Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikk2000

őstag

Na, tényleg úgy néz ki jó lesz ez a kicserélt adata extreme 800+
    Igy hát kicseréltem az mch hűtőt egy hőcsöves bizbaszra, és elkezdhettem nézegetni az fsb határait. Azt már észrevettem, hogy ahogy elég hamar kellett az mch +0,1V, úgy 430 felett már kell a +0,2V különben hibázik. Azért az meglepett kicsit hogy 490-en még bootolt a rendszer :)

Az új chipset hűtő egyik műanyag pöckének egyik kampója nem igazán bírta a kiképzést (bár tartani tart), hogyan lehetne pótolni? Ugyanilyen hűtőt venni még egyet drága mulatság lenne, ráadásul ugyanilyen gyenge takony lenne a pöcke. A pöcök mérete (hossza) eltér az eredeti bordához valótól mivel az új hűtő füle magasabban van. Gondolkoztam csavaros vagy rugós/csavaros megoldáson de úgy saccolom hogy az alaplap alja és a ház alja közti hely nem elegendő a rendes leszorításhoz. Gondolom pöcökkínálat külön nem nagyon van :)

Más... mind a CPU mind a chipset hűtő alja nem egy simaság, mivel lehet az lesimítani házilag? Namost nem olyat akarok hallani hogy "csiszold le bazmeg" hanem pl hogy fogj egy sima deszkát tégy rá egy 1600-as csiszolóvásznat...tehát részletesen. :)

Új hozzászólás Aktív témák