- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
dragon1993 #3312 üzenetére
És ez pontosan így is működik!
1-2 éve a PH! appnál előjött egy hiba, ami miatt összeomlott.
A fejlesztő még aznap javította és Ő maga írta, hogy hiába érhető el a frissítés, a google algoritmusa dönti el, hogy ki mikor kapja meg!
Volt akinél még aznap, de voltak sokan akik csak 2-3-4 nap múlva kapták meg!(szerencsére a fejlesztő közzétette a friss apk-t, így aki akarta gyorsan tudott frissíteni) -
Technoman
őstag
válasz
dragon1993 #3104 üzenetére
Szomorúan hallom, bár kicsit vicces volt, hogy Magyarország fővárosában egymáshoz, egy villamos megállónyira volt a két -TMX-től független- márkaszerviz. Ugye a TMX-hez meg földi halandó már nem nyerhet bebocsátást. (már aki olyan mazochista és ott akarja javít(g)atni)
-
MC Pite
veterán
válasz
dragon1993 #2488 üzenetére
A P8 is tűrhetően bírja (P7a-val ellentétben).
-
balint82
senior tag
válasz
dragon1993 #2445 üzenetére
Emagon most 307 s24/256, 280 s24/128
-
MC Pite
veterán
válasz
dragon1993 #2210 üzenetére
Hang darabos, nem cseng ki.néha se ki se befelé, sms késik órákat, stb (A52,A52,A72). Voda.
-
tomboy0013
veterán
válasz
dragon1993 #2210 üzenetére
Anyósomnak az S22 beüzemelésnél elég durván előjött mennyire használhatatlan VoLTE nélkül.
-
bbendre
őstag
válasz
dragon1993 #1945 üzenetére
Ilyen nekem is volt a Pixel2-vel a Voda ügyfélszolgálattal
- Milyen telefon?
- Google
- ???
- Google
- Mármint Android, de milyen gyártó?
- Google
- Szóval Android és nem ismeri a márkát
- Nem Google, Google a márkája
- A Google az Android és a gyártó az a pl Samsung, meg ...
- Nem, ez a Google saját telefonja. Mutatom a logot is a telefonon
- Android... ismeretlen gyártó
- ... -
Dare2Live
félisten
válasz
dragon1993 #1945 üzenetére
Mármint mi érdekel?
Ami területet ismerek ott megfigyelésem alapján a frontofficba dolgozók 40-80% vagy teljesen fogalmatlan vagy csak a minimumot "amit kell" tudja... vagy azt sem.
Anno 10+éve shortolni akartam. Megyeszékhely főbankfiójban a frontos nem ismerte a short fogalmát, átirányított a befektetési ügyintézőhöz aki szintén nem tudta miről beszélek olyan nincs. Kihívta a vezetőt. Ő se tudta amikor elmagyaráztam szerinte olyan nincs, hogy eladom amim nincs. Erősen erősködtem felküldtek emeletre az 50millió+os privátbankoshoz. Na ő hallott róla de nem tudja hogy kell de utánanéz.
A story vége, hogy sikerült berakniuk egy telefonon megadott short megbízást... longra! Lett levél írva végül kifizették a károm és ott elengedtem a shortot... -
Varoz
addikt
válasz
dragon1993 #1943 üzenetére
Mondjuk az jó vicc, amikor a hTC-t IMEI alapján javították bárhol.
-
Dare2Live
félisten
válasz
dragon1993 #1943 üzenetére
Alapvetően MOon gstore vagy hivatalos csatornán megvett telefonról beszéltem és nem szürkeimportról. Teszem hozzá nem szép amit samsung csinál.
"Simán lehet, hogy a Yettel a lengyel szervizbe küldi"
Ezt is megteheti google. Nem a TMXhez viszi a futár hanem lengyelbe. Nem lenne egyedül.
Én nagyon nem látom ezt egy nehéz kérdésnek. A gond a google. Hiába lenne nyereséges xéves távban egyaltalán nem biztos lehajolnak érte.
-
nyitom
aktív tag
válasz
dragon1993 #1939 üzenetére
Pont ez a gondom.
-
grizlisandor
veterán
válasz
dragon1993 #1829 üzenetére
Ha Samsungéknak sikerült, akkor valószínűleg a Google is eljárhatna így, de örülök neki, hogy nem így járnak el, mert így lett olcsón 7a telefonom.
---
Várjuk meg a május 14-et és utána okosabbak leszünk.
-
grizlisandor
veterán
válasz
dragon1993 #1821 üzenetére
Ott számlával érvényes a garancia nem? Nem úgy, mint a Googlenèl imei alapján.
-
Varoz
addikt
válasz
dragon1993 #1738 üzenetére
Az a te bajod. 2 éve használom a P6-ot és soha, semmilyen problémám nem volt.
Ellenben a cégessel ami nem Pixel.
Ja és mielőtt jön az okoskodás, járom a Dunántúlt rendesen, sok olyan helyen ahol imádkozni kell a térerőért. Mégis a Pixel 6 az ami legtovább bírja és leghamarabb talál vissza.
Yettellel. -
tomboy0013
veterán
válasz
dragon1993 #1738 üzenetére
Felesleges volt mert van VoLTE itthon amivel tökéletesen működik a hívás. Nálam még soha sehol nem szakadt meg, autópályán is ha valahol váltott azt hallottam de megszakadásra nem volt példa 7 Pro-val. Külföldön meg VoLTE hiányában sem volt gond se Csehországban, se Franciaországban, se Olaszország több pontján, illetve Monaco-ban, Horvátországban és Ausztriában sem. Kicsit túl van ez is reagálva.
-
Technoman
őstag
válasz
dragon1993 #1720 üzenetére
Emlékezetem szerint ez a típus (512GB) mindig is ennyi volt az Alzánál.
Egyébként sok sikert az eladáshoz. Aki Pixelt akar venni (talán én is) az úgy is tudja már, hogy nagy valószínűséggel, itthon is lesz hivatalosba. -
Nimda
addikt
válasz
dragon1993 #1720 üzenetére
Kicsit embertelen áron
-
MC Pite
veterán
válasz
dragon1993 #1657 üzenetére
Volt pár bugos kijelző az elején.
Samuk agresszívabban dimmelnek, rühellem az androidvariációjukat, ill túl csicsás a képivilága (kijelzőkkel se találom meg a szimpatikus beállítást, de főleg a fotó van túltolva).
-
vacs
veterán
válasz
dragon1993 #1657 üzenetére
Mindkettő exynos, én tuti S23-at venném, az Snapdragonos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged