetet, emélkeztetőket lehet gyorsan hozzáadni; jó a gyári is ehhez.
-
MC Pite
veterán
Tudtommal nem.
Van 1-2 ember aki szokott segíteni az importban, szükség esetén gariztatásban, ha lesz itt érdeklődés, akkor majd lesznek az aprón hirdetések erreHozzávetőlegesen sztem 375k Pixel 8 256 meg a külön küldött füles (ez 4 postázás, plusz extra értékbizti kell rá).
Hm, lehet hogy azt a 8a-t is meg kéne várni a döntéssel, csak félek az nagyobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konteó topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Gmail
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged