- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laczkaba
aktív tag
válasz
Rommel6600 #2701 üzenetére
Ne keresd,EU tiltás.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Rommel6600 #2553 üzenetére
Android 15 bétában van.
-
Vinrael
tag
válasz
Rommel6600 #2503 üzenetére
Én is szemezek egy Pixel telefon vásárlásával. Szerinted a jelenlegi áraknál is lentebb fog csúszni a 8-as ára 3 hét múlva? Jelenleg a sima 8-as 474 fontért van (nagyjából 220000 forint) az amazon.uk webshopban akciósan. Google Store-ban pedig 500 font augusztus 6-ig.
-
dragon1993
őstag
válasz
Rommel6600 #2480 üzenetére
Az aawireless.io a legajánlottabb.
Nekem egy olcsóbb van, de a Corolla Wireless töltője nem szereti a telefonok 80%+-át így, maradt a kábel. -
nagyra
tag
válasz
Rommel6600 #2480 üzenetére
Hát, jó kérdés. Én a CarlinKit 5.0 modellről jókat hallottam (nem hibátlan, de van sok segítség a neten, hogy milyen beállításokkal lehet megpróbálni az üzemeltetést, ha valami bugos), illetve modern (nem csak az AirPlay-t szimulálja az autó felé, hanem tényleg visszaalakítja AA-ra), ráadásul kuponnal 35 USD volt az Aliexpress-en
Ami "márkás" ilyen adapterből, az a Motorola MA1 - Euronics-ban 45k HUF (és lehet, hogy az sem jobb, mint a kínai, nemtom)Szerk.: most 37 USD, de vigyázni kell, hogy a "CarlinKit 5.0 2air" modellt rendeld!
https://www.aliexpress.com/item/1005006330989707.html -
Csendeske
aktív tag
válasz
Rommel6600 #2427 üzenetére
Ez nem csak az Amazon Prime tagoknak szól?
-
K82
őstag
válasz
Rommel6600 #2427 üzenetére
Nem is rossz az a 34% kedvezmény, így 760€ a 128-as 8P.
-
s4tch
veterán
válasz
Rommel6600 #2346 üzenetére
Pár lehetséges megoldás:
- fotózz raw-ban
- valami képszerkesztővel (pl. snapseed) húzd vissza a fehéregyensúlyt és a szaturációt a valóságnak megfelelő szintre
- Open Camera -
MC Pite
veterán
válasz
Rommel6600 #2346 üzenetére
Ugyanez, fehéregyensúly korrekció, vagy komponálj bele fehéret vagy szürkét, van mire korrigálnod, kép széléről meg majd levágod korrekció után.
-
Varoz
addikt
válasz
Rommel6600 #2295 üzenetére
Én Pixel 6-ról tudok nyilatkozni, harmadik évet taposom vele, végig Yettel. Soha, sehol nem volt problémám vele, Horvátországi nyaraláson se.
Nem béta és nem custom ROM, full gyári. -
Lebowski
tag
válasz
Vodán használom november óta, nem volt problémám a tornyok közötti váltásnál. Először Shizuku +Pixel IMS használtam a Volte-hoz, de gyorsan kiderült, hogy már ez sem kell. VoWifi is működik - ez is vált mobil - Wifi hálózat között, csak akkor szakadt meg a hívás, amikor pont a wifi térerő határán álltam meg séta közben és kicsit vacillált, hogy akkor most felmenjen-e a gyenge Wifire vagy inkább vissza mobil hálózatra. Normál használat során észrevétlenül vált hálózatok között.
Flottás voda előfizetésem van, amihez nem kérhető 5G, egy hete váltottam e-simre, azóta 5G-re is felmegy a kijelzés szerint (Székesfehérvár) -
grizlisandor
veterán
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest