- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
-
Rick4
félisten
válasz
mikk2000 #2114 üzenetére
miért, milyen zene ment rajta, milyen impedanciájú fülhallgató lett beledugva, milyen driver van fent? mivel lett mérve a frekvenciamenet?
mi az, hogy kösd fel magad? a tényekre csak ennyi a válasz? gondolom nem érted még mindig, hogy egyedi esetről beszélünk, mindenki másnak teljesen jól szól a zöld jack-be dugott fülese...kár, hogy ilyen bizit állítasz ki magadról, egy őstagtól többet várna az ember...
-
Rick4
félisten
válasz
mikk2000 #2102 üzenetére
tessék, itt van az én verziómra még egy bizonyíték, talán most már egyértelmű, hogy ez többet nyom a latban, mint a te érvelés, tények nélküli véleményed, ill a személyeskedésed, sértegetésed (amire elvből nem válaszolok) együtt véve.
emellett arra kérnélek, ha okosnak hiszed magad, de csak rémlik valami, akkor tedd hozzá, hogy: úgy volt valahogy, szerintem, talán, azt hiszem, ha már linkkel nem tudod/ akarod az igazadat bizonyítani, akkor meg ne személyeskedj. a hozzá nem értésedet csak tetézi a hozzáállásod, ezzel sok embert félrevezetsz. ne tedd, mert senki sem azért jön ide, hogy az okoskodásaidat olvassa. a sejtés, és a tény általában (mint most a te esetedben is) elég messze van egymástól. köszi, hogy felfogod és a jövőben alkalmazod. mielőtt ezt félreérted, nem nekem van erre szükségem, hanem másoknak nincs arra, amit ebben a témában produkáltál. a vitát ezennel én lezártnak tekintem, gondold a zöld jack aljzatot annak aminek akarod, de állítást csak linkkel tegyél be, ebben az esetben tényekre vagyunk kíváncsiak, nem véleményre.
remélem, semmi sértőt nem írtam, én nem ezért jöttem ide. -
Rick4
félisten
válasz
mikk2000 #2102 üzenetére
várj, mielőtt jobban belemerülnél a személyeskedésbe, talán írhatnál a gigabyte-nak, hogy a manualból vegyék ki azt a szót, hogy earphone, mert te másképp gondolod....a probléma nem oldódott meg, mivel a fülhallgatón valami nem szól jól, pedig normális körülmények között kellene. ha elromlik a vw passatom, nem az lesz a megoldás, hogy veszek egy s mercit. és azzal járok.....vegyél vissza az arcodból, erre senki sem kíváncsi. elmagyarázni elmagyarázhatod, mi miért van, de ne arcoskodj...
-
Rick4
félisten
válasz
mikk2000 #2091 üzenetére
nem mondod komolyan, hogy az alplapi zöld jack aljzatot te feszültségkimenetnek mered nevezni? gy 32-64 ohm ellenállású fejhallgató teljesen jól szól vele, erre lett kitalálva...se frekvenciamenettel, se a kimenő feszültséggel nincs baj...
...akkor szerinted az előlapi fülhallgató kimenetre is csak erősítőt lehetne dugni?
-
-
littlelion21
addikt
válasz
mikk2000 #2081 üzenetére
Köszönöm, este nekifekszek.
A slotokkal nem lehet probléma? A pirosba még nem próbáltam. Csak mert mint írtam, a Geil-el a sárgában be sem bootolt, csak újraindulgatott, ezt meg eleve abba tettem. De akkor a Corsair miért működött ott...? Mondjuk az is csak 680 alatt 1kicsivel ment stabilan, de akkor nem érdekelt, mondván 'óccsó' value-select.mod: de hülye vagyok, mert a Geil meg a pirosban szarozott...
-
Matthew
őstag
válasz
mikk2000 #2042 üzenetére
Nos, úgy néz ki megoldódik a problémám. Kb 15 perce vettem egy 500-as Samsung vinyót.
Azt írtad, hogy az is gagyi, de abban azért még bízom, a raid tömböm is samukból áll...
Ezzel frankó minden atomgyors. Ugyanazokkal a beállításokkal amivel a Maxtor rossz volt.
Munkahelyre kétszer vittem be a Maxtort, ott jó volt mindig.
Szerintem itt valami kompatibilitási geb@sz lehetett, szerintetek? -
Matthew
őstag
válasz
mikk2000 #2042 üzenetére
Eddig én is nagy ívből elkerültem a maxtor vinyókat, sőt még ismerősöknek sem mertem ajánlani. De jó árban volt, más márka nem volt, így megvettem, gondoltam annyira szarok nem lehetnek...
Ezen túl vagyok:
Dugd fel a vinyót a sárgára (intelnél kompatibilisebb vezérlőt nem fogsz találni), menj a biosba, integrated/"sata 0-3port native mode" legyen Enabled (fölötte az AHCI maradjon disabled), majd újraindítás. Ha a sebesség még mindig gáz, akkor keresd meg az eszközkezelőben az ide vezérlők alatt hogy nem-e áll véletlenül a vinyóhoz tartozó csatorna PIO módban, ha igen, állítsd át DMA-ra, majd indítsd újra.
UDMA5-ben volt a vinyó és még mindig lassú.
Tesztprogit még megpróbálom.Köszi neked is!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
mikk2000 #1991 üzenetére
A RAM-ok hibátlanok. Le letek tesztelve másik gépben és problémamentes futás volt. A feszek természetesen megvoltak.
tlac:
Az inkompatibilis? Hát az valami olyasmi hogy két alkatrész nem képes együtt hibamentes működést produkálni,esetleg el sem indul. Valami ilyesmivel tudnám definiálniAmúgy nem azt írtam hogy ez biztos... De a modulok hibátlanok és más lapban működtek is szépen. Ergó ha nem inkompatibilisek akkor a lap a hibás....?
- amúgy nekem is a "régebbi" modulok vannak
-
Emosz
tag
-
Emosz
tag
válasz
mikk2000 #1977 üzenetére
Egy picit elbeszélünk elbeszélünk egymás mellett szerintem... Én a biosos prociszabályozásról és ventiszabályozásról szeretnék érdeklődni azért mondtam, hogy minden "enableden" van, c1e meg ilyenek, te meg már a windowsosról írtál nekem szerintem. Mindenesetre köszi, ezt az easytunet még fel se raktam csak a szükséges drivereket...
-
Emosz
tag
válasz
mikk2000 #1975 üzenetére
Köszönöm szépen, sokáig gondolkodtam, hogy egyáltalán megkérdezzem ezeket, örülök, hogy végülis nincs probléma a dologgal
Viszont ez a prociszabályozós dolog kicsit érdekelne, én minden lehetőséget enabledre kapcsoltam.... Van valami ajánlott konfigurálás erre? Én nem tuningolom a cuccom, minden mindig alapon, viszont szeretném ha mindig a legoptimálisabb módon lenne használva a procim -
-
littlelion21
addikt
válasz
mikk2000 #1855 üzenetére
Azt a k*rva...ami Neked 1,5-2%, az nekem 40-45%!!! Mondjuk nekem máshogy néz ki a grafikon, nem csak nagyságában más, hanem a "csúcsok" között 0 az érték.
Azt hiszem, ma tényleg belepróbálom a Seismic Edge-t.
Ha az sem jön be, tudnál valami konkrét típust ajánlani (mondjuk BandiT listájáról v akárhonnan)? -
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mikk2000 #1842 üzenetére
Árnyékot, jah nem árt levenni főleg 7900GT-nél ha újabb játékot próbálok...
NWN 2 max részletességel 1280x1024-ben árnyék nélkül 30fps-el megy pont elfogadható eset.
mod: Rick4: Bios-ból tudsz chipet váltani (vagyis bios-t) de van vmi billentyű is rá (talán F8 de leeht az a boot menü? most nem ugrik be hirtelen) hogy bootolás közben is tudjál váltani.
-
trident
csendes tag
válasz
mikk2000 #1806 üzenetére
Mikrofonos fejhallgató, gondolom pár watt a teljesítménye, a hivatalos oldalon nem láttam feltüntetve ezt.
Minden alkalmazás során: hardware kipróbálása, teamspeak, team fortress 2.
-alapesetben ha semmit sem állítok, akkor egyre hangosabban "loopol" (elnézést, de igazán jó magyar szó nem jut az eszembe) - és egy masszív rave élményben lesz részem
-a fenti beállításokkal pedig visszhangzik.
-már alapesetben is látom, hogy kap jelet.
A tisztításos tanácsot megpróbálom máris, de relaítv új az alaplap, mikrofon nem is járt benne, szűz volt még...
Köszönöm, nézem.
-
GaB-V8
csendes tag
válasz
mikk2000 #1800 üzenetére
iPON-ban vettem. Remélem azért a durva részek, amiket írtál kimaradnak
Nekem a leg szarabb, hogy vissza kell vinni, (gépet darabokra szedni, ráadásul ki tudja meddig nem használhatom). Szóval elhiheti a kisker, hogy nem jókedvemben szivatom
Amúgy télleg ilyen drasztikusan leszívja a procit a hangképzés?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
mikk2000 #1781 üzenetére
A szívok alatt azt értem,hogy a JMicron chip által vezérelt sata-portok valami elképesztő lassúak és az ide-vezérlés egyenesen halott.(tehát relatív--> nem sata vagy ide a problémás,hanem a JMicron) Több ide-s eszköz is volt(dvd és cd is, író és csak olvasó is) és egyik sem működik. Rakoncátlankodik
Ami itt aztatakarja hogy nem olvas be semmilyn másolt disc-et az üreseket meg nem is látja(persze ez a drive frissítése után is fenn állt) a JMicron-hoz pedig legutóbb a legújabb driver lett leszedve és azzal sem megy ugyanúgy... És kábel is volt már benne cserélve,nemegyszer.
Mellesleg nekem a RAM-ok alapjában véve hibátlanok csak ha áll a rendszer akkor jelentkeznek hibák,de itt nem a memóriákra gondolok(memteszt futott rajta az elmúlt 1-3 napban és ott nem volt hiba)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
mikk2000 #1776 üzenetére
Én sem véletlenül vettem A-Datát
És ha Gorneck23(akinek tudása,hát mondhatni határtalan) meg te is(jó pár tagnak segítettél a topicban) dícséred,akkor tényleg tudhat valamit...
De nekem nem is a RAM-mal van bajomHa most elkezdeném ecsetelni hogy mennyi és milyen különböző problémák jelentkeztek,akkor olyan hosszú lenne a lista hogy megutálnál
A RAM-ok legutóbb 800on mentek és akkor is ugyanezek a hibák jelentkeztek
Már minden ki volt próbálva,de tényleg minden
Most már csak 2 variáció van...
A JMicront teljesen kilőjük és csak satán megy majd minden(JMicronnal szívtam annyit hoyg elképesztő,vszínű rossz chip)
Vagy pedig(sztem ilyen nem létezhet) De a konfigom Vistára vágyik,de komolyan...Elvileg ez a chipset már arra lett tervezve
És ha ezek közül tényleg semmi nem segít,akkor tanácstalan vagyok.... -
válasz
mikk2000 #1761 üzenetére
Dos alatt futó MEMTEST-et nem tudom lefuttatni mert nincs flopimeghajtóm
A régi gépembe volt, egyszer se használtam, mondom ebbe nem veszek... erre meg most kéne..
A Tápom: FSP. CSak elírtamRam : 800MHZ-es
Lefuttatok egy windows alatt futó memtestet...
NEKEM ILYEN VAN: http://www.geilusa.com/products/showReview/id/65
AZ EVEREST-ben a memória késleltetés:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/071110/1025784082n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/071110/1025784082n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url] -
GaB-V8
csendes tag
válasz
mikk2000 #1734 üzenetére
Linux
Nemhiszem, hogy valaki állítgatta volna. Amikor én megnéztem, akkor is HD Audio állásban volt. Ellenben, amikor a jumperekről beszéltünk én kipróbáltam AC97 módra kapcsolva is, meg néztem a manual-t is.
A következő persze a szűz OS lesz, de XPAmennyi ideig a live-okat próbáltam életrekelteni, talán már az XP is felment volna. Persze a live egyszerűbb lett volna, ha hajlandó elindulni. Biztos nem jól csináltam valamit, mert nem sok közöm van a linuxokhoz. (Bár egy iso kiírásán és egy CD-ről bootoláson nem sok mindent lehet elrontani
) Na de majd jövőhétenkiderül az igazság. addig nem jutok a gépem közelébe.
Jó volna, ha csak ennyi volna a gond, hogy új XP kell. De az előérzetem mást mond.Köszönök mindenkinek minden segítséget.
-
GaB-V8
csendes tag
-
GaB-V8
csendes tag
-
Vakegérke
félisten
válasz
mikk2000 #1604 üzenetére
De, hajtogattam, csakhogy egyenesre. Gyárilag karikába van tekerve. Most szép íves.
Találtam Abit kábelt, ami bekattintós, alkudozom rá. 200-ért adják, ha nincs rejtett minimálár. Mennyit érdemes érte (maximum) adni?
Panaszok voltak, nekem is befuccs az egyik. Kiadtam a jelszót: sárgákat lecserélni.
Ami az Akasa kábelt illeti, itthon nem találtam, mármint a NET-en. -
peterzonex
tag
válasz
mikk2000 #1594 üzenetére
Helló.
mivel az x550-es karin szar hütő volt ezért raktam rá egy másik halkabb hütőt. A hütőt átalakítóval rádugtam a tápra,(Azt tudni kell hogy a vid.kari hütő kábele egy helyen össze volt csavarva, "megsodortam a kábelt" gondolom érthető, és így érintkezett ), Mivel most nincs gépházam ezért csavarhúzóval indítottam a gépet mint eddig sokszor, amikor hozzáért a két tüskéhez (indítottam a gépet)azzal egy időben hozzáért a vidkari hütő kábel, le nem szigetelt részére, és gondolom áthúzott rajta egy kis áram. Mert most ha normálisan összeértetem a két tüskét akkor sehogy se akar bekapcsolnia gép, csak
akkor indul el amikor a tápot lekapcsolom aztán visszakapcsolom. A proci már vagy 2 hónapja rajt van a lapon, a vidkarira nem dugtam kieg. tápcsatit mert eddig indult, tápcsere meg nem volt. Amikor elindul a gép akkor egy darabig naarncssárga a monitor ledje aztán amikor már bejönne a kép szal zöldesre vált a ledje akkor lekapcsol, -
Vakegérke
félisten
válasz
mikk2000 #1517 üzenetére
Segíteni szerettem volna, nem sikerült. Sajnálom. Egy ötletem még van.
Ujjal meghúzod az anyát, és megnézed, mennyi fölösleges a csavarból. Vissza az egész, kézben, de inkább satuban lefűrészeled a fölösleget. Hogy ne sérüljön a menet, a levágandó részt fogd be. Lereszeled a sorját, máris szerelheted, nem fog ütközni. -
Vakegérke
félisten
válasz
mikk2000 #1489 üzenetére
Szia, nincs mit.
Köztes érték legyen, ha egyik se jó, mondjuk 400-as. Bár nem értem, hol a gond némi mikro barázdáltsággal. A hűtőpaszta kitömi, és ráadásul nagyobb felület szolgálja a hűtést.
Sima, egyenes felületen csiszmákolás, és nem lesz görbe.Csavar felülről, ujjal leszorítod a hűtőt, anyákat ujjal meghúzod, utána azonos fordulatnyit húzol az anyukákon kulccsal. Megvan? Akkor most fűrészlap, és az anya mellett tőben levágod a fölösleget a csavarból, és csókolom. Máris elfér a lap, meg a ház között.
-
zeix
senior tag
válasz
mikk2000 #1490 üzenetére
A kép nálam bejön seperc alatt...
most is a melóhelyemről.
Azt a képet alapbeállításokkal készítettem így van
2.66Ghz FSB:1333Mhz 8x333Mhz.
Viszont az EIST disabledre van állítva és így is állítgatja a szorzót 6x-8x.
Lehet a Vista szórakozik velem? Teljesítménycentrikusra van beállítva.
Különben el sem indul a gép ha a memória szorzót 2x-esre teszem, a bios sem, levágja az (autómatát). A monitor be sem kapcsol. 3x resetel magától és visszaállítja magát autora.
Gondolom akkor a 4 modul miatt van ez.
Nekem elég lenne 8x375Mhz proci freki. Kiváncsi vok mennyivel lenne gyorsabb a gép. -
Vakegérke
félisten
válasz
mikk2000 #1479 üzenetére
Okoskodom, tehát vagyok.
Először a csiszolgatás.
Sima felület, mondjuk üveg, bakelit, bútorlap, dohányzó asztalka. Ráteszed a polírpapírt, egyik kézzel lefogod, hogy ne csúszkáljon, a másikkal meg huzigálod rajta a hűtőt jobbra-balra, föl-le, és körkörösen. Ha nagyon nem akar csiszolódni, akkor kicsit durvábbal próbálkozz. Szerintem a 200-as elég finom. A lényeg az, hogy egyenes legyen a felület, és viszonylag sima. A mini karcokat kitömi a jó kis hűtőpaszta, gondolom teszel rá.Pöcök gond.
A csavar-rugó páros jó megoldás.
"...úgy saccolom hogy az alaplap alja és a ház alja közti hely nem elegendő a rendes leszorításhoz."
Tóld be alulról a csavart, a feje elfér. Felül meg van elég hely. Ha mégsem, akkor fűrészelsz, és lereszeled kúposra a csavar végét.
Talán még a rugó sem kell, ha útban van, gondot okoz. Kézzel lágyan meghúzod az anyákat, közben ujjal szorítod a hűtőt a hűtendő felületre. Ez egyenletes felfekvést, egyenletes leszorítást biztosít. Utána azonos fordulatnyit tekersz mindegyik anyán, immár szerszámmal.Bocs, ha hosszú voltam.
-
Rick4
félisten
válasz
mikk2000 #1320 üzenetére
The NorthBridge temp on the Gigabyte 965 board is Temp1 in SpeedFan..ezt egy fórumon olvastam, több helyen is, hivatalosan nem találtam rá semmi konkrét forrást...megnéztem, nekem az 38 fokon van..tehát van ami tuningnál mutatja a chipset hőmérsékletét, hogy a kiinduló mondatra válaszoljak..
-
Rick4
félisten
válasz
mikk2000 #1318 üzenetére
nálam elérhető, nem tudtam, hogy van ahonnan nem...
...
A feltöltött kép nem engedélyezett! Csak JPEG, GIF, PNG!..a kpem JPEG kiterjesztésű..
milyen net az, amivel nem elérhető minden oldal?
imageshack -
Rick4
félisten
-
Trurl1
csendes tag
válasz
mikk2000 #1268 üzenetére
Sajnos nem lopom a pénzt, így aránylag óccsó megoldást kellett választanom. Az eddigi gépem egy DVDripet jó minőségben megcsinált 10 óra alatt, ez kb 1 óra alatt. Ez nekem igen nagy ugrás. A játékokat nem akarom 1600x1280 felbontásban futtatni, jó lesz a 800x600.
OFF
A grafikus kártya gyártók gondolkodásmódját végképp nem értem, hiszen nem az fps-t kellene emelgetni, a TV sem szaggat, pedig 25 fps ugyebár, csak van benne motion blur
ON -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
mikk2000 #844 üzenetére
Kicsit én is sokallom az 50+ fokot, de szerencsére a gép stabilan megy. A házam elég szellős darab (egy ''agyonlyuggatott'' Chieftec UNI Smart ház, 12 centis hátsó házhűventivel), viszont a VGA (8800GTX) rendesen befűt... Mennyire pontos értéket ad a BIOS? Ha jól emlékszem, valahol azt olvastam, hogy nem éppen precízen mér hőmérsékletet...
-
RedCat
senior tag
válasz
mikk2000 #426 üzenetére
Na kipróbáltam az ACikapcsolását, de semmi változás. Sőt a biosban több kapcsolót ki illetve be kapcsoltam ami esetleg befolyásoljatja a bootot, de semmi. Egyszerűen leáll a bott amikor a penről kellene olvasni. Én is olvastam hogy nem jó ha nagy a pen, ezért már 2 félével próbálkozom: 2 GB kinston és egy 256 MB Flash Drive-al. Persze egyik se hajlandó bebootolni
Másik gépben mindkettő tökéletes... Azt hiszem nem fogok penről bootolni, elfogyott az ötlet. Nektek gond nélkül bootol pendrivról? -
RedCat
senior tag
válasz
mikk2000 #424 üzenetére
Köszi, de már írtam hogy másik gépben tökéletes. Próbáltam már síma DOS-t feltenni a penre és arról bootolni, de akkor se bootol. Egyszerűen amikor olvasni kellene a pendrive-ot akkor lefagy a gép és csak akkor megy tovább ha kihúzom a gépből...
Az ACHI beállítást kipróbálom este... -
-
válasz
mikk2000 #120 üzenetére
vazzeg gyerekek nyugi van a lényeg hogy 3 órát játszottam meg boinc ment és vista alatt nem indult újra nemfagyott a gépem kettő igazatok van orthost nem futtattam még mert inkább játszottam végre volt kis időm és mokás hogy a lost planet DX10 ben vista alatt 10 pálya végén 4 fps felhuztam a karit lett 14 pfff
(boinc alatt persze ami ugye) mokás nah a lényeg hogy 11 pályás és végre átvittem, jöhet az orthos meg csinálok everest meg mindenféle screenshoto t hogy a nép megnyugodjon meg én is
-
fer
őstag
Ezt a kábelcserét még nekem ajánlották, de szerintem nem jött be, vagy legalább is szerintem nem ez okozza a problémámat amit a #22 hozzászólásomban említettem! Ha te jártasabb vagy az efféle dolgokban akkor tőled kérek segítséget! (a képfeltöltést használtam, ha jól emléxem az neked nem szuperál, akkor adj valami mást ahová feltölthetem a képet, hogy te is megnézhesd és hozzá tudjál szólni!)
-
Csipisz
tag
Szerintem ennek a SATA kábel kérdésnek jóval több időt szenteltünk mintbamennyit az egész ér. Elég nagy szégyen, hogy egyáltalán lehetséges az, hogy ilyen kábel tönkremenjen attól, hogy én esetleg egyenesre hajtom. Most két Abit gyári kábelt használok, amit szintén kiegyenesítettem és mégis működik.
Apropó, mi a helyzet a memóriáiddal, kiderült, hogy mi a gond? -
Csipisz
tag
Ha arra gondolsz nem kezdtem el kalapáccsal vagy más szerszámmal egyengetni a kábelt ráadásul szégyenszemre nem kellet újat vennem se, mivel volt. Egyébként sem csak nekem volt ilyen tapasztalom a Giga gyári SATA kábeleivel.
Látod ilyen az élet nálam a kábel nem működött , nálad pedig a memória! -
kumpl
aktív tag
Értam. Tehát, ha 300-as fsb-nél van a strapváltás, akkor nekem gyorsabb lesz 298-on?
De ha már jóval meghaladom azt a bizonyos értéket (fsb-vel), akkor nem lesz lassabb az egész, nem? Annyit azért nem számít a memória sávszélesség, ugye? (Legalábbis AMD-nél nem számított semmit, ott mindegy volt, hogy Duálban 2x annyi volt az olvasás, nem vettem észre semmi különbséget...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Reklámblokkolók topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest