- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kola1234
tag
válasz
leslieke #3289 üzenetére
az okés, hogy enabled a biosban a usb/key/mouse, na de a power managmentbe is kell piszkálni.
nekem ott kellet.
ott van opció, hogy jelszó mbegépelése után kapcsoljon be, vagy any key, vagy power key.szl itt kell piszkálódni.
egér opció is itt van.
legalább is 770tud3p nél.ezt meg egy régi atx lapnak is illik tudnia.
-
Gerisz
addikt
válasz
leslieke #3281 üzenetére
Nem ezzel lesz a probléma.
A "régebbi" giga lapokból úgy emlékszem, kikapcsolás után nem ad áramot az USB portoknak a lapon. A 790GP-DS4H lapomon nem sikerült soha bekapcsolni bill-ről, GA570SLI-S4-et sem, Öcsém EP45-UD3R lapján szintén nem. Most megnéztem az enyémet ezen sem. -
Blaze71
őstag
válasz
leslieke #3270 üzenetére
Ne csak ezeket engedélyezd, hanem az USB kayboard és USB mouse funkciót is az Advanced Chipset menüben. Hiába kapcsolhatná be, ha nincs engedélyezve USB-re is.
Bár nekem úgy rémlik, hogy billentyűről ezután sem fog működni, de az egér igen. Jobb egérgombbra indul a gép.
-
wsvap
csendes tag
válasz
leslieke #3033 üzenetére
Nálam is ez volt, olyan hangja volt a gyári hűtőnek mint egy porszívónak! Aztán vettem egy ARCTIC COOLING Freezer 64 PRO-t, nem volt 5k forint. Tegnap teszteltem ügye full terheléssel a procit
, max 1560-ra ment fel a venti (alapból 1400 körül van) és a proci volt 48 fokos (alapból, 800 Mhz-en 41 fokos). Jah, és közben alig lehet hallani valamit.
(Nem is értem ezeket a sz@r hűtőket minek adják az amd procik mellé. Intel gyári hűtők sztem sokkal jobbak. persze azokat se árt lecserélni) -
04ahgy
nagyúr
válasz
leslieke #3033 üzenetére
Először is: a Gigabyte lapoknak nem valami fejlett a ventilátorvezérlésük...
Másodszor: hőfokban és hangerőben is jobban jársz egy legegyszerűbb, hőcsöves, álló Arctic Cooling Freezer 64pro-val, vagy egy hasonszőrű CoolerMasterrel.A gyári hűtő hangját nehéz megszokni.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Amazon Fire TV stick/box
- Dacia topic
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest