- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
floratm #4662 üzenetére
A gyártói romoknak bőven van előnyük is. Sajnos a pixel nagyon fapados és ha nem a rendszer része egy funkció akkor az sosem lesz olyan megbízható, már ha bármilyen szinten megvalósítható egyáltalán.
Igazából sok mindenre vágyom ami máshol elérhető, viszont a fent említett javítások, stabilitás máshol sehol nem elérhető csak Pixel vonalon.
Itt én is meglepődve figyelemem amikor jön egy frissítés és javulnak a dolgok, vagy jön egy főverzió ami gyorsít és nem lassít -
aldebaran
addikt
válasz
floratm #3182 üzenetére
A múltkor én is megvettem pár forintért a nova-t. a P6P-hez Én imádom, hogy minden is customizálható benne. Nagyon sok éve azt használom.
De például én nem csinálok gondot abból, hogy ha valamelyik gyári app nem esik kézre, akkor keresek a play áruházban egy jobbat. Szerintem, erre való az Android. Pl. a hívást sem a gyárin indítom és fogadom, hanem a True Phone alkalmazásban. De ez én vagyok.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
floratm #3182 üzenetére
Fogalmam sincs kinek mi baja vele..ugyanolyan ikonok vannak csak epp nincs keresősávom és tetszőleges időjárás widgetem van,ahol én akarom,állítható méretben.Eldönthetem h 5*5 ikont akarok,milyen szint,hogyan vágja le a sarkokat,milyen stilusú mappa legyen,a végletekig állíthatsz mindent 🙂
-
Dare2Live
félisten
válasz
floratm #2440 üzenetére
Nekem akkor fordult ki a lábam alól a talaj amikor a német lidlben az általam vásárolt termékek ára ~15-20%al olcosbb volt. 29% helyett 19% adó, 4.5% kiskeradó...
Műszaki cikk vonalon ami durva, hogy Svájc is rendszeresen olcsobb mint MO. Érted b* Svájc. wtf.Erre rárakod, hogy keményebben szoktak akciózni = jóval olcsobb és így nincs más én is kint vásárolok. Van egy haverom kint németben, hugom svájcban oda rendelem és hazahozzák.
A kedvencem még, hogy a szlovén, román határvidék is átjár szlovéniába, romániába nagybevásárolni. Aki tudja nem magyarországon költi a pénzét ami meg a Magyar államnak = masszív adókiesés.
Abszurdisztánban élünk. -
K82
őstag
válasz
floratm #2440 üzenetére
Kár VPN-nel vesződni, nem a honnan számít hanem a hova.
Azt röhögtem ha hazamegyek muterékhoz Győrbe és megrendelem a telót osztrák ismerősökhöz, az árkülönbözetből bőven megfordulok és még marad is..."A világ legmagasabb adóját fizetjük ok- mondhatná az ember, de van is látszatja. Ehelyett le van rohadva minden..." - ezzel nem lehet vitatkozni mert így van.
-
Varoz
addikt
válasz
floratm #1865 üzenetére
Nem keverem, tudom, hogy a Xiaomi fanok tyúkszemére lépek, de az egész márka egy középkategória talán.
Lehet, hogy márkán belül a T közép volt, de a többihez képest az csak egy belépő szint. Onnan kezdhetünk arról beszélni, hogy okostelefon. Ami alatta van az leginkább kukába való. Ezek szokták szidni az Androidot, mert vett egy 100 ezer alatti hulladékot. -
K82
őstag
-
bbendre
őstag
válasz
floratm #1361 üzenetére
https://9to5google.com/2024/01/17/google-samsung-gemini-s24/
Amit igértek, hogy a Pixelen is lesz a telefonálásnál a fordító hamarosan (Német és Angol ami miatt kellene)
Valamint ami kellene az még a:
"Voice Recorder and quickly get a summary"A smart reply-t használná a feleségem szerinte sokat, így nem kellene angolul sokat gondokoznia megfogalmazásokon amikor válaszokat ír
Ezek csak a Pro-ra érhető el jelenleg a Sima 8-asra nem ha jól tudom -
MC Pite
veterán
Hangfelvételt készítesz, és ezt feliratozza.
Inkább olyan mint mikor a billentyűzeten nyomaz mikrofont.Angolul mwgkülönbözteti a beszélőket is, és szép tagoltan szedi össze a szöveget.
Vowifi, yettel, volte:
Úgy néz ki, ha megy a vowifi yettelnél, nem működik a volte!
Ez így egyelőre kapufa.
Vowifit ha lekapcsolom, mindkettőn megy a volte. Mert mind kiderült a P8on se ment utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- BestBuy topik
- Horgász topik
- BMW topik
- Metal topik
- E-roller topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest