Hirdetés
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
ja igen, azt, csak közben itt hárman beszéltek hozzám az irodában, és benéztem
-
válasz
Integrale
üzenetére
külön be kell kapcsolni.

Beállítások / Navigáció módja / navigáció kézmozdulatokkal - itt külön a fogaskerékre klikkelni, és azon belül "tartsa nyomva"------
Többiek: pixel 8-on, Yettel van 4g / Volte probléma a mai frissítés után?
nekem reggel kiírta, hogy frissítés telepítve (pedig nem kértem), de nem indítottam újra, ahogy kérte, pont az itt olvasottak miatt...
-
Integrale
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Próbàltam azt, ahogy kellene mûködnie, de nincs reakció. Àtàllítottam gesztusvezérlésre is, úgy sem.
-
Land
veterán
Itt sétálok Csepelen és elég nehezen töltenek be az oldalak. A Fb/Messenger nem is működik. Pixel gond lenne vagy más hiba van most? Yettel
-
Integrale
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
És az hogy jön elô? Nekem nem sikerült mûködésre bírni.
-
tomboy0013
veterán
Király hogy a 7-es szérián is elérhetővé vált a Circle to Search. Bétáj még nem volt, most hogy stabilra váltottam meg is jelent.
-
bbendre
őstag
Nekem is lag mentesebb és jobb lett a scrollozás, de sok helyen még így is akad. Néha teljesen jó néha komoly akadások vannak. És tényleg semmi nincs a telefonon. Csak az alap install + 1 db reddit app. Sem SIM, sem semmi extra telepített app. Így is néha nagyon laggol. Ez miért lehet? Legikább a feloldásnál amikor az AOD átvált a lock screen-re
-
Thom!
veterán
Telekom van wifi hívás
A rendszer viszont kezd laggmentes lenni. -
hubber19
tag
na, felkúszott a frissítés, P7P : telekom alatt előjött a "Wi-Fi hívás" opció.
Hogyan tudom megnézni, hogy valóban él-e a szolgáltatás? Té oldalon ?
Más változást hirtelen nem láttam. Van bármi még amiről tudni érdemes? 795MB elég nagy update volt

-
BT ikon is kapott egy extra kapcsolót, ha már ráböktem, hogy kapcsoljon be, akkor minek kellett ez a kapcsoló nem értem. Akkor ez az extra hely a alkalmazások között epic.

Jöjjön valami pozitívum, megy a Wifi hívás Telekomos kártyával Pixel 7a esetén most már.
-
winbox
senior tag
Stabilon tökéletes P8P + vezetékes Android Auto kombó, ma is telefonáltam vezetés közben. Töröld a fejegység bluetooth párosításaiból és add hozzá újra.
-
szlaci888
aktív tag
Találkozott valaki olyannal, hogy P8P A14 QPR BETA esetén kb. 1 hete az Android Auto magától felveszi a hívást, eldobja az éppen aktuálist és az új hívásból nem hallok semmit, de állítólag a másik oldal hall engem?
Megőrülök tőle!!!
-
válasz
morfondőr
üzenetére
Szia.
Én nem, és a topikban se nagyon olvastam sms hibát.Volte-t (4G hívás) kapcsoltasd be a szolgáltatónál és te is a készüléken, a sim kártya beállításainál, ha még nincs!
Telekomnál egy ingyenes sms-el bekapcsolható!Shizuku + Pixel ims és nekem működik a VoWifi Telekommal.
Telekomnál egy ingyenes sms-el bekapcsolható ez is!
-
-
bbendre
őstag
-
Thom!
veterán
Pixel 8 pro AI zoomról semmi
Decemberi update-re mondták -
Thom!
veterán
Pixel 8
742MB frissítés jött ami nem kicsi
Remélem laggolas megszűnik most már
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Hétvégétől egy Pixel 7 tulaja vagyok! Már nagyjából sikerült belakni, de felmerült két kérdés:
1: tapasztalt-e valaki olyat, hogy nem jön meg SMS? Több SMS-t is kaptam az elmúlt napokban, de tegnap volt banki és most biztosítós is, ami nem jött egyből, és a tegnapi Telekomos társalgásom után ma kaptam meg, hogy "köszönik hogy hívtam őket és értékeljek"! (Két Telekomos SIM van benne)
2: AOD nem igazán mozog, mintha egy picit vándorolna, de nagyon keveset. Ez nem okozott már problémát OLED-en?
3: Telekomnál érdemes próbálkozni a vowifi-vel? A menüben nincs ilyen lehetőség, de lehet hogy szolgáltatói oldalon sincs aktiválva.
Köszi előre is a válaszokat! -
tomboy0013
veterán
válasz
bbendre
üzenetére
Őszintén nem értem hogyan nem látják a Google-nék a laggoló animációkat. Bármikor javít ezen egy frissítés 1-2 napon vagy héten belül visszatérnek. Vajon miért nem képesek ezt megoldani?
Vagy majd a kernel csere hozza el végre a laggmentes rendszert? De hol van még az... Talán év végére összehozzák.
Valóban ez elég kiábrándító pont egy Pixeltől. -
bbendre
őstag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Ezek vannak a beta vonalon vagy szivrogtak ki:
https://www.androidpolice.com/google-starting-spring-with-android-feature-roundup-b/Most nyomkodom a Pixel 8Pro-t de egyre távolabbinak érzem a Pixel vonalat, nincs már meg az a wow érzés. Sőt nagyon sok helyen szaggat a scrollozás. Pl chrome, menük, feloldás, reddit ami miatt nagyon furcsak érzés.
Pedig a telefon teljesen frissen resetelve és csak a reddit van rajta mint app semmi más... -
Bazsi84
senior tag
Sziasztok.Pixel 6 tulaj vagyok megjelenés óta.Semmilyen problémám nem volt vele eddig.Legutóbbi frissités óta egyszerűen lassú.Laggol alkalmazásváltásnál,újra kell inditani,kilépegetni mindenből,utána jó.de pár óra után újra jelentkezik a probléma.Utoljára a Mate 7-el volt ilyen problémám,mert hamar elhasználta a 2gb ramot és utána szinte falnak ment.De amikor megnézem mennyi ramot használ,mindig van szabadon min. 2-2,5gb. Más nem tapasztalt hasonlót?
-
MC Pite
veterán
Nem tudok róla

Nem meglepő módon a Pixeleken/tiszta androiodos készülékeken van a legkevesebb gond a rendszerrel.
Mosta samsungok után (azokkal is kellett melózni) redmi a cégesem, újra szívok a miuival, gyűlölöm! A samunál is több a szívás vele, plusz amit egyszer beállítok, időnként újra be kell. -
Land
veterán
Tesztelgetem a P8-at.
Eddig egy anomáliát tapasztaltam. A játék mellyel játszom network error-ra panaszkodik wifin. Eddigi telefonjaimnál ugyanez a játék, ugyanazon a wifin nem vacakolt. Az eddig használt Nothing phone 1-gyel folytattam ma a játékot és azon stabil volt.
Van ilyen anomália P8-n, esetleg állítani kellene valamin? -
tomic
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Most vagyok túl a 3-on.
Visszaküldöm a p...ba. Ez nem jött be. -
tomic
addikt
Sikerült 6 appot frissítenie ezidáig.
A Play áruház naprakész. Próbáltam másik wifit nem segített.
Speed teszten a rendes sebességet mutatja a telefonon.
Újra indítottam vagy 10x.
Miért nem akarja ez frissíteni az appokat? -
winbox
senior tag
válasz
bbendre
üzenetére
Na, akkor megtörtént
Frissítheted az aláírásod
Én nagyon szeretem, mióta megvan semmi bug, nem is tudok rossz dolgot mondani Samu S23 Ultra után. Rég volt ilyen telóm, hogy éreztem volna, hogy hosszú ideig marad, pedig sok Pixelem is volt már. Ez a 8 Pro nagyon ott van. -
Natbok tokot használok a Pixel 7a-n és imádom, létezik Pixel 8-hoz is.
-
-
Land
veterán
Pixel 8-hoz vékony, minőségi tokból kinek mi vált bele? Olyat keresek, mint a Oneples féle sandstorm vagy carbon tok. Nem csúszik és vékony.
Jelenleg a Ringke Onyx tűnik befutónak. -
Lacus MD
tag
Sziasztok! Esetleg tudja valaki, hogy menta színű pixel 8-at hogy lehet legkönnyebben szerezni?
-
tomic
addikt
Csatlakoztam egy sima 8 -al.
Az normàlis ennél,hogy az applikáció frissítése ami kb 44db eltart egy napig? Reggel óta csinàlja se nem pörgős a letöltés.
-
bbendre
őstag
Csatlakoztam egy 8 Pro-val
… nem telt el 24 óra de nem vagyunk még teljes összhangban
-
amargo
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
gondolom azok közül egyiket se próbáltad, ami írtam vagy igen? Igaz azokat folyamatos sync-re találtak ki, de nyilván lehet évente egyszer is használni, elég csak felrakni a NAS, PC akár mire.
-
Varoz
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Hát akkor lehet, hogy a nas oldaláról van valami kehe.
-
Varoz
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Magától nem is fogja, be kell állítani a géped adatait. IP cím stb.

Elkapkodtam, már látom, hogy válaszoltak.
-
winbox
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Mikor hozzáadod a mappát van egy "Régebbi NAS kompatibilitás (LMv1)" próbáld meg bekapcsolni. Ha régebbi a NAS lehet SMB1-et használ, de szerintem azt akkor is támogatnia kellene, de az okozhat ilyen gondot.
-
Land
veterán
Köszönöm!
-
Land
veterán
Kérdeznék párat magáról a rendszerről P8-nál:
- van rendes AOD, mely akár időzíthető, hogy mettől meddig működjön?
- Nova launcher jól működik a telefonon? Az animációs az alatt is folyékonyak?
- játék alatt van olyan játék mód, hogy pl egy automata több perces csata alatt kis ablakban meg lehet nyitni a játék alatt egy Chromet, Messengert stb, mint Oneplusnál? Elvileg Samsungnál is van ilyen.
- Tudja a rendszer a dupla koppos felébresztést, és altatást?Ugye ezek azok a plusz hasznos adalékok, melyeket a gyártók pluszban beleraknak a saját felületükhöz. Lehet egy Pixelen ezek nincsenek és használat közben koppannék.
-
Celithrandi
addikt
hmm, már haladok, de persze megint gond van. Tesztnek megadtam a NAS IP címét, a megfelelő usert és pass-t. Látja magát a nast, le is tudom listáztatni a megosztott mappákat, de amikor egy mappába lépnék be már nem enged tovább: "access denied"
Az adott usernek pedig fixen van joga a mappákhoz, kipróbáltam win alól. -
winbox
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Sajnos nem tudja felderíteni a hálózatot, kézzel kell felvenni a megosztott mappát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csepy