- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
kola1234
tag
válasz
leslieke #3289 üzenetére
az okés, hogy enabled a biosban a usb/key/mouse, na de a power managmentbe is kell piszkálni.
nekem ott kellet.
ott van opció, hogy jelszó mbegépelése után kapcsoljon be, vagy any key, vagy power key.szl itt kell piszkálódni.
egér opció is itt van.
legalább is 770tud3p nél.ezt meg egy régi atx lapnak is illik tudnia.
-
Gerisz
addikt
válasz
leslieke #3281 üzenetére
Nem ezzel lesz a probléma.
A "régebbi" giga lapokból úgy emlékszem, kikapcsolás után nem ad áramot az USB portoknak a lapon. A 790GP-DS4H lapomon nem sikerült soha bekapcsolni bill-ről, GA570SLI-S4-et sem, Öcsém EP45-UD3R lapján szintén nem. Most megnéztem az enyémet ezen sem. -
Blaze71
őstag
válasz
leslieke #3270 üzenetére
Ne csak ezeket engedélyezd, hanem az USB kayboard és USB mouse funkciót is az Advanced Chipset menüben. Hiába kapcsolhatná be, ha nincs engedélyezve USB-re is.
Bár nekem úgy rémlik, hogy billentyűről ezután sem fog működni, de az egér igen. Jobb egérgombbra indul a gép.
-
wsvap
csendes tag
válasz
leslieke #3033 üzenetére
Nálam is ez volt, olyan hangja volt a gyári hűtőnek mint egy porszívónak! Aztán vettem egy ARCTIC COOLING Freezer 64 PRO-t, nem volt 5k forint. Tegnap teszteltem ügye full terheléssel a procit
, max 1560-ra ment fel a venti (alapból 1400 körül van) és a proci volt 48 fokos (alapból, 800 Mhz-en 41 fokos). Jah, és közben alig lehet hallani valamit.
(Nem is értem ezeket a sz@r hűtőket minek adják az amd procik mellé. Intel gyári hűtők sztem sokkal jobbak. persze azokat se árt lecserélni) -
04ahgy
nagyúr
válasz
leslieke #3033 üzenetére
Először is: a Gigabyte lapoknak nem valami fejlett a ventilátorvezérlésük...
Másodszor: hőfokban és hangerőben is jobban jársz egy legegyszerűbb, hőcsöves, álló Arctic Cooling Freezer 64pro-val, vagy egy hasonszőrű CoolerMasterrel.A gyári hűtő hangját nehéz megszokni.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest