- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
jozsef m. #3845 üzenetére
Huu nem semmi azért a gép.
Hasonló zajos-ventis problémám nekem is volt. Sajnos ez nem egyedi
Azóta a vga hűtőkből csak azt nézem, hogy melyik mennyire hangos.
Magunk között szólva a sapphire-t inkább kerülöm, nálam egy gainward tett jó szolgálatot
Házhűtőt pedig nem is akarok, csak akkor ha futja valami komolyabbra. Nem gondoltál valami igazi toronyra?
A memókat mennyire volt nehéz állítgatni? Nagyon érzékeny volt?
-
Tomi7887
aktív tag
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
BalaNce87 #3840 üzenetére
Hát az alaphűtők azért nem szoktak a legjobbak lenni, nekem kb ennyi kellene.
Mondjuk a 4ghz az álomhatárÉn is ezt saccoltam, hogy a 770 hűtáse még nem az igazi, 30 felett meg már olyanok vannak, hogy majdnem megéri akár egy 890-et is venni, csak az meg nagyon sok...
Valami kettő közötti kéne.. nézegettem a nagy A-val kezdődő riválist is, csak nem bízok bennük annyira...
-
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
BalaNce87 #3829 üzenetére
Hát akárhogy is, én úgy látom, ha már váltok, kezdetnek egy Athlon II x4-be belekapaszkodok, aztán majd váltok rendes x4-re vagy x6-ra. Szerintem azokat könnyebb lesz emelni is, mondjuk a cache hiányozni fog, de négy mag alatt már nem vagyok hajlandó.
Ami nagyon fáj nekem is, hogy a jó lapok ára azért még 30 felett van, egy két hónapot várni kell...
-
Tomi7887
aktív tag
Csak kérdésként merült fel, hogy az Athlonok mennyivel mozognak gyengébben, mint a Phenomok és mennyivel gyengébbek is náluk? Azok is engedélyezhetők?
Egyébként néztem a 880gpa-ud3h-t is.. elég meggyőzőnek tűnik amiket irogatnak róla, és árba is elég jól van belőve, főleg usb3-mal meg sata3-mal
-
Tomi7887
aktív tag
Hát nagyjából belőttem magamnak azt amit mondtál (ud4), kétségtelen több nem kell, tuningolni viszont szeretném. A vétellel viszont kicsit várni fogok, mert a lapot boltba szeretném és azért jó lenne ha lejönne 30 alá..
Mag engedélyezést még nem csináltam. Milyen találati aránnyal megy egyébként és mennyire stabil? X3-mal vagy X2-vel érdemes inkább próbálkozni?
-
Tomi7887
aktív tag
Ok, köszi a sok segítséget!
Semmiképpen sem Cf rendszert akarom, de a tuning (léghűtéses) számítana. Szerinted milyen biztonsággal lehet egy ilyen lapban tuningolni? Mennyire birja egy ilyen a 140 tdp-s procikat?
A chipestnél amúgy a g, X, gx jelölések mit takarnak? Az sb850 chipset mennyivel tud többet?
Bocs a sok kérdésért, de nem igazán találtam ezekről infot.
-
Tomi7887
aktív tag
Értem, és ezen túl mit gondolsz, melyiket válasszam? Pénztárca okán is könnyen meggyőztél!
Nekem korábban a gigabyte feküdt eddig, de elsősorban Intel tapasztalataim vannak.
Itt is jó lapokat ad a giga? Vagy inkább asus?
A 785-k és a 770-k egyébként sokkal gyengébbek? Vagy nem annyira tuningképesek?
Köszi a választ és a segítséget!
-
Tomi7887
aktív tag
Sziasztok,
stabilitást, könnyed tuningolást és hosszú távú használatot tekintve melyik alaplapot érdemes a leginkább választani? Egyáltalán a 7xx vagy inkább már a 8xx szériába érdemes feccölni?
Új lapról lenne szó és tuningolható gamer konfig épülne, persze ésszerű árak mellett..
Köszi a válaszokat!
Üdv. Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest