- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trurl1
csendes tag
A 7600-as az GT, úgyhogy azért nem annyira gyenge
Köszi a válaszokat ! -
Trurl1
csendes tag
válasz
mikk2000 #1268 üzenetére
Sajnos nem lopom a pénzt, így aránylag óccsó megoldást kellett választanom. Az eddigi gépem egy DVDripet jó minőségben megcsinált 10 óra alatt, ez kb 1 óra alatt. Ez nekem igen nagy ugrás. A játékokat nem akarom 1600x1280 felbontásban futtatni, jó lesz a 800x600.
OFF
A grafikus kártya gyártók gondolkodásmódját végképp nem értem, hiszen nem az fps-t kellene emelgetni, a TV sem szaggat, pedig 25 fps ugyebár, csak van benne motion blur
ON -
Trurl1
csendes tag
Hali!
Új ember vagyok itt, nem túl gyakran cserélek gépet, vagy 7 évig egy Abit KT7 deszkában ''hasított'' egy 800 MHz-es Thunderbird. Enyhén szólva megérett a váltásra, bár gondom sohasem volt vele ...
Az új konfig GA-965P-DS3 rev 3.3 F10, 2160 prockó 1800 MHz, Kingston 2x500 MByte 800 MHz dualban, Gigabyte 7600 silent video, WD 300 Giga SATA vinyó. Ez volt bruttó 110000. Alapbeállításokban is húz mint az állat, stabilan, a procventi alig fordul, először be is voltam szarva, de aztán rájöttem ...
Azért az új játékokhoz - a gyereknek természetesen- kéne egy kis plusz nafta.
Mire az egész fórumot elolvasom elavul a gép, és dolgozni is kell néha, úgyhogy ha megkérhetném a tisztelt tuningmestereket valaki röviden írja le, mit hogyan kell a biosban átállítani, hogy vagy 30 %-ot nyerjek sebességben és stabil maradjon a kütyü, no meg a feszkókat ne kelljen emelni, meg hűtőt cserélniHa mindez lehetséges persze. Szóval valami szolíd tunigrecept kéne.
Előre is köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- BestBuy topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk WIFI alaplap
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest