Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Könyvmoly lehet a Samsung következő hajlíthatójából
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Na, tényleg úgy néz ki jó lesz ez a kicserélt adata extreme 800+
Igy hát kicseréltem az mch hűtőt egy hőcsöves bizbaszra, és elkezdhettem nézegetni az fsb határait. Azt már észrevettem, hogy ahogy elég hamar kellett az mch +0,1V, úgy 430 felett már kell a +0,2V különben hibázik. Azért az meglepett kicsit hogy 490-en még bootolt a rendszer
Az új chipset hűtő egyik műanyag pöckének egyik kampója nem igazán bírta a kiképzést (bár tartani tart), hogyan lehetne pótolni? Ugyanilyen hűtőt venni még egyet drága mulatság lenne, ráadásul ugyanilyen gyenge takony lenne a pöcke. A pöcök mérete (hossza) eltér az eredeti bordához valótól mivel az új hűtő füle magasabban van. Gondolkoztam csavaros vagy rugós/csavaros megoldáson de úgy saccolom hogy az alaplap alja és a ház alja közti hely nem elegendő a rendes leszorításhoz. Gondolom pöcökkínálat külön nem nagyon van

Más... mind a CPU mind a chipset hűtő alja nem egy simaság, mivel lehet az lesimítani házilag? Namost nem olyat akarok hallani hogy "csiszold le bazmeg" hanem pl hogy fogj egy sima deszkát tégy rá egy 1600-as csiszolóvásznat...tehát részletesen.

Új hozzászólás Aktív témák
- 16GB (30k) / 32GB (50k) DDR5 laptop ram csak 1-1db
- ADATA 32GB (2x16) DDR5 - 8000MHz CL38 - XPG Lancer Neon RGB - 10 év garancia!
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL16 - 1 év garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest