Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Szerintem senki sem lopja a pénzt, mert különben azt írtam volna hogy lopjál jobb gépet

A DVDrip sebessége jelentősen függ a kódoló minőségétől és beállításaitól, meg attól is hogy 2 procit támogat vagy csak egyet... te pedig a játékok miatt kérdeztél, amire fenntartom amit írtam.
Az FPS nem a VGA-nak kell hanem a te szemednek. A 25 akár elég is lenne, ha az lenne a minimum viszont ez akár 50-60FPS átlag és 100-200FPS maxhoz is tartozhat... Ha a vsync be van kapcsolva akkor a maxot behatárolja a megjelenítő.
A (hagyományos crt) TV amúgy 50Hz, váltottsoros. A 25, helyesebben 24FPS az a mozifilm. -
conair
tag
Én azt mondom, hogy később lehetőséged van venni 1gb ramot ha lesz rá pénzed, jó alaplapot választottál így az alapon 1,8 körül járó procidat fel tudod tekerni 2,6-3ghz közé ahol már nagyon szépen teljesít, de video kártyád mindenképpen szűk keresztmetszet amivel nemigen tudsz mit kezdeni, ha lesz pénzed cseréld ki és vegyél egy x1950prot vagy egy 7900gs-t esetleg még jobbat ha játszani szeretnél. Sajnos a vga-d miatt kénytelen vagy alacsonyabb felbontásokban játszani gyengébb textúrával, de lehet, hogy jobb karival meg a memóriából is kellene több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Parfüm topik
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Discord
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest