- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Joco175 #4396 üzenetére
Ahhoz a procihoz bármelyik jó, neked kell megnézni, hogy neked melyik felel meg jobban az igényeidhez. GA-790XTA-UD4 és GA-MA790FXT-UD5P azt vedd szerintem amire még van garancia. Ez lemaradt GA-MA790XT-UD4P
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
robick5 #4262 üzenetére
A tápra azért gondoltam mert azt írtad, hogy "a gép nem akar elindulni semmi életjelet nem ad". és ha másik táppal is csinálja akkor már lehet gyanakodni a lapra.
Próbáld meg legalább 1 órára kivenni az elemet és ez után megnézni a BIOS-t.
A proci magok hőmérsékletét, hogy miért nem írja ki,hát ez passz. Én az "All CPU Meter" gadgetet használom, próbáld ki te is, hátha.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Havernak is már lassan 1 éve így van. Mikor már elindult nincs gond vele, csak indulásnál makacskodik szintén 2-3 alkalommal 2 havonta. Próbaképpen tedd vissza két magra a procit és szinte biztos, hogy nem fogja csinálni. Úgy látszik ez az ára a +2 magnak együtt kell vele élni, csak rosszabb ne legyen. A bioshoz meg szerintem nincs sok köze csak pont akkor jött rá valami.
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
-
CoolMan
MODERÁTOR
Hi!
Esetleg tedd fel az F7-es biost, hátha. A másik ötletem pedig a biosban állítsad be, hogy csak a HDD-röl bootoljon a többit tiltsad le. Késöbb ha mégis CD-röl szeretnél bootolni akkor indításnál nyomod az F12-öt akkor bejön a boot menü majd kiválasztod a CD meghajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest