Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Összeraktam a régi AM2+ konfigomat tesztelésre. 2,5GHz-es A64 X2 prockóval és 3GB rammal (860/CL5). VGA: HD3200 IGP. Meglepően jól reagál Win7x86 alatt! Totál meglepődtem milyen jó kis gép még az!
Nagyon úgy néz ki, hogy eladok két AMD gépbelsőre való alkatrészt szeptemberig, és i7 lesz a következő gépegység. Addig meg kihúzom a P4-es laptopommal
3x2 GB ramom már van, és ha minden jól sikerül, akkor csak egy új VGA árát kell összekaparni majd... -
fanti
addikt
Most néztem pont, a COD4 alatt 25 perc aktív játék után 54 fokos a CoreTemp szerint a proci.
Mindez egy 24 fokos szobában.
Loggoltam állományba miszerint az első 2 percben eléri az 54 fokot és azon is marad, és a gyári hüsi hangja sem szárnyalja túl a refi Sapphire 5850 hangját.Játszom is tovább!
-
fanti
addikt
-
fanti
addikt
Háááát, olyan amilyen.
Tuning nélkül teszi a dolgát, de ha nagyon meleg van a szobában, akkor kavarnia kell nagyon.
Én meg vagyok elégedve vele, játék alatt a ref. 5850-em sem halkabb......Intel burn tesztel 67 fokig ment föl, de maximum stresst állítottam be, valós alkalmazás alatt 60 fokig kúszik föl ezeken a meleg nyári napokon.
-
McCoy20
tag
A mosfet hűtés az ilyen "sufni tuning" megoldás, isminek megdöglött egy ASUS M2N-E és arról szereltem le a hőcsöves cuccot, majd megfabrikáltam vagy 2 óra alatt
Majd megpróbálom a képet feltenni
Jobbat nem tudtam, mivel ezt az enzotech-et nem tudták beszerezni...Havernak talán Kingston van, délután megnézük
-
elfelejtette
veterán
Közben már azon agyaltam, hogyan tudnám rögzíteni a süniket. Van rossz VGA-m, azon ugyanolyan pöcök rögzíti a bordát a GPU-ra, mint ami itt lenne a mosfet hűtőn. Azokkal, és egy fémlappal valahogy oda tudnám szorítani a süniket, hogy ne pottyanjanak le...
Vagy ne agyaljak ilyenen feleslegesen? -
reset
senior tag
Megtaláltam a LINK-et, a GA-P55A-UD3R lapjánál - ez kellett neki! A lapom saját driverei között nem volt ilyen...
-
mpierre
veterán
-
mpierre
veterán
Össze-vissza variáltam a koptereket - ellenállással, vagy nélküle - annyi konklúzióval, hogy a CM 212+ -hőz adott ventilátor sajna így működik. A biosban pwm szabályzás van beállítva, mégis ha elindítom a gépet, akkor csak az indítás után 15-20 másodperccel pörög fel...
Újabb érdekességekbe botlottam: Az everest nem ismeri a lapot
, a real temp nem ismeri a procit, de core temp se tud mit kezdeni vele. A cnq gyönyörűen működik, az amd overdrive eleinte működött, most az se... Az ET6 memória része szürke, ha ráklikkelek akkor kifagy az alkalmazás...
A post gyorsan lemegy, de a boot botrányos! A régi P4 650-es gyorsabban megküzdött a win 7 elindításával (ezen segít az alaplapi cd-ről az amd-s driverek felrakása?).
Amíg ment az aod, addig kiderült, hogy a magok idle 28-32°C között mozognak, de a procira 81°C-t írt ki. Valami másik alkatrészre meg 127°C-t. Mivel lehet normálisan monitorozni ezt a rendszert, hőmérséklet szempontból?
#2833: Nekem simán "leesett" a borda, de ami alatta volt azt kis jóindulattal se tudom pasztának nevezni. Lekapartam - máshogy nem jött le - és kapott egy noctua pasztázást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest