- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
elfelejtette #3437 üzenetére
"1600MHz-nél próbáltad a Trfc-t kézzel 160-ra állítani?
Amúgy ez az új bios javíthat a proci kezelésen is? Vagy ha eddig nem akart beindulni a gép 4 maggal, akkor ezzel sem fog? (Herr Z féle előtesztelt B50 tuti 4 magos...)"A trfc nem tom micsoda, azt a biosban kéne tudni állitani? megnézem.
Javithat a procid kezelésén, ki kell probálni, max visszateszed az F2-őt.. A CnQ az javitva van benne elvileg, legalábbis az F2-vel nekem nem ment amikor tuningoltam a CPU-t.
-
audi100td
nagyúr
válasz
elfelejtette #3359 üzenetére
Ha Kingmax van akkor inkább MSI-t ne, úgy tudom nem szereti. Asus M4A785TD-V EVO-t tudom ajánlani de azért kérdezz rá a topikjában, hogy hogy áll a Kingmax ramokkal.
-
audi100td
nagyúr
válasz
elfelejtette #3355 üzenetére
Üdv,
helyedben inkább MSI-re vagy Asus-ra cserélném, sokkal jobbak...
-
reset
senior tag
válasz
elfelejtette #3206 üzenetére
Igen, TX3-mal...De extra tuningot nem csináltam és nem is akarok / akkor más hűtőt vettem volna
- 3,4-3,5 GHz-en, CPU 1,3 V alatt - és így 40 C körül netezés közben. 3,3 MHz-en 15 e. pontot dobott a 3DMark06 - és nem érte el a 60C fokot a proci. Amíg hagytam, hogy auton feszelje a CPU-t, addig beleszaladt 3DMark alatt a 60 fokba...
yolan! Az Enzo MTS-88 széles lesz a 770TA-UD3-ra...Nekem is ilyen lapom van és már melléfogtam egy Tr HR-09U-val, aminek a talpa megegyezik az Enzojéval. Az Ezotech MST-78 szélessége jó lenne, de az meg rövid. -
reset
senior tag
válasz
elfelejtette #3204 üzenetére
Én sem raktam rá semmit. 3,4 GHz-en, 1,3 V alatt, nagyon szépen megy a procim. Nem vettem észre, hogy különösebben melegedne a környéke, pedig nekem csak egy CM Hyper TX3 van rajta.
-
reset
senior tag
válasz
elfelejtette #3202 üzenetére
Sztem ne variálj a darabonkénti megoldással. Túl sok a kockázati tényező. Az Enzotech MST-88, némi moddolással jó lenne. A hossza, a furatok távolsága jó...a szélességéből pedig mindkét oldalon le lehetne 1-1 mm-t reszelni. Így még megmaradna a 4 tüskesor, és elférne a kondik és a tekercskockák között...Ha nincs extra tuning - nem kell arra külön hűtő. A választott CPU hűtő nagyon jó lesz - hűti majd jól a CPU környékét is.
-
reset
senior tag
válasz
elfelejtette #3200 üzenetére
Jó lesz az. Nyomassad neki a Grand Kamaval - az hűti a lapot is, feteket is, tekercseket is! A darabonkénti ragacstapadós süniket szerintem nyugodtan elhagyhatod...Legalább nem izgulsz, mikor játszanak lepottyanósdit.
-
reset
senior tag
válasz
elfelejtette #3193 üzenetére
Sziasztok! Köszi a javaslatokat.
A 13 mm pont ok' lenne, de ragacsos tappancsokkal nem akarok próbálkozni...Anno, a méregdrágán vett Asus NV Geforce 6800 GT karimről többször lepottyant üzem közben a házba. Fekvő háznál totál amperszag lett volna, de így békésen landolt a csupasz lemezen. Egybefüggő csík kellene, csavarozható.Motaba 78
Talán annyiban mégis hűtené a Scythe Grand Kama Cross a mosfeteket, hogy célzottan kap levegőt a CPU környéke a nagy átmérőjű coolertől - igaz, nem a leghidegebbet. -
audi100td
nagyúr
válasz
elfelejtette #3193 üzenetére
A semminél szerintem jobb, esetleg ezzel az Enzo-val próbálkoznék, egyedileg fel lehet őket rakosgatni az egyes FET-ekre, feltéve ha itthon be lehet szerezni...
-
Zoli-206
senior tag
válasz
elfelejtette #3190 üzenetére
Kartács "kolléga" is ilyet használ, tesztet is készített, talán kérdezd meg őt, nekem azt mondta, hogy nagyon meg van a hűtővel elégedve
-
Motaba78
addikt
válasz
elfelejtette #3190 üzenetére
jól néz ki a hűtő, de ez nem fogja lehűteni a mosfeteket.
-
audi100td
nagyúr
válasz
elfelejtette #2448 üzenetére
-
audi100td
nagyúr
válasz
elfelejtette #2443 üzenetére
Ha rögzíteni lehet erre a lapra, minden bizonnyal elég lesz, én EnzoTech MTS-88-at rendeltem hozzá itt az egyik bazárban, az ári is viszonylag kedvező (~3e Ft) és kifejezetten erre a lapra való.
-
Gerisz
addikt
válasz
elfelejtette #2443 üzenetére
Havernak csak kis ramsünik vannak rátéve.
-
audi100td
nagyúr
válasz
elfelejtette #2441 üzenetére
Üdv,
valamennyit biztosan segít, de B50 tuning esetén nem ártana rá egy borda.
-
Kroni1
veterán
válasz
elfelejtette #2391 üzenetére
én csak ajánlan tudom a kingmaxokat, nem is volt drága és jol huzhatóak is..
-
audi100td
nagyúr
válasz
elfelejtette #2391 üzenetére
Úgy tudom eddig senki nem használt itt ilyen ramokat, így nem tudom, én vennék bele 1600-as (zöld címkés, alu bordás) Kingmax-ot, azzal eddig nem volt gond.
-
audi100td
nagyúr
válasz
elfelejtette #2356 üzenetére
Ha benne van a támogatási listában akkor mennie kell vele, bár nem sokat ér az a lista.
-
audi100td
nagyúr
válasz
elfelejtette #2353 üzenetére
4 magosítás tuti megy vele, Newegg-en valaki próbálta már, egyébként előző hsz-ben természetesen USB 3 akart az lenni...
-
Borokafa
őstag
válasz
elfelejtette #2159 üzenetére
Pont ma néztem tesztet róluk , és a legolcsóbb (Signature) lett a különösen ajánlott. AMD-hez meg szerintem csak ezt érdemes venni a tesztek alapján[link]
-
Lui76
őstag
válasz
elfelejtette #765 üzenetére
Amikre nincs írva hogy 1,65 azok mennyin viszik ugyanazt az 1333-at pl ?
Nézem a lap oldalán milyen a mem support de azon csak típuskódok vannak és ezt boltban nagyon nem tudják gondolom. -
SimonYana
addikt
válasz
elfelejtette #744 üzenetére
Tudom....
Én is csak viccelődök itten! -
SimonYana
addikt
válasz
elfelejtette #742 üzenetére
Lehet,de most ezt dobta a gép!
-
Dead_slow
tag
válasz
elfelejtette #719 üzenetére
Kösz, ezt még nem is próbáltam
, pedig elég egyértelmű.
szki: Kösz, de ott már az összes USB-s dolgot végigpróbálgattam, de egyikről sem működött, igazából az a gond, hogy azt írja ki hogy nincs OP a pendrive-on.
Ayg0: Köszönöm most az F4 van fent, de felrakom a legújabbat majd, és persze ha azzal sem megy akkor memtest, régebbi BIOS-ok, és a modulokat is kipróbálom másik slotban, valamint egyesével, remélem kiderül mi a gond. -
Cadal
őstag
válasz
elfelejtette #716 üzenetére
Az ET6-ot már leszedtem, mivel a system fan1-re kötött ventit nem tudja vezérelni, és nekem azt kellett volna beállítanom. A proci hűtőt pedig tökéletesen szabályozza az alaplap (PWM).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest