- Kínai tech-túra összefoglaló
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Na, tényleg úgy néz ki jó lesz ez a kicserélt adata extreme 800+
Igy hát kicseréltem az mch hűtőt egy hőcsöves bizbaszra, és elkezdhettem nézegetni az fsb határait. Azt már észrevettem, hogy ahogy elég hamar kellett az mch +0,1V, úgy 430 felett már kell a +0,2V különben hibázik. Azért az meglepett kicsit hogy 490-en még bootolt a rendszer
Az új chipset hűtő egyik műanyag pöckének egyik kampója nem igazán bírta a kiképzést (bár tartani tart), hogyan lehetne pótolni? Ugyanilyen hűtőt venni még egyet drága mulatság lenne, ráadásul ugyanilyen gyenge takony lenne a pöcke. A pöcök mérete (hossza) eltér az eredeti bordához valótól mivel az új hűtő füle magasabban van. Gondolkoztam csavaros vagy rugós/csavaros megoldáson de úgy saccolom hogy az alaplap alja és a ház alja közti hely nem elegendő a rendes leszorításhoz. Gondolom pöcökkínálat külön nem nagyon van

Más... mind a CPU mind a chipset hűtő alja nem egy simaság, mivel lehet az lesimítani házilag? Namost nem olyat akarok hallani hogy "csiszold le bazmeg" hanem pl hogy fogj egy sima deszkát tégy rá egy 1600-as csiszolóvásznat...tehát részletesen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest