- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Sziasztok! Érdemes ebbe a lapba (965P-S3) egy HD6850-et tenni? A procim jelenleg egy E6320 de megy 3 Ghz-en is, de szándékozok egy E8400-et vagy E8600-ot venni bele!
Ja és nem lesz gond a proci váltásnál? Fog működni az energiagazdálkodás is velük? -
fer
őstag
Olyan gondom akadt, hogy amióta újraraktam a win7-et ahci módban, ha beteszek egy ide winyót a rack-be, nem indul el, csak azt írja ki: "Detective drive, kérem várjon" és nem történik semmi, a hdd led sem villog, már vártam egy 40gigás winyónál 15 percet, de semmi, egy 250-es winyóval is ua. a helyzet! Cseréltem már kábelt is, közvetlen rádugtam rack nélkül, de semmi változás! A biosba sem tudok belépni amíg bent a winyó, ja és az F14-es bios van fent! Aki már járt így és tud megoldást, kérem ossza meg velem!
-
fer
őstag
Az ahci-nek melyik sata csatlakozóba, jön ki az előnye ncq stb.?
-
fer
őstag
Nem akarlak megsérteni, de te annyira egyszerű vagy, hogy az már fáj! Az ATA miért nem egyértelmű, nem azt írtam, hogy SATA! Én nem állítgatom az ahci-t, hanem áttértem rá, ez nem ua.! Ha meg nem tudsz épkézláb segítséget adni, akkor inkább ne is írj! Csak azért irkálni, hogy növekedjen a hozzászólások száma, az nem a hozzáértést fogja dicsérni!
Ha megsértettelek, bocs, csak én úgy érzem mindent leírtam az első hsz-ban, csak te mindig olyanokat kérdezel, ami világos mindenki számára, csak a probléma nem! -
fer
őstag
Történt egy érdekes dolog amióta áttértem ahci-re, és win7-et (64bit), használok! betettem a rack-be egy Hitachi 320-as ATA winyót, és amikor másolok rá, az egész rendszer elkezd akadozni, az egér is, a procihasználat is ingadozik 10-45%-között, a másolás is alacsonyabb lett, mint xp-n volt! Ez most az ahci-tól, vagy a win7-től lehet! Az biztos, hogy az ata winyó nem támogat ncq-t, ez is lehet a hiba oka?
Ha valaki járt már így, és talált rá megoldást, ossza meg velem legyen szives!
Előre is kösz! -
fer
őstag
válasz
7Heads Drago #4075 üzenetére
Ezek szerint nincs kék halálod, akkor vedd ki a pipát az automatikus újraindulás elől!
A tápcsatlakozónál a jó kontaktra akartam kitérni, hogy nincs-e valami lazán ami esetleg okot adhat ilyenekre! -
fer
őstag
válasz
7Heads Drago #4073 üzenetére
Szürkét használtam, ha jól emlékszem titan! De bármilyen paszta megteszi amit proci alá lehet tenni! A lefagyás oka lehet más is, pl. nézd meg a vga kiegészítő tápcsatit!
-
fer
őstag
válasz
7Heads Drago #4065 üzenetére
Ha jól értem 1066-on nem akarnak menni a memók, de 800-on minden ok! Hát nekem sem hajlandóak a csx memók 1066-on menni hiba nélkül, de 900 jól mennek! Szerintem a lapnak túl magas az 1066-os freki! Én elvittem egyik haverhoz a ramokat és nála a p35-ös lapban hiba nélkül mentek 1066-on! Szerintem nem a ramokkal van a baj, bár a régebbi kingmaxok nem mind bírták a ráírt frekit, ezt több fórumban olvastam, ezért kerültem is ezt a ramot, de mára már lehet javult a helyzet náluk is! De még meg lehetne próbálni más fajta 1066-os ramot is, de szerintem nem fog változni a helyzet!
Még egyet megpróbálhatsz, attól függ milyen régi a lapod, az NB borda újrapasztázást, nálam bevált, 2-3 fokot esett a hőmérséklet, és sokkal gyorsabb, stabilabb lett az egész rendszer, bár a leszedése egy kicsit nehézkes volt, az a ragacs nagyon odafogta!
-
fer
őstag
válasz
lumosnina #4052 üzenetére
Elvileg az EP31-DS3L újabb lap mint a 965-DS4, ergo nem érdemes cserélni, hacsak nem akarsz tuningolni, mert akkor a DS4 szerintem jobb választás! Amiben különbözik még a két lap: DS3L-nek ICH7 vezérlője van, míg a régebbi DS4-nek meg ICH8! Mellesleg a DS4 is elviheti a ramokat 1066-on, csak biosbeállítás kérdése, az egész, na meg a teszté!
-
fer
őstag
A tuningra visszatérve, már írtam, hogy mostanában nem megy a tuning úgy mint régen! Ha el is indul, a következő restartnál már nem bír indulni, és visszaáll alapra! A napokban volt, hogy 16 fok volt a szobában újra megpróbáltam a tuningot, és láss csodát, akárhányszor újraindítottam, nem állt vissza alapra! ebből arra következtettem, hogy túlmelegedés van! Ebből kiindulva újrapasztáztam az NB-t és kb 2-3 fokot lejjebb ment a hőfok, és ez mellett még a rendszerem is mintha gyorsabb lett volna: gyorsabban nyílnak meg alkalmazások, gyorsabb az indulás a leállás, néhány játék ami eddig egy picit beszaggatott, már nem csinálja, a nyomtatóra ha küldök nyomtatnivalót, akkor mindig tök sokat várt, most egyből kezdi a nyomtatást! A tuningot most fogom próbálni!
Ha valaki megpróbálná, annak mondom, hogy az NB borda levétele nem volt teljesen zökkenőmentes, úgy oda volt tapadva, hogy azt hittem kettétörik az alaplap, na meg azt a gyurmaféle tapaszt vagy nem tudom minek nevezzem, nem volt egyszerű eltávolítani, még jó, hogy mindig van itthon sebbenzin azzal szépen el lehetett távolítani! -
fer
őstag
Akkor elmondok egy érdekes dolgot! Egy másik gépről van szó egy viás lap 478-as northwood proci, cseréltem ramot tettem bele egy 1 gigás kingmaxot mellé meg beraktam egy 256 megás samut, teszteltem órákon kersztül memtest86-al semmi baja, de amikor a gyerek játszik rajta kékhalál, megint tesztelem órákon át semmi hiba, játék 5perc múlva kékhalál! Ja előtte egy radeon volt benne, azzal nem volt kékhalál, de most tettem bele egy 7300gt-t, azzal egyfolytában halálozik, van amikor el sem hajlandó indulni! Kivettem a 256 megás samut, és úgy látszik kezd megoldódni a probléma! Egyszóval hiába a sokféle teszt
progi, a legjobb teszt a játék! -
fer
őstag
válasz
hoffman_ #3982 üzenetére
Már arra is gondoltam, hogy azért nem megy a tuning, mert vga-t cseréltem (7300Gt -->> HD4670) csak az a baj, hogy a régi már nincsen meg, így nem tudom letesztelni! Bár régi pci-os kártyám van itthon, lehet majd azzal kipróbálom! Az újrapasztázást még nem csináltam meg az NB-n, mivel elég meleg a borda, úgy vélem rendesen átveszi a hőt! Tényleg, nálad milyen meleg az NB borda?
-
fer
őstag
Mostanság az én deszkám sem szereti a tuningot, vagyis elindul (430X8-on) és stabil is, de a következő restartnál már nem bír indulni, és visszaáll alapra! Ezt az újrapasztázást, lehet én is megpróbálom!
-
fer
őstag
válasz
LSL1337 #3959 üzenetére
Hát döntsd el te [E6300] [E7400] [E5400] és amire igazán érdemes lenne [E8400] de itt nem csak a ghz-ek számítanak, hanem mondjuk a tranzisztorszám meg a cache is! Ha a tuningolhatóságot nézzük neked lehet megfelelne egy 5xxx -s mivel 200 az fsb-je, de ha a 7xxx-nél maradsz akkor nemcsak, hogy 1megával több lesz a cache de a tranyószám is megnől, a 45nm-ből eredő tuningolhatóságról meg nem is beszélve! Én nehezebb döntés előtt állok, mivel nekem [E6320] -om van, ezért nekem csak a 8xxx-as széria lenne a megoldás, a többi kis tesó visszalépés lenne! Na röviden ennyi a véleményem!
-
fer
őstag
Az EasyTune 6-ot próbálta már valaki 965-ös lappal, mert azt olvastam, hogy nem megy, de sosem lehet tudni!
-
fer
őstag
Az EasyTune 6-ot próbálta már valaki 965 lappal, mert azt olvastam, hogy nem megy, de sosem lehet tudni!
-
fer
őstag
válasz
K21_overlord #3885 üzenetére
Milyen xp-d van? Nem lehet, hogy túl régi? Ott előfordultak ilyen jellegű problémák, próbálj meg egy frissebb verziót sp2, vagy netalán sp3-at!
-
fer
őstag
A legutolsó bios (f14) nekem nem jött be, mivel nem veszi vissza a szorzót alapon, helyette az f12-őt használom!
-
fer
őstag
Ezt már én is eljátszottam (áramtalanítás cmos clear) , egy darabig jó is volt, aztán kezdődött elölről, néhány restart és vissza is állt alapra!
Ja a bios f12, de csinálok egy próbát f11-el is, az újabbak még reménytelenebbek, az f13-nál, ha tuning van akkor terheletlenül nem veszi vissza a szorzót 6-ra! -
fer
őstag
CSX 1066-os ramokhoz tudna valaki mondani időzítéseket? A dobozán 5-5-5-16 van megadva 1,95v +/-0,25, de nekem ezen hibázik 3 ghz-en, és 2,1volton (+0,3), legalább is az orthos szerint!
-
fer
őstag
Sajna nem segített! De azt vettem észre, ha egy párszor újra indítgatom, nem engedem a wint indulni, csak a boot képernyőig, akkor nincsen gond, de ha egyszer elindítom a wint, és kb egy óra múlva újraindítom, akkor már nem hajlandó elindulni tuningal, és visszaáll alapra!
-
fer
őstag
Olyan gondom lenne, hogy ha tuningolok, elindul frankón, de ha újraindítom, akkor már nem bír indulni, és alapra visszaáll! Amíg nem cseréltem vga-t addíg nem volt ilyen gondom, ez mitől lehet? Amúgy stabil a gép, mert leteszteltem! Biost is frissítettem f13-ra! Én a ram időzítésekre tippelek, most 5-5-5-15-ön mennek, de ment már 4-4-4-12-őn is, de nem tartottam értelmét a felesleges ramnyúzásnak, ezért vettem lazábbra, auto-n 6-6-6-18-on menne! Meg olyat is hallottam, hogy az ati kártyák kényesebbek a tningra, előtte egy 7300GT volt benne!
-
fer
őstag
válasz
keszegduda #3499 üzenetére
A konfigodnál 3Gb ram van írva, 4 db memóval így megy a tuning!?? Ezt hogy a fenébe csináltad? Mellesleg a 450 igen csak a vége, nekem sem megy ez fölé, de egy kis feszt adhatsz a procinak, hátha!
-
fer
őstag
Az mitől van, hogy a gép egyszer csak magától újraindul? Az automatikus újraindulás nincsen bepipálva, a tápom kb 3 hónapos BS 2, ramokat egy hónapja vettem, és azóta semmit nem állítgattam a biosban! 4-4-4-12 - őn mennek 800-on, hol meg 900-on hiba nélkül (memtest86)! Ja és az újraindulás tuning nélkül volt! És még mostanában egyre több kékhalálom is van, valami win32k a ludas, frissítettem vga drivert is, de az sem segített!
-
fer
őstag
válasz
trident #3454 üzenetére
Gyanítom, hogy te sem a gyári procihűtőt használod, hanem olyat ami előröl hátrafelé fúj, ahogy az enyém is, így nekem is kellet rátennem egy 5cm-es ventit, de én csak 5volton járatom! Ha feltennéd a gyári inteles hűtőt, akkor az elég levegőt kavarna arrafelé is, és nem kéne az északi hidat külön hűteni!
-
fer
őstag
Hát akár mit is csinálok sehogy sem akarnak 1066-on menni a memók, de legalább a 900-at viszik 4-4-4-12 - őn! Lehet majd talán egy másik lapban! Vagy majd kipróbálom a havernál a p31-es giga lapban, én meg berakom az ő geil 800-as ramjait, állítólag azokból is ki lehet hozni vagy ~1000-et!
-
fer
őstag
Nálam a 6320-as alapfeszen viszi a 3.15ghz-et! Szerintem egy picit még nálad is menne feljebb, de lehet, hogy tévedek!
-
fer
őstag
Megint érdekes dolgot tapasztaltam! Amióta megvettem a 2X1giga 1066-os csx memókat, nem akart menni a tuning, vagyis egyszer sikerült elindítanom, utána már az életbe nem akart elindulni többet, mindíg visszaállt alapra! Fogtam és áttettem a piros foglalatokba, hát ott sem ment, utánna vissza a sárgába, és azóta 3 ból 3X sikerült húzva elindítanom! Mintha valaki régebben említett volna hasonlót, és ő is így oldotta volna meg! Ha itt van az illető kérem erősítsen meg, nyugottabb lennék, ha tudnám, hogy nem lesz vele több gondom! Még valami, úgy olvastam többeknél, hogy a pirosban nem megy olyan jól a tuning, mint a sárgában, van erre ellenpélda is valakinél?, mert az 1066-os ramokat sehogy sem bírom 900 fölé vinni, lehet a pirosban nagyobb lenne az esélyem?, csak azért kérdezem mert már nincs kedvem visszatenni, a hűtő eléggé megnehezíti a műveletet, és nem akarnák valamit véletlen hazavágni benne!
Előre is köszi! -
fer
őstag
Sajna az az érzésem, hogy a lapom csak ~900-ig bírja kezelni hiba nélkül a ramokat! Adtam neki +0,2voltod, de a memtest egyszerűen megbolondul, eltűnik a képernyő egy részéről az írás, és nem reagál semmire, csak a resetre! És még az is érdekes, hogy nem ír ki hibát alul!
-
fer
őstag
Ok, köszi akkor próbálok feszt adni és indítom is a tesztet.
Az EIST meg a C1E változatlanul be volt kapcsolva, mint írtam az energiagazdálkodási funkciót kellett módosítanom "laptop"- ra, a "minimális" - on már nem működött, és ez a nagy kérdés, hogy miért?És kisebb időzítésen nem fog nagyon melegedni a ram?
-
fer
őstag
Na a szorzó probléma megoldódott, csak maradt utána egy kérdés! Eddig minimális energiagazdálkodás opciót használtam, és így visszavette 6 - ra most viszont a hordozható/laptop-ra kellett raknom, és így a jó! Valaki tudna hozzáfűzni valamit?
-
fer
őstag
Ma vettem 2X1giga csx memót 1066mhz-set, amióta beraktam, nem hajlandó visszavenni a szorzót 7-ről 6-ra, ha nincs terhelés! Első indításkor egyböl 266X4 - re raktam, memtest hibát is dobott 30%-nál! Valószinü, hogy itt már feszt kéne adnom nekik? 888-on gond nélkül lefutott a teszt! Még is mennyit adjak nekik, feltüntetve nincs rajtuk semmi voltra utaló szám!
Még is találtam valamit az a frány papír szétnyitható, ott szerepel 1,95+/-0,25
A régi Samuk 1,79V-on mentek (everest) míg ezek már 1,92 V-ot kapnak a deszkától!
Akkor az az 1,92 kevés?, ha még beleszámoljuk a szoftveres mérés pontatlanságát!
És még elvileg 1066Mhz-et 5-5-5-16-on kéne tudnia, ezt is inkább állítsam be kézzel, mert nálam 800Mhz-en és 6-6-6-18-on mennek!
Aki tud segítsen! Előre is köszi! -
fer
őstag
Járt már úgy valaki, hogy a rendszerhangszóró elkezdett kb 5-10mp - ként csippanni egyet!? Nálam igen, semmi hibaüzenet, hang is van, ventik is mennek, feszültségeken sem látok eltérést, ez kb 3 csippanás volt! Tanácstalan vagyok!
-
fer
őstag
Most melyik a valós fesz amit a cpu-nak adok? Bios 1,4v, everest1,34v, ennyire allulfeszel a giga lap, vagy az everest kamuzik?
Most újitottam egy Blue Storm II 400W-os tápot, és meg kell mondjam frankó egy darab, szinte hangtalan a kodegány után! Most próbálok újra tuning kisérleteket, aminél eddíg az orthos hibát jelzett (1,4V 450X7->>kodgány) most a BS2-vel eddíg úgy néz ki, hogy OK! Remélem tudok még feljebb is menni, most járok 1óra 22percnél!
Nem hiába a jót meg kell fizetni! -
fer
őstag
válasz
keszegduda #3196 üzenetére
És amikor akadozik, a rendszer, megnézted-e, hogy pio vagy udma módban mennek-e a winyóid? Valszeg az lesz a gond!
-
fer
őstag
válasz
keszegduda #3130 üzenetére
Egyépként ha belépsz a bios-ba látsz egy olyat, hogy Q-Flash, ha jól emlékszem F8, megnyomod és akár pendrive-ról is menni fog a frissítés!!
-
fer
őstag
Nekem is 450 a vége a 6320-nak, de 455-nél a teszt alatt a ram hibázik, bízom benne ha ramot cserélek, még egy kicsit menni fog feljebb is, mivel 450X7-nél alig lett melegebb pár fokkal!
-
fer
őstag
válasz
hoffman_ #3029 üzenetére
A végét járja az alaplapi hangod, nekem már másodszor ment tönkre, először gariztattam, másodszor, már vettem inkább egy X-Fi - t, ez jóval ütősebb! De megint gondolkodom a gariztatáson, mert mára már talán kifutott ez a széria, és egy P35-nek már jobban tudnék örülni! Mondjuk egy P35C-DS3R-nek!
-
fer
őstag
Meg az S3-on bootképernyő sincs, legalább is az enyémen nincsen!
-
fer
őstag
válasz
cellpeti #2971 üzenetére
Nekem pompásan muzsikál együtt a kettő, és tuning téren sem panaszkodhatom! Kopp-kopp! Amennyiben olyan procihűttőd van, ami nem a lapra nyomja a levegőt, akkor az NB-re nem árt egy kis ventit tenni! Nálam ezért nem ment eleinte a tuning, mert túlmelegedett! 5 volt is elég neki, így szinte zajtalan, engem is zavar a hangos gép, szertem ha csendben végzi dolgát!
-
fer
őstag
válasz
Johnny Cage #2841 üzenetére
Hátha ez segít : [link]
A jumper rátolás helyett ajánlott a reset gomb használata, már mint azt toljuk a tüskékre, valamellyest biztonságosabb!
-
fer
őstag
Egy régi hiba nekem is megint előjött! Tegnap újraraktam a Win-t, és elsőre nem jött össze, az indulásnál valami sys-t hiányolt, na ekkor már kezdtem ideges lenni, de azért másodszor már sikerült! Ma este meg megint arra lettem figyelmes tv nézés közben (a monitor ki volt kapcsolva), hogy marhára zakatol a winyó! meglesem mi a franc történhetett már megint, hát pio-ban ment a winyó, immáron a második csatlakozóban is! Most még idegesebb lettem, havonta egy sata csati, akkor már nyárig sem húzza a gépem, kikapcs, átdug a 3. ba (pontosabban a II. -ba, mert a 0 és a I volt kilőve) hát ott megy! Nem hagytam annyiban, és átdugtam a 0-ba ismét amit eddíg halottnak hittem, és láss csodát ott is megy! Na gép szétkap darabokra átvizsgálás indul! És találtam egy érdekes dolgot, pontosabban kettőt : a 4pines molex tápcsatik közül kettő a toldásoknál szinte épp hogy nem csúszott szét, és a múltkor épp azon is egy winyó volt ami vacakolt! Ami ebből a tanulság és valószínű sok hibára, és kékhalálra megoldás is lehet : a tápcsatlakozókat nem szabad elhanyagolni, csak szorosan egybeilleszkedöket használjunk, ha viszont lazák ezen könnyen lehet segíteni egy tűvel! Mert gondolom Y elosztó szinte mindenki gépében van, legalább egy, mert a 4db tápcsati ami a tápból kivezet nem sokmindenre elég!
Hát röviden ennyi, remélem sokaknak tudttam segíteni!
-
fer
őstag
Új Chipset driver a Giga honlapján! Próbálta már valaki? [link]
-
-
fer
őstag
válasz
keszegduda #2653 üzenetére
Szerintem PIO módban kezeli a vinyódat! Próbáld ki a többi sárga csatit is! Én is jártam így nekem a 0 már behalt, most az 1-ben van, és azóta nem volt semmi kékhalál (kopp-kopp)! A lilában nekem sokkal tovább tart a bootolás!
-
fer
őstag
Remélem nem lesz igazad, most nincs pénzem vinyóra, de most, hogy át van dugva az 1.-be, gyorsult is a gép, eddíg mindíg észrevettem egy kis tétovázást nála, vagy is ha rányomtam valamire, csak pár pillanat múlva reagált, most ez megszünt, bárhová klikkelek, egyből reagál! !! remélem nem fog a többi is kimúlni szép sorban! Bár ez egy csere lap, már egyX vissza küldtem gariba, a hang miatt,(és nem biztos, hogy újat kaptam) de már azt is megbánt, mert másodszor is kimúlt az alaplapi hang, és inkább beújjítottam egy X-fi - re!
ui: Szerintem ha a win kergült volna meg, akkor egy eltávolítás, majd újból felismerés, szerintem meg oldotta volna a dolgot.
-
fer
őstag
Egy olyan gondom lenne, hogy a sárga csatik közül (0-3-ig) a 0 megdöglött, vagy is a fő winyómat csak pió modban hajlandó üzemeltetni! Megpróbáltam újra felismertetni a géppel, de az sem segített és ha át dugom az 1.-be ott ok minden! Ez akkor kezdődött, amikor nyomtam a ProStreet-et, és egy hatalmad fagyás, majd 1-2 perc múlva elkezdett tovább menni a játék, de iszonyatosan akadozva, a winyó meg fura hangokat kezdett ki adni magából, először azt hittem, hogy winyó dobja be a kulcsot! Van valakinek erre valami ötlete?
-
fer
őstag
válasz
horvathkrisz #2277 üzenetére
Szerencséd volt a memókkal, nekem a 667-es samuk is viszik a 900-at hiba nélkül, bár ott már az időzités elég magas, de legalább nem melegednek!
-
fer
őstag
válasz
Shrike7973 #2191 üzenetére
Ha PCIe 100 - ra fixálása sem hoz eredményt, akkor már csak a ram lehet a ludas, a kingmax néhány példánya meg a névleges teljesítményen sem hajlandó stabilan menni! Párban vetted őket? Adhatsz a ramnak szerintem max. 2.2 voltot, próbáld meg kézzel beállítani az időzitéseket kicsit lazábbra! ( a biosban Ctrl+F1 - el jönnek elő a rejtett beállítások között) Mellesleg a 370-es Fsb-t illene alapfeszen vinnie, nálam 430-ig megy feszemelés nélkül!
-
fer
őstag
Mindenkinek van induláskor Post Screen képernyő? Az enyémből hiányzik, vagy csak a DS3-on van? A biosbol is hányzik a Full Screen Logo Show opció, Ctrl+F1 sem jön elö!
-
fer
őstag
Olvastam az eddigi hozzászólásokat a hanggal kapcsolatban, és csak azért nem irtam én is mert láttam mekkora szitkozódás lett belölle! Aki egy kicsit is foglalkozott régen hangtechnikával, és nem újdonság neki a sz.gép sem az tudhatná, hogy ilyen tipusú készülékeknél ahol nincs megfelelö előerősítés hejhallgató számára ott kevesebb a mély, de nem csak a mély hanem a magas is, csak azt nem veszed annyira észre! Egyépként nálam is ugyan ez a helyzet, de engemet ez nem zavar mivel tisztában vagyok vele, és szerintem azok is akik nem írtak ide ez ügyben!
-
-
fer
őstag
Mindenkinél jól működnek a nagy sebességű usb eszközök? Nekem sehogy nem akar összejönni! Kiad egy ablakot és ott vannak a portok, és válasszak egy másikat, de akárhová dugom a másolás nem akar feljebb menni 1Mb/s - nál! Mi lehet a baj!?? Egyépként egy Maxell pendrive-ról lenne szó.
-
-
fer
őstag
Mi ez az : ACPI Suspend Type? És melyik beállításon érdemes hagyni?
-
fer
őstag
Itt vásároljatok nekem egy hétbe telt a gariztatás is, meg olcsóbb is mint bárhol máshol!http://www.gyrotech.unas.hu
-
fer
őstag
válasz
zonaporkolt #1630 üzenetére
Nem lehet, hogy megtört valamelyik kábel a fülesen?
-
fer
őstag
Na ok lett a 430 X 7, de ez fölé nem tudok menni, honnét lehet tudni, hogy mi nem engedi tovább a tuningot? Adttam feszt MCH-nak ramnak 0,1!! Szerintem a ram lesz a gyenge, de 430-on is alig melegszik!
-
fer
őstag
Na megoldódott, újrapasztáztam, és 80- ról leesett 55 fokra a hőfok! A régi szilikonzsír röppent a kukába, helyette kentem rá titánt, bár azt mindenki ócsárolta mert egy pár emberenk hazavágta a gépét, épp ezért nagyon keveset tettem rá és azt is szétkentem elötte párszor, még átkentem vele a hűttő talpát is vékonyan! Mondhatnám jobb lett mint régen amikor zalman pasztát használtam! Na megyek tesztelem újra a 430 X 7, még az is lehet, hogy visszarakom az F12 biost!
-
fer
őstag
Na visszavettem 425-re az fbs-t így nem dobott hibát az orthos, csak azt nem értem, ha rosz lenne az illeszkedés a hűttővel, akkor terheletlenül is magasabbnak kéne lennie a hűfoknak, de az nem magas, csak ha húzva terhelem! Vagy rosszul tudom?
És az Everest szerint mi ez a : Burkolatba behatolás történt Igen
eddíg "nem" volt a válasz! -
fer
őstag
Na most teszteltem orthos 38 perc után hibát dobott be 430 X 7, a régi lapomon nem volt hiba, akkor most mi lehet a ludas?
-
fer
őstag
Akkor visszarakom az f10 és majd meglátjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest