- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
McCoy20 #3729 üzenetére
Hi! Kell a fesz a ramnak!
Alapban az alaplap 1,6V-ot ad szerintem. 1,7V-ot próbálj mindenképpen, de lehet több is kellhet! Nem tudom mit írnak a Kingmaxnál és az A-Data-nál gyári fesznek, de 1,6V biztos kevés. LV, azaz Low Voltage ramok egyáltalán, hogy 1,65V-ra lennének hitelesítve?Amúgy tapasztalat, hogy AM3 lapban több fesz kell stabil működéshez, mint Inteles lapban. Nálam OCZ AMD Edition LV ramnak 1,7V kellett 1600/CL7-hez 1,65V helyett.
-
Cadal
őstag
válasz
McCoy20 #3229 üzenetére
Ha mégis instabilitást tapasztalsz, ne óckodj emelni a feszen. Ez annyira minimális módosítás, hogy nem lesz semminek sem gondja belőle. Talán ha a Gigabyte alapból 1,2V-ra lőtte volna be az CPU/NB alapfeszét akkor sok tulaj nem szívna ennyit (de lehet hogy ez inkább procifüggő mint alaplap
).
Memóriának is szerintem simán adható a gyár által megadott értékeken belül. Tehát akár 1,8V is. De inkább tapasztald ki hogy mennyitől stabilizálódik. -
Allien
veterán
válasz
McCoy20 #2953 üzenetére
Gerisz linkjén, Oliverda utolsó oldalon leírja, mit-, miért. A cikkben van pár link gyártónként, pl: Gigabyte feloldása. Bár, az adott helyen még a régebbi típusok vannak, az újabbak is ugyan így működnek. Először bios-ban kell beállítani, majd, ha elindul, és bejön a win, akkor ott már Easy Tune-val is lehet kapcsolgatni a magok között. Nekem még bios felállt, de a win nem jött be. Biosban hasra ütés szerűen kilőttem az egyik magot, és pont eltaláltam, melyik a működő.
De, ha nem találtam volna el elsőre, akkor ugye másodikra ment volna. Igaz, előtte próbálkoztam kicsi feszt adni neki, de nem vezetett eredményre, a 4 magból a 3. így se müxik, de nem bánkódom. Ennyi pénzért a két mag is nagyon jó ár/értéket tükröz (ráadásul speciel ha kell, ott van a 3. mag nálam), és a PH-n (pl Gianni) 22E alatt is meg lehet kapni. A tuti letesztelt példányok ennél drágábbak, természetesen.
-
Lui76
őstag
válasz
McCoy20 #2795 üzenetére
Nekem is Freezer van rajta igaz plusz fesz nélkül ,de 4 mag és állandó 3600MHz jelenleg.
kerek 1600 így a Ram - naaggyon kereeekVmit sikerült eltalálnom mert most nem fagy ki XP-be érésnél (és pedig akkor nem is ment ennyin csak 3400 körül- és mindig csak első indításnál) Talán hogy adtam a sima NB-nek is egy minimális plusz feszt !?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Filmgyűjtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Bittorrent topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest