- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Véget ért haver gépének az összeszerelése, sajna vegyes eredménnyel...
A 770TA-UD3 lapban a Herr Z-től vett előtesztelt 4 magos B50-es procinak csak 3 magját sikerült feléleszteni, kaptunk egy másikat is, de azzal sem indult be 4 maggal, csak 3-mal. Ha a 4. magot is aktiváltam, akkor a Win7 betöltés közben összefosta magát kékhalállal, és ez ellen nem segített semmilyen bűvészkedés az ACC-vel. Feszemelésre sem volt hajlandó reagálni, a 3 mag az alapfeszen is hibátlanul megy...
Beletörődtünk abba, hogy valszeg a lapot le kell cserélni egy MA770T-UD3P-re.
Üdv. -
elfelejtette
veterán
Na úgy néz ki, hogy lesz lézeres hömérö!
-
elfelejtette
veterán
Közben már azon agyaltam, hogyan tudnám rögzíteni a süniket. Van rossz VGA-m, azon ugyanolyan pöcök rögzíti a bordát a GPU-ra, mint ami itt lenne a mosfet hűtőn. Azokkal, és egy fémlappal valahogy oda tudnám szorítani a süniket, hogy ne pottyanjanak le...
Vagy ne agyaljak ilyenen feleslegesen? -
elfelejtette
veterán
válasz
Motaba78 #3179 üzenetére
Hy!
Haver gépénél leszek kíváncsi a mosfet-ek hőmérsékletére, a 770TA-UD3 laphoz az X2 550@B50-es procira egy Scythe Grand Kama Cross lett rendelve... -
elfelejtette
veterán
Én feladtam a reményt, hogy 200km-en belül Kingmax ramot találjak, így marad a Kingston...
-
elfelejtette
veterán
válasz
tozsimozsi #2820 üzenetére
Ideje lenne elkezdeni az időzítésekkel játszani. Kezdd a Trfc-vel. Rakd kezdésnek 160-ra, ha megy , akkor esetleg próbálj lemenni, ha eléred a 110-et, és még stabil, akkor az már jó.
Üdv. -
elfelejtette
veterán
válasz
audi100td #2442 üzenetére
Köszi!
Mondjuk a tuning az lehet, hogy nem az elsődleges lesz, de tervben van, mivel direkt tuningolható változatot kértem Herr Z-től.
Először kiteszteljük majd, hogy a 8800GTS 512MB-os kari, és az egész új gép mennyivel fog jobban teljesíteni játékokban, mint a mostani 3.2GHz-re húzott E2180-nal.Gondolom majd egy Thermalright HR-09 elég lesz rá?
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Olyan kérdésem lett volna, hogy 770TA-UD3 lapot veszünk majd havernak, a proci már meg van (X2 550@B50). A jelenlegi CM Hyper TX2-t tesszük a procira. Annak a hátsó "szoknyája" mennyiben fogja segíteni a proci foglalat mögötti FET-ek hűtését így, hogy egyelőre azokon nincs borda?
Üdv. -
elfelejtette
veterán
Most néztem ezt a 770TA-UD3 lapot, elég meggyőző (SATAIII, USB3.0), még az ára is csak kb. 3kHUF-tal több, mint a 770T-UD3P. Egyedül aza sok PCI nem tetszik rajta. Miért kellett ezeket rakni rá a PCI-E X1-es bővítők helyére...
A magok feloldása vajon ugyanolyan jól megy benne, mint az elődjében? -
elfelejtette
veterán
Hy!
Most fejlesztenénk kollégám gépét, és 770T-UD3P lapot tervezek bele Patriot ramokkal, mert ezekről eddig csak jókat olvastam, bár főleg csak a Viper szériát emlegették... Az olcsóbb "Signature" szériával vannak tapasztalatai valakinek? Tuning nem valószínű, a stabil működés a lényeg!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest